Brands

Cava D’oro

Cava D’oro

Cava D’oro face parte din portofoliul grupului Alexandrion, companie cu o tradiție de 26 de ani în Romania, ce își are originile în inima Greciei.

Cava D’oro este o băutură spirtoasă preferată de publicul autohton, fiind lider de piață în România în categoria sa și numărându-se printre primele 3 cele mai vândute branduri de băuturi spirtoase, conform unui raport realizat în anul 2018.

Aceste reușite se datorează atenției pentru calitatea produsului, cât și pentru procesului de producție. Cava D’oro îmbină cu succes savoarea distilatului de vin, maturat în mod tradițional în butoaie de stejar, cu puterea alcoolului rezultat din cereale. Produsul întâlnește apoi atingerea blanda a apei purificate, iar o serie de alte arome vin să completeze gustul deosebit Cava D’oro. 

Rezultatul este o băutură spirtoasă tip brandy, cu o concentrație de 28% alcool, de culoarea chihlimbarului. Savurând Cava D’oro, te pierzi printre arome florale, note fructate și note vanilate, oferite de întâlnirea băuturii cu lemnul de stejar, dar și cu ingredientele selectate.

Rămâne doar să alegi ocazia perfectă în care să savurezi un pahar, deoarece Cava D’oro vine în diverse forme, potrivite nevoilor tale: 0.1l, 0.2l, 0.5 l, 0.7l, 1l, 2l.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.