Brands

Absolut Vodka

Absolut Vodka

Absolut Vodka est un brand premium de vodka, cunoscut la nivel global și apreciat pentru profilul impresionant. Absolut a fost creată în 1879, de către antreprenorul Lars Olsson Smith. Originea acesteia este strâns legată de tărâmurile Suediei, acolo unde Smith a hotărât să revoluționeze industria de băuturi alcoolice.

Trecutul lui Smith a fost încărcat de greutăți financiare, ceea ce l-a determinat să își părăsească familia și să plece să muncească încă de când avea vârsta de 6 ani. Ambiția l-a determinat însă să nu se limiteze, așa că și-a propus să își schimbe destinul. Până la vârsta de 26 de ani, Smith distribuia deja 3 sferturi din vodka consumată în Suedia. Curând, avea să fie numit “The King of Vodka”.

Smith a dorit însă să perfecționeze continuu producția sa de vodka, ceea ce l-a determinat să lanseze un nou tip de vodka, “Absolut Rent Bränvin”, nume care în suedeză însemna Absolut Pure Vodka. Succesul său s-a datorat tehnicii de purificare prin continuă distilare pe care o utiliza, reușind astfel să creeze o vodka de o calitate excepțională. În 1879, Smith înregistrează oficial produsul sub numele de Absolut Vodka.

Ceea ce face Absolut Vodka un brand cu adevărat special, pe lângă calitatea excepțională, este angajamentul acesteia față de comunitate. Brandul funcționează după motto-ul “One Source” (Sursă unică), ce se traduce printr-o linie de producție exclusiv locală. Toate elementele care fac posibilă crearea Absolut Vodka își au originea în orașul suedez Åhus, de la grâul produs de fermierii locali până la apa pură, ce provine de la puțurile de mare adâncime. Apoi, procesul riguros de distilare se definitivează cu îmbutelierea în sticla devenită emblematică la nivel mondial, ce reprezintă cu mândrie claritatea, simplitatea și perfecțiunea Absolut Vodka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.