Afișez 1–24 din 107 rezultate

Filtru
Închide

Alamos Catena Wines ~ Alamos Chardonnay 2018

55,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note de fructe tropicale coapte, citrice si note florale. Gustul este corpolent, bogat, cu arome concentrate de pere coapte, smochine si usoare arome de vanilie si lemn. Finalul este curat si proaspat cu aciditate vie. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Temperatura medie de fermentare: 14ºC. Maturat pentru 6-9 luni in stejar frantuzesc si american. Contact prelungit cu drojdiile cu battonage regulat.
Închide

Bellavista ~ Alma Cuvee Brut Franciacorta

195,00 lei
Un vin galben pal, cu reflexii verzui si perlaj fin si continuu. Buchetul are o intensitate pronuntata, cu note de fruct copt, bezea, patiserie si citrice confiate. In gust regasim aceleasi arome olfactive, completate de textura cremoasa si senzatia de crocant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, salate, sushi. Stil de vinificare: Bellavista are la dispozitie in fiecare an de productie 120 de vinuri de baza la care se adauga cel putin 20 de selectii din anii precedenti. Pentru Alma Gran Cuvee, producatorul foloseste cel putin 75 dintre acestea cu mentiunea ca vinurile 'reserve' domina caracterul final al vinului. Pentru acest Gran Cuvee, cel putin 35% din vinurile pe care producatorul le are la dispozitie pentru asamblaj sunt invechite in mici butoaie de stejar alb ce au o vechime de minim 35 de ani.
Închide

Bodega Catena Zapata ~ Catena Chardonnay 2017

75,00 lei
Un vin galben-pai intens, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note concentrate de citrice coapte, miere, fructe tropicale, piersici, flori albe si vanilie. In gust, aromele de citrice si fructe cu sambure domina palatul, urmate de note de pere, pepene copt, condimente dulci si stejar. Finalul este proaspat si mineral. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carpaccio, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Stil de vinificare: Fermentat pe drojdii naturale fine, in stejar si inox. Maturat pentru 10 luni in stejar frantuzesc (ciclul I, II si III). 40% nu trece prin fermentatia malolactica.
Închide

Ca dei Frati ~ Cuvee dei Frati Brut

133,00 lei
Un vin galben deschis, cu perlaj bogat. Nasul este intens, cu arome de patiserie, biscuiti si nuci. Gustul este bine echilibrat, cu o aciditate ridicata, ce completeaza aromele de patiserie si nuci. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, legume, peste. Stil de vinificare: Vinificat prin metoda traditionala. Fermentarea alcoolica si cea malolactica iau parte atat in inox cat si in stejar. 24 de luni pe drojdii fine in sticla, iar dupa degorjare, alte 4 luni de invechire in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ I Frati 2019

77,00 lei
Un vin galben-auriu pal. Buchetul este concentrat dar proaspat, cu note de flori albe, piersici si lamai coapte. Gustul este echilibrat, cu savoare intensa si aciditate. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: paste, peste. Stil de vinificare: Maturat pentru 6 luni in inox pe drojdii, urmate de 2 luni in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ Pratto 2018 Benaco Bresciano

109,00 lei
Un vin galben pal, cu note de fructe tropicale, insotite de accente minerale si vegetale. Gustul are textura densa, senzatie usor dulce, aciditate buna, echilibru perfect, final lung, cu savoare florala si minerala. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, paste, peste. Stil de vinificare: Maturat timp de 12 luni in "barriques" pentru Turbiana si Chardonnay si in inox pentru Sauvignon. Asamblajul este realizat chiar inainte de imbuteliere. Invechit timp de 6 luni in sticla inainte de lansare.
Închide

Ca dei Frati ~ Tre Filer 2017

90,00 lei
Un vin galben-auriu intens, cu note intense de caise confiate, miere, alune si vanilie. Gustul are textura delicata, oferind o senzatie dulce echilibrata si un final lung, cu savoare fructata. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: 12 luni in butoaie de stejar Allier, urmate de 12 luni in sticla.
Închide

Ca’Marcanda ~ Vistamare 2018

215,00 lei
Vistamare este un vin de culoare galben-pai, cu reflexii verzui si note intense de flori de salcam si tei. Prezenta soiului Fiano in asamblaj aduce un plus de prospetime si note de feriga, mosc si menta. Gustul este proaspat si condensat, cu arome de bergamota, pere, nectarine si coacaze albe. In timp, capata caracter mineral si condimentat, cu arome de cremene, rozmarin si sofran. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: peste, fructe de mare, antreuri. Stil de vinificare: Vermentino a fost fermentat in tancuri de inox, in timp ce Viognier a fost maturat in lemn de stejar, o parte din cantitate fiind maturata pe drojdii.
Închide

Cantina Santa Maria La Palma ~ Aragosta 2019 Vermentino di Sardegna

45,00 lei
Un vin galben-pai cu tente verzulii si note delicate si proaspete de mere coapte. Gustul este proaspat, catifelat, cu arome placute de migdale ce persista pe final. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, mancare asiatica, paste, peste, sufleuri.
Închide

Cantina Santa Maria La Palma ~ Aragosta Vino Spumante Brut

45,00 lei
Un vin spumant galben-pai, cu perlaj lung. Nasul este intens, cu note de fructe albe si coaja de paine. Gustul este proaspat, elegant, cu final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Obtinut prin metoda Charmat din struguri Vermentino, culesi si selectati manual.
Închide

Casas del Bosque ~ Sauvignon Blanc Reserva 2019

53,00 lei
Un vin galben deschis, cu note intense de guava, fructul pasiunii si sare de mare ce domina cu doar o nota usoara de fum. Gustul prezinta arome vii de ghimbir, coaja de citrice si piper alb cu caracter mineral si aciditate proaspata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, carne alba, ciuperci, crustacee, curcan, fructe de mare, peste, pui, sparanghel, sufleuri. Stil de vinificare: Must macerat la rece si limpezit prin sedimentare. 90% fermentat in inox la minim 6.5 ºC si apoi maturat pe drojdii pentru 3 saptamani (fara battonage) inainte de a fi asamblat. 10% fermentat in stejar frantuzesc (ciclul IV si V) la temperaturi ce ating 18 ºC si apoi maturat pentru 3 saptamani pe drojdii. Inainte de imbuteliere, a fost asamblat, stabilizat la rece si filtrat usor.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Blanc de Blancs Gran Cru

399,00 lei
Blanc de Blancs Gran Cru este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin si abundent. Buchetul prezinta note proaspete de fructe uscate, migdale si alune proaspete, care se intrepatrund armonios cu notele de piersici si caise. Gustul ofera o senzatie cremoasa data de bulele fine, aromele minerale si cele de briose. Final este proaspat, persistent si elegant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Reserve

245,00 lei
Brut Reserve este un vin spumant galben-pai cu reflexii aurii-verzui, perlaj fin si lent, spuma persistenta si abundenta. Nasul este proaspat, floral, cu note de fructe si pere coapte. Gustul este consistent, cu prospetime si buchet bogat. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Sous Bois

395,00 lei
Brut Sous Bois este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin, consistent si de durata. Nasul incanta prin notele de fructe uscate, citrice proaspete si piersici, acompaniate de note onctuoase fine. Gustul este delicat si proaspat, cu textura cremoasa si aciditate tonifianta, final savuros de patiserie si caramel. Temperatura de servire: 8-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Produs prin metoda traditionala cu vinificare in lemn.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2004

365,00 lei
O sampanie cu o culoare galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2006

355,00 lei
O sampanie galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Chateau Fuisse ~ Pouilly Fuisse Tete de Cru 2018

169,00 lei
Un vin galben pal cu reflexii verzui. Nasul ofera note intense de fructe coapte, citrice, mere, lamaie, migdale si alune prajite cu tonuri minerale si o prospetime buna. Gustul este clasic, proaspat si precis cu densitate placuta. Arome intense de fructe coapte si migdale cu accente delicate de stejar si fum. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, curcan, peste, pui, rata. Stil de vinificare: Mustul este lasat la sedimentare pentru 12 ore (débourbage) in tancuri de inox. Fermentat in butoaie (20 - 30% noi) cu drojdii naturale si batonnage. Cuvee-ul final va fi pastrat in tancuri mari de inox pana la imbuteliere.
Închide

Contadi Castaldi ~ Franciacorta Brut

133,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui, perlaj fin si persistent. Nasul etaleaza note de citrice, piersici si piper verde. Gustul este corpolent si rafinat, cu final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 20-26 de luni pe drojdii.
Închide

Contadi Castaldi ~ Saten 2012 Franciacorta

165,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor, cu perlaj fin si persistent. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de paducel, coaja de paine, mere, smochine uscate, alune si tonuri balsamice si de paducel. Gustul este delicat, cu arome placute, final lung si intens. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 30-36 de luni pe drojdii.
Închide

Craggy Range ~ Sauvignon Blanc Te Muna 2019

92,00 lei
Un vin galben-pai, cu irizatii verzi. Nasul prezinta note placute de flori de citrice, limeta, iasomie si note subtile de miere. Gustul ofera arome subtile de limeta si grepfrut proaspete, echilibrate de textura minerala. Cu final sec, proaspat si lung. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, peste, sushi. Stil de vinificare: Fermentat in cuve de inox, butoaie de stejar francez si barriques cu drojdii selectionate si naturale. Maturat 5 luni in barriques (2% nou).
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis 2018

110,00 lei
Un vin galben pal. Buchetul este mineral si proaspat, cu note de lamaie, lime si condimente. Gustul ofera arome de mere verzi, este sec, cu aciditate ridicata si tonuri minerale. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: charcuterie, fructe de mare, legume, mezze, sushi. Stil de vinificare: Transferat si fermentat la rece in inox la temperaturi controlate. Maturat pe drojdii fine pentu 10 luni.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis Grand Cru Les Clos 2018

350,00 lei
Un vin galben stralucitor. Buchetul este intens, cu note de coaja de lime si corcodus cu accente puternic minerale si condimentate. Gustul este, suculent, condimentat cu un puternic caracter mineral. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste, rata, risotto, salate, sushi, trufe. Stil de vinificare: Vinificat in inox. 35% a fost maturat in butoaie de stejar pentru 6 luni (90% in butoaie vechi de 1, 2 si 3 ani si 10% in butoaie noi si vechi de 1 an). 65% a fost pastrat in cuve de inox. Stabilizarea tartrica se face natural dupa 12 luni de maturare.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis Ier Cru Vaillon 2018

185,00 lei
Un vin galben-verzui pal, avand note revigorante de lamaie, coaja de limeta si piper alb. Gustul prezinta un echilibru perfect intre aromele de fructe galbene, coaja de limeta, tonurile de piper alb si mineralitate. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, curcan, foie gras, fructe de mare, homar, legume, mezze, risotto, sushi. Stil de vinificare: Fermentat in inox la temperaturi controlate (65%) si 35% in butoaie de stejar timp de 6 luni (90% in butoaie la ciclul II,III,IV si 10% in butoaie la ciclul I).
Închide

Donnafugata ~ Anthilia 2019 Sicilia Bianco

75,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor. Buchetul este proaspat si parfumat, cu note fructate de mere, piersici, coaja de citrice si ierburi mediteraneene. Gustul etaleaza arome fructate evidente, este bine echilibrat, cu un final ce persista. Temperatura de servire: 9-11 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, homar, legume, peste. Stil de vinificare: Fermentarea are loc in cuve din otel inoxidabil la 14-16 °C. Maturare 2 luni in cuve, urmate de alte 2 luni in sticla inainte de lansare.