Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Jim Beam ~ Apple 35% 0.7L

56,00 lei
Facut cu toata mandria si experienta istoriei vechi de 220 de ani a fabricarii bourbonului Beam, Jim Beam Apple este o combinatie perfect echilibrata de lichior de mere si Jim Beam Bourbon Whiskey. Rezultatul este o explozie proaspata de mere verzi, cu un finish cald de bourbon.
Închide

Smirnoff ~ Green Apple 37.5% 0.7L

60,00 lei
Smirnoff Green Apple este o vodka infuzata cu aroma merelor verzi. Pentru cocktail-uri simple, aceasta bautura se potriveste cel mai bine cu sifon, limonada sau suc de ananas. Pentru un cocktail mai complex, il puteti adauga la martini. Smirnoff Green Apple este certificat Kosher si nu contine gluten.
-3%
Închide

Zolmyr ~ Mere 40% 0.5L

33,00 lei 32,00 lei
Zolmyr, distilat de mere este creat special pentru cei care cred in primul fruct al Gradinii Edenului. Acesta ofera aroma rotunda de mar copt si un miros subtil de para. Zolmyr dezvaluie caracterul sau puternic tuturor celor care au curiozitatea sa descopere un sortiment nou, care cucereste prin prospetimea aromatica si expresivitatea gustului. Merele care intra in compozitia distilatului sunt atent selectionate de producatori din cele mai bune livezi pentru a garanta obtinerea unui produs de calitate superioara, care pastreaza tot ce este mai bun din fructe.