Promo

Chimia dintre noi e doar primul pas către Afiliere

Chimia dintre noi e doar primul pas către Afiliere

De multe ori un cocktail savurat în liniște după o zi de muncă este tot ce îți dorești. Gândul tău pleacă spre barmanul care ți-a pregătit cea mai bună băutură pe care ai gustat-o vreodată. Iar când vine vorba de compoziții și combinații, noi avem încredere în 2 persoane: barmanul și profa de chimie din liceu.

Ei doi sunt cei care au mereu ceva special și surprinzător de arătat. Combinațiile de culori și gusturi ne fac să mai cerem barmanului încă un pahar. Nu toți ne descurcăm cu arta amestecurilor, dar pentru cei care știu că o băutură bună se bea cu prietenii și cei dragi, există 42years.

Pentru că trecem printr-o perioadă complicată și pentru că sharing is caring, Programul de Afiliere poate fi cea mai bună ocazie de a-ți largi cercul de prieteni. Cei care fac zilnic cocktailuri știu că pentru o reușită este nevoie să combinăm doar băuturi compatibile în același pahar. La fel e și cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.

De aceea, 42years își propune să îi aibă alături pe cei care gândesc la fel. Ne dorim ca prin Programul de Afiliere să creștem comunitatea iubitorilor de băuturi rafinate. Ca să te afiliezi, nu trebuie să știi tabelul lui Mendeleev, dar e obligatoriu să fii barman. E simplu să aplici, iar beneficiile sunt consistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.