Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
Închide

Cutie personalizata lemn mahon

140,00 lei
Am pregatit pentru tine cadoul cu veselie la cutie! Acum poti cumpara orice sticla care iti face cu ochiul la
Închide

Cutie personalizata lemn nature

90,00 lei
Romanul s-a nascut poet asa ca iti oferim posibilitatea sa trimiti un cadou inedit: o sticla + un poem sau
Închide

Hugh Johnson, Jancis Robinson ~ “Atlasul Mondial al Vinului”

199,00 lei
Hugh Johnson a fost liderul scriitorilor despre vinuri si le-a oferit multe directii noi in cei 48 de ani scursi de la publicarea primei lui carţi. Abordarea lui unica, serioasa si informata i-a adus admiratia iubitorilor de vinuri. Jancis Robinson are o solidă reputatie internationala. Cartile sale, printre care “Oxford Companion to Wine” (1994, 1999, 2006) si Wine Grapes (2012), sunt lucrari de referinta multipremiate. Colaborarea lor se reflecta intr-o lucrare ampla, exhaustiva si savuros de citit.
Închide

Marnie Old ~ “Vinul. Cum il intelegem, cum il bem”

200,00 lei
O abordare revoluționara a lumii vinului, prezentandu-va, dintr-o privire, ceea ce alte carti despre vinuri doar va spun. Aflati cum sa discutati despre vin, cum sa gasiti vinuri care sa va placa si cum sa le pastrati si sa le turnati in pahare, pentru a obtine tot ce e mai bun de la ele. Explorați spectrul vinurilor albe, rosii si rose, cu ilustratii bogate si amuzante degustari organizate acasa. Faceti cunostinta cu soiurile de struguri si regiunile viticole ce trebuie cunoscute, intr-un context larg. Aceasta carte explorează miturile vinului si va ofera o perspectiva noua si proaspata asupra lumii vinului.
Închide

Susan Keevil (editor) ~ “Vinurile lumii”

149,00 lei
Din Bordeaux pana in vestul Australiei si din Piemonte, Italia pana in valea Colchagua din Chile, cartea Vinurile lumii este recunoscuta ca fiind o sursa esentiala de informatii despre fiecare dintre cele 35 de mari regiuni viticole ale lumii. Bogat in ilustratii, harti si descrieri ale caracteristicilor fiecarui soi de struguri, acest ghid este de neegalat prin informatiile detaliate pe care le pune la dispozitia cititorului interesat de patrunderea in tainele productiei vinurilor.