Brands

Alexandrion

Alexandrion

Tradiția Alexandrion s-a născut în Creta, în jurul anilor ‘80,  iar spiritul și aromele Greciei i-au rămas alături și astăzi. Alexandrion se distinge prin tradiția meleagurilor grecești, păstrând vii tradiția și procesul de producție de-a lungul anilor. Povestea Alexandrion continuă să fie scrisă în România, în județul Prahova, acolo unde a început să fie scrisă în 1994. Povestea Greciei spusa de Alexandrion este adusă în România de către afaceristul Nawaf Salameh, cucerit de afacerea de familie care pornise într-o mica fabrica din Creta, cu doar doi angajați și multă pasiune. 

După doar câțiva ani, Nawaf Salameh mută producția în România și pune bazele brandului pe care cu toții îl cunoaștem astăzi, inspirându-se pentru nume de la Alexandru cel Mare. În timp, fabrica se dezvoltă și ajunge să producă o serie de alte branduri sub umbrela Alexandrion, însă coniacul Alexandrion rămâne printre băuturile reprezentative ale grupului și continuă să facă istorie.

Textura și savoarea fine și echilibrate au făcut din Alexandrion o băutură apreciată de-a lungul timpului și cu o tradiție ce continuă să dăinuiască. Amestecul fin care stă la baza lui este desăvârșit de distilat de vin învechit, iar rezultatul este îmbogățit cu un buchet de arome naturale, care îi conferă farmecul mediteranean. Atent îngrijit de master blender pentru a obține mereu aceeași calitate, este lăsat apoi la maturat în butoaie de stejar, care se odihnesc în crama Alexandrion. 

Băutura poate fi savurată în varianta de 5 sau de 7 stele, dar și într-o ediție aniversară, lansată cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Oricare ar fi alegerea ta, te vei bucura de savoarea, rafinamentul și aromele unice Alexandrion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.