Afișez toate cele 20 de rezultate

Filtru
Închide

Ca dei Frati ~ I Frati 2019

77,00 lei
Un vin galben-auriu pal. Buchetul este concentrat dar proaspat, cu note de flori albe, piersici si lamai coapte. Gustul este echilibrat, cu savoare intensa si aciditate. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: paste, peste. Stil de vinificare: Maturat pentru 6 luni in inox pe drojdii, urmate de 2 luni in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ Rosa dei Frati 2019 Riviera del Garda Bresciano

79,00 lei
Un vin roz-somon, cu reflexii de carmin si note de flori de paducel, mar verde, migdale si cirese salbatice. Gustul este proaspat si savuros, cu aciditatie vie si note de fructe rosii mici. Temperatura de servire: 10 - 12 °C. Asocieri culinare: carne alba legume, paste, peste, pui, risotto, salamuri proaspete. Stil de vinificare: Scurta perioada de macerare pentru extractia culorii. Fermentat in inox si fermentat malolactica pentru 80% din vin. Pastrat 6 luni in tancuri si alte 2 in sticla.
Închide

Cantina Santa Maria La Palma ~ Aragosta 2019 Vermentino di Sardegna

45,00 lei
Un vin galben-pai cu tente verzulii si note delicate si proaspete de mere coapte. Gustul este proaspat, catifelat, cu arome placute de migdale ce persista pe final. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, mancare asiatica, paste, peste, sufleuri.
Închide

Donnafugata ~ Anthilia 2019 Sicilia Bianco

75,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor. Buchetul este proaspat si parfumat, cu note fructate de mere, piersici, coaja de citrice si ierburi mediteraneene. Gustul etaleaza arome fructate evidente, este bine echilibrat, cu un final ce persista. Temperatura de servire: 9-11 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, homar, legume, peste. Stil de vinificare: Fermentarea are loc in cuve din otel inoxidabil la 14-16 °C. Maturare 2 luni in cuve, urmate de alte 2 luni in sticla inainte de lansare.
Închide

Illuminati ~ Pecorino 2019

50,00 lei
Un vin galben-pai, cu tente verzui. Buchetul etaleaza note intense, bogate, de fructe coapte si flori albe, migdale, ierburi, citrice si condimente. Gustul este plin, corpolent, puternic si foarte persistent, cu un bun echilibru intre structura si textura, datorita prospetimii si mineraliatii postgustului. Un vin cu un bun potential de evolutie. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, carne alba, ciuperci, fructe de mare, paste, peste, risotto. Stil de vinficare: Vinificat in tancuri de inox.
Închide

Jermann ~ Chardonnay 2019 Venezia Giulia

130,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor, cu irizatii verzui. Nasul ofera note de banane cat e tanar si arome intense de mere aurii la maturitate. Gustul este corpolent si intens, cu final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: crustacee, peste. Vinificare clasica, tipica vinurilor albe. Contactul cu stejarul este evitat pentru a pastra prospetimea caracteristica soiului.
Închide

Jermann ~ Pinot Grigio 2019 Venezia Giulia

120,00 lei
Se deschide cu o culoare galben pai, cu o usoara tenta rozalie si un miros intens si fructat ce persista. Din punct de vedere gustativ este sec, echilibrat si corpolent. Temperatura de servire: 7 - 10°C. Asocieri culinare: ciuperci, crustacee, fructe de mare, pește. Stil de vinificare: Vinificare partiala pe pielita, in cuve din otel inoxidabil, pentru pastrarea prospetimii caracteristice soiului.
Închide

La Scolca ~ Gavi 2019

83,00 lei
Un vin galben pai. Nasul este fin si proaspat, cu note citrice. Gustul este delicat si sec, cu aciditate accentuata, dar placuta. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat in tancuri de inox.
Închide

La Scolca ~ Gavi dei Gavi Etichetta Nera 2019

190,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Buchetul este intens si persistent, cu note florale ce alterneaza cu cele de citrice si minerale. Gustul este amplu, intens si mineral, cu final lung si accente de migdale si nuci. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Partial macerat pe pielita, cu timp de maturare pe drojdii dupa finalizarea fermentarii, altfel spus "sur-lie".
Închide

Mastroberardino ~ Greco di Tufo 2019

76,00 lei
Un vin galben-pai, cu note de musetel, pere, fructe coapte si uscate. Gustul este proaspat, mineral, bine structurat si persistent. Temperatura de servire: 12-14 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, legume, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor albe, in inox, la temperaturi controlate. Invechit cel putin 1 luna in sticla.
Închide

Mezzacorona ~ Castel Firmian Chardonnay 2019

39,00 lei
Un vin galben mediu. Nasul prezinta note fructate de mere rosii si galbene, caise si citrice. Gustul este armonios, cu o aciditate echilibrata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, legume, peste. Stil de vinificare: Contact scurt cu pielita pentru asigurarea transferului de arome specifice, urmat de fermentare la temperatura controlata.
Închide

Mezzacorona ~ Castel Firmian Lagrein Rosato 2019

39,00 lei
Un vin rose stralucitor, cu reflexii purpurii. Buchetul este proaspat, cu note fructate de cirese negre, zmeura, fructe de padure ai prune. Gustul este sec, proaspat, cu arome intense, aciditate vibranta si tonuri de citrice pe finalul lung, elegant si mineral. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, curcan, pui. Stil de vinificare: In inox, cu maceratie, pre-fermentare si fermentare la 18°C.
Închide

Mezzacorona ~ Castel Firmian Moscato Giallo 2019

35,00 lei
Un vin galben intens. Nasul este aromat, cu intensitate pronuntata, avand note de piersici, pepene galben si alte fructe tropicale. Gustul este dulce si intens. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: deserturi. Stil de vinificare: O parte din strugurii Moscato Giallo sunt culesi tarziu. Macerat la rece pe pielita pentru a asigura transferul de arome specifice, urmat de fermentare la temperatura controlata, între 16-18°C. Fermentarea este oprita prin racire pentru a obtine in mod natural nivelul dorit de zahar.
Închide

Mezzacorona ~ Castel Firmian Pinot Grigio 2019

41,00 lei
Un vin galben stralucitor. Buchetul este fructat, cu usoare note de musetel. Gustul este sec si elegant, cu aciditate delicata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, legume, mezze, peste. Stil de vinificare: Contact scurt cu pielirele pentru a asigura transferul de arome specifice, urmat de fermentare la temperaturi controlate de 10-20°C.
Închide

Tiefenbrunner ~ Merus Chardonnay 2019

69,00 lei
Un vin galben-stralucitor, cu reflexii verzui si note placute florale, dar si exotice, fructate specifice soiului. Gustul este usor condimentat, bine structurat, corpolent si cu postgust de durata.Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: peste, paste, risotto, fructe de mare, crustacee, legume, carne alba. Stil de vinificare: Fermentat la temperatura constanta de 20°C in inox si maturat pe drojdii fine 4 luni in tancuri de ciment.
Închide

Tiefenbrunner ~ Merus Gewurztraminer 2019

82,00 lei
Un vin galben stralucitor, cu irizatii aurii. Buchetul etaleaza struguri copti si fructe zaharisite, cu note de miere, condimente orientale, salvie si trandafiri. Gustul este corpolent, armonios, cu final lung. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, foie gras, mancare asiatica. Stil de vinficare: Fermentat la temperatura constanta de 20°C in inox si maturat pe drojdii fine 4 luni in tancuri de ciment.
Închide

Tiefenbrunner ~ Merus Sauvignon Blanc 2019

73,00 lei
Un vin galben stralucitor, cu reflexii verzui. Buchetul este complex, cu note de cremene, flori de soc, agrise, salvie si menta. Gustul este mineral, armonios si proaspat, elegant, cu aciditate echilibrata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, branzeturi proaspete, crustacee, fructe de mare, legume, peste, sparanghel. Stil de vinificare: Fermentat la temperatura constanta de 20 °C in inox si maturat pe drojdii fine 4 luni in tancuri de ciment.
Închide

Vietti ~ Moscato d’Asti 2019

89,00 lei
Un vin galben-pai luminos, usor frizant, cu note intense de piersici, petale de trandafir si ghimbir. Gustul este delicat si dulce, cu aciditate moderata, complex si bine echilibrat, cu note de caise proaspete pe final. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, deserturi, fructe, homar, mancare asiatica. Vinificare prin metoda Asti.
Închide

Villa Sandi ~ Cartizze “Vigna La Rivetta” 2019

165,00 lei
Vinul are o culoare galben pai, cu perlaj fin si persistent, in timp ce in nas este intens fructat, cu arome de mere coapte aurii, citrice, fructe exotice si salcam. Gustul este proaspat, cu arome de fructe si postgust lung. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: antipasti, ciuperci, crustacee, fructe de mare, homar, legume, salate, sushi.
Închide

Villa Sandi ~ Prosecco Superiore Brut Millesimato 2019

64,00 lei
Un vin galben-pai, cu perlaj fin si persistent. Nasul ofera note fructate intense, de mere coapte aurii si salcam. Gustul este proaspat, delicat pe palat, cu final armonios si usor fructat. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, peste, salate. Vinificare prin metoda Charmat.