Afișez toate cele 12 rezultate

Filtru
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Domaine de Michelet 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

76,00 lei
Domaine de Michelet este un vin rosu organic fara adaos de sulfiti, creat din struguri din plantatia Domaine de Michelet ce detine certificatul "Bee Friendly". Vinificatorul, adept al viticulturii organice, nu foloseste ingrasaminte chimice, pesticide sau insecticide neautorizate in ferma sa pentru a respecta specificatiile dictate de Ecocert. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, branzeturi maturate semitari, preparate din carne rosie la jar sau cu mancarea favorita.
Închide

Terres d’Anthea 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
Terres d'Anthea este un vin rosu organic (AB certificat, agricultura ecologica) si fara sulfiti adaugati si este un un simbol puternic al viticulturii durabile. Acest vin rosu organic seduce prin rotunjimea sa fructata si farmecul sau aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure.
Închide

Chateau Minuty ~ M de Minuty 2019

77,00 lei
Un vin roz pal, cu note intense de coaja de portocala si coacaze. Gustul este delicat, cu o aciditate ce-i confera un caracter proaspat placut. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, legume, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat prin presare directa, limpezire naturala si fermentare la temperaturi scazute.
Închide

Chateau Minuty ~ Prestige Rose 2019

98,00 lei
Un vin roz pal care se remarca printr-un buchet delicat, cu note de flori si pepene galben. Gustul este echilibrat, cu arome de citrice si fructe rosii, evidentiat de o mineralitate placuta. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: carne alba, carpaccio, peste. Stil de vinificare: Limpezit static si fermentat la temperaturi scazute.
Închide

Chateau Minuty ~ Rose et Or 2019

127,00 lei
Un vin roz pal care se remarca prin reflexii cristaline. Nasul prezinta note intense de citrice si flori albe. Gustul este complex, cu o prospetime intensa si finete ce ofera arome de grepfrut roz si piersica alba. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, mancare asiatica, peste, salate. Stil de vinificare: Fermentat alcoolic la 14 °C.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Cuvee Excellence 2019

59,00 lei
Un vin rose stralucitor, cu note de fructe rosii, coacaze si zmeura. Gustul este proaspat, fructat si delicat. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: barbeque, pui, salamuri proaspete, paste, pizza, salate, sufleuri, antipasti, carne alba. Stil de vinificare: Vinificat in cuve de inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Rose 2019

41,00 lei
Un vin rose stralucitor cu note de fructe rosii, coacaze si zmeura. Gustul este proaspat, fructat si delicat. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, barbeque, carne alba, paste, pizza, pui, salamuri proaspete, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat in inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Rouge 2016

39,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de coacaze si piper alb. Gustul este bine structurat, destul de concentrat, rotund, bogat si cu un final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, paste, pizza, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: fermentat la temperatura controlata in inox intre 15 si 20 de zile.
Închide

Pascal Jolivet ~ Pouilly Fume 2019

129,00 lei
Un vin galben, cu note precise de citrice si tonuri minerale. Gustul are corpolenta medie, cu aciditate excelent integrata. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, fructe de mare, peste, salate. Stil de vinificare: Vinificat in inox la temperaturi controlate cu drojdii naturale.
Închide

Pascal Jolivet ~ Sancerre 2019

129,00 lei
Un vin cu o culoare galben-aurie, proaspat, pur cu puternic caracter mineral.Gustul este bine structurat, cu aciditate ridicata temperata discret de foarte putin zahar rezidual. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, fructe de mare, peste, salate. Stil de vinificare: Vinificat in inox la temperaturi controlate cu drojdii naturale.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ Secret de Famille Viognier 2019

54,00 lei
Un vin galben pal, cu tente usor verzui. Nasul este exotic, cu note pronuntate de mango si ananas. Gustul este delicat si proaspat, cu arome intense de fructe exotice coapte. Aciditate echilibrata, cu final lung, lejer si prietenos. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: mancare asiatica, peste, paste, fructe de mare, crustacee, sushi, carne alba. Fermentat in tancuri de inox, la temperaturi scazute pentru a conserva aromele exotice specifice soiului. Vinul este tinut pe drojdii 6-8 luni.