George Ballantine, un antreprenor care si-a urmat propriul mod de a produce whisky de cea mai buna calitate, a pornit afacerea in 1827. Produs in Scotia, casa whiskyului scotian, Ballantine’s are una dintre cele mai extinse game de blended scotch whisky.
Ballantine’s ~ Whisky 12YO 40% 0.7L Cutie
91,00 lei
Ingredientele cheie din wisky-ul Ballantines sunt Miltonduff si Glenburgie, precum si whisky din alte cincizeci de distilerii. Nasul are note de salata de fructe si nuci. Gustul este cremos, cu arome de mochaccino, produse de patiserie cu unt si condimente. Finish-ul este bland si condimentat, cu accente de tort cu fructe.
Informații suplimentare
Greutate | 1.05 kg |
---|---|
Cantitate | 0.7L |
Brand | Ballantine's |
Alcool | 40% |
Tip produs | Whisky |
Tara de origine | Scotia |
An vechime | |
Temperatura de servire | 18-20°C |
Recomandari de consum | Consumati cu moderatie |
Mentiuni legale | Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati cu moderatie. Este interzisa vanzarea catre persoanele sub 18 ani. |
Produse similare
Monkey 47 ~ Sloe Gin 29% 0.5L
138,00 lei
Monkey 47 Sloe, ambalat superb, este un gin piperat, acidulat, realizat prin macerarea fructelor din Padurea Neagra timp de trei luni. Buchetul contine note foarte aromate si complexe de fructe si ienupar. Gustul este rafinat si echilibrat, format dintr-un amestec de ienupar acrisor, fructe de padure dulci si indicii de migdale.
-5%

Închide
Long John ~ Whisky 40% 0.7L
Picant si echilibrat, cu o nota de fum, acest whisky clasic este invechit timp de minimum trei ani, conceput cu atentie conform traditiei scotiene. Bucurati-va de Long John „on the rocks” sau intr-un cocktail.
Havana Club ~ Seleccion de Maestros (Gift Box) 45% 0.7L
165,00 lei
Noua editie Havana Club, Seleccion de Maestros este un rom superb, avand note de zahar ars, sirop de artar, nuci pecan, ghimbir, nucsoara si stejar. Gustul este complex si prezinta un caracter picant, cu arome de portocale de ciocolata, boabe de cafea, lemn de cedru, frunze de trabuc, piele si crema de caramel. Finalul devine fructat si creeaza un echilibru perfect cu tonurile de fum.
Romana ~ Sambuca 40% 0.7L
89,00 lei
Romana Sambuca este un lichior italian distinctiv, aromat si unic. Cu o aroma indrazneata, de anason, Romana ofera o experienta gustativa memorabila, cu un finish fin.
-5%

Închide
JJ Whitley ~ London Dry Gin 40% 0.7L
London Dry Gin are o finete evidenta cu aroma clara de ienupar, completata de note de citrice, condimente si violete de parma. Recomandare Cocktail: Pineapple Punch. Ingrediente: 40ml JJ Whitley London Dry Gin, 15ml suc de lamaie, 15ml suc de ananas, 15ml Aperol, 10ml sirop de zahar, 5ml sirop de migdale. Garnish: Lemon wedge. Metoda: Adauga toata ingredientele intr-un cocktail shaker, amesteca, si strecoada peste gheata intr-un pahar inalt. Adauga garnish.
JJ Whitley ~ Rhubarb Vodka 40% 0.7L
55,00 lei
Rhubarb Vodka ofera un nas floral urmat de arome fructate de rubarba proaspate combinate cu finetea distilatului confera un echilibru savuros. Recomandare Cocktail: JJ Rhubarb & White Chocolate Rocks. Ingrediente: 50ml J.J. Whitley Rhubarb Vodka, 50ml lapte cu continut ridicat de grasimi, 10ml lichior de ciocolata alba. Garnish: Bucatele de ciocolata alba. Metoda: Adauga toate ingredientele intr-un pahar si amesteca.
-5%

Închide
Ramazzotti ~ Amaro 30% 0.7L
Facut din fructe, radacini, condimente si plante medicinale, Ramazzotti este o bautura dulce si puternica, o alternativa minunata la digestivele mai traditionale. Nasul contine note picante de portocale. Gustul este amar, dar dulce, existand un echilibru perfect intre aceste doua extreme. In final, tangoul dulce-amarui continua si se incheie cu o lovitura de ghimbir.
JJ Whitley ~ Pink Cherry Gin 40% 0.7L
54,00 lei
Pink Cherry are aroma fructata puternica cu note de migdale proaspete ce ii confera un gust dulce care se transforma in martipan, visine si ienupar. Retro-gust fin de cirese, migdale si putine note picante. Recomandare Cocktail: Tickled Pink. Ingrediente: 40ml JJ Whitley Pink Cherry Gin, 10ml Chambord, 50ml suc de lychee, 10ml suc de lamaie, splash de tonic cu hibiscus. Garnish: Cirese. Metoda: Adauga toate ingredientele in afara de tonic intr-un shaker si umple-l cu gheata. Amesteca si dupa strecoara intr-un pahar high ball. Adauga tonicul si garnishul.