Afișez 1–24 din 33 de rezultate

Filtru
-12%
Închide

“Moldova’s Blends”

114,00 lei 100,00 lei
Moldova’s Blends este compus din asamblaje, numite si “cuvee”, care exprima vinurile compuse din mai mult de doua soiuri, cu un pronuntat accent pus pe elementul de terroir, dar si pe creativitatea vinificatorului. Ikel Chardonnay, Riesling si Rkatsiteli este un vin alb ce contine acel element “festiv” si se exprima in arome de fructe exotice precum ananas, mango sau papaya. Pentru a-l savura pe deplin, recomandam sa-l consumati la o temperatura de 6-8°C in compania salatelor de sezon, fructelor de mare sau preparatelor favorite. Ikel Cabernet Sauvignon & Saperavi este realizat din doua soiuri rosii ce se dezvaluie in note de fructe de padure si condimente dulci. Vinul nu necesita aerare si este un “exemplar” robust si catifelat care se asociaza perfect cotlete de miel la cuptor, branzeturi maturate sau preparatele favorite. Chateau Cojusna Piatra Rosie este un asamblaj inedit creat din Merlot, Ancelotta si Alicante, care impresioneaza prin arome de cirese, visine si coacaze negre. Vinul a fost maturat cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar si necesita cel putin o jumatate de ora de aerare in decantor. Se completeaza perfect cu branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Noroc! Pachetul include: 1 sticla de Ikel ~ Chardonnay, Riesling & Rkatsiteli 0.75L; 1 sticla de Ikel ~ Cabernet Sauvignon & Saperavi 0.75L; 1 sticla de Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie 0.75L.
Închide

Baie Boisse 2015

79,00 lei
Un vin de exceptie, obtinuti din struguri recoltati manual si invechit in butoaie de stejar. Este savuros, cu o structura ampla si cu taninuri care ii confera delicatete si finete. Este un vin matur, compus din struguri Merlot, Cabernet Sauvignon si Petit Verdot. Este un vin cu un potential de invechire impresionant, care poate fi savurat cu rezultate deosebite si in urmatorul deceniu. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: poate fi consumat alaturi de rata la cuptor in sos de vin rosu, branzeturi cu mucegai sau cu mancarea favorita. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau de la Barde 2017

121,00 lei
Un vin de exceptie Saint-Emilion Grand Cru pastrat 12-15 luni in butoaie de stejar, care prezinta o agreabila structura taninica. Culoarea este densa cu reflexe purpurii. Structura sa ferma, seducatoare, armonizeaza forta cu finetea gustului. Soiurile cate alcatuiesc aceasta sticla de vin sunt 93% Merlot si 7% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlete de porc cu rozmarin, vanat sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Aligote & Muscat Ottonel

34,00 lei
Asamblajul din Aligote si Muscat Ottonel inspira printr-o culoare galben pai cu nuante aurii. In nas predomina aromele de floare de portocal, caprifoi, pepene galben copt si litchi. Gustul este sec, proaspat, floral, usor citric si mineral cu un postgust de lunga durata. Temperatura de servire: 12-14 ̊C. Asocieri culinare: Curry de pește cu migdale, caracatita aromata la gratar, file de biban la cuptor, piept de pui cu sos Dijon.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Feteasca Neagra & Malbec

34,00 lei
Un asamblaj rosu care incanta printr-o culoare rosie-rubinie intensa si un nas bogat in arome de prune uscate, fructe de padure, cacao, coacaze negre, scortisoara si piper negru. Pe palat cele doua soiuri se combina perfect si echilibrat in arome de ciocolata neagra si vanilie, avand un postgust catifelat si de lunga durata. Temperatura de servire: 16- 18 °C. Asocieri culinare: Brisket de vita, paste cu sos rosu, carne de vanat, costita de porc la gratar, Gorgonzola picantă, Cheddar. Vinul a fost maturat in baricuri din stejar frantuzesc pentru o perioada de 6 luni. Recomandam aerarea in decantor pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige 2014

54,00 lei
Cu o culoare rubinie si reflexe profunde, acest vin este bine structurat, dar in acelasi timp are un gust suplu. Acest cupaj pune in evidenta calitatea vinurilor de Bordeaux. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este perfect pentru a fi consumat in compania carnii la garnita, pastelor in sos rosu sau a preparatelor gastronimice favorite. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Alira ~ Aliento 2019

54,00 lei
Noul vin din portofoliul Alira este un #vinderelaxare, creat din adierea podgoriei din Aliman in care se regasesc cele mai elegante note de Merlot, Fereasca Neagra si Cabernet Sauvignon. Un vin racoritor cu arome fructate de grapefruit, zmeura, cirese si note de trandafiri. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate servi simplu sau in compania branzeturilor tinere sau preparatelor din peste sau pui.
-8%
Închide

Alira ~ Concordia 2015

36,00 lei 33,00 lei
Numele Concordia era folosit de romani pentru a o desemna pe zeita armoniei in casatorie. De aceea a fost ales pentru acest asamblaj din Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon, care simbolizeaza acei ani cand soiurile ajung simultan la maturitate. Este un vin care impresioneaza prin corpolenta si fructuozitate sustinute structural de taninurile matasoase. Vinul are o culoare rubinie cu tente violet si este completat de un nas bogat in care predomina fructele rosii si un gust armonios care lasa o impresie finala de cirese amare si ciocolata neagra. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: filet mignon, musaka cu carne de vita sau carne de curcan in sos de gorgonzola. Recomandam ca vinul sa "respire" in decantor cel putin 30 de minute inainte de servire.
-6%
Închide

Alira ~ Grand Vin Cuvée 2017

90,00 lei 85,00 lei
Caracterul nobil al Alira Grand Vin Cuvee (Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon) se remarca de la de prima turnare in pahar. Culoarea rubinie intensa exprima arome fine de visine si martipan intr-un gust plin si echilibrat, dominat de fructe coapte si cacao. Regasim de asemenea note de menta, lemn de cedru si condimente picante alaturi de taninuri rotunde si moi. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste Carbonara, rata in sos de portocale sau piept de fazan cu visine si piper negru. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
-6%
Închide

Alira ~ Tribun 2017

33,00 lei 31,00 lei
Alira Tribun este gandit ca un raspuns la ”Vox Populi”, un asamblaj din trei soiuri nobile rosii Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon care sa multumeasca de la novici la cunoscatori rafinati. Vinul este proaspat, mineral, cu arome de fructe rosii, dar si cu tuse usor mentolate, amintind de eucalipt. Un pariu interesant intre vin care a petrecut 3 luni in butoaie frantuzesti, si vin pastrat in tancuri de inox pentru a retine notele de fructe proaspete. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Braciole, paste in sos rosu, cotlete de vita cu pesto.
-4%
Închide

Avincis ~ Domnul de Roua Alb 2018

23,00 lei 22,00 lei
“Domnul de Roua” spune povestea printului calator prin viile Dragasanilor, un indragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii. Vinul are o culoare galben-verzuie deschisa, acompaniata de arome de citrice, fructe albe si flori de camp. In gust, vinul este sec, tanar si cu aciditate crescuta, in care predomina arome bine conturate de mere verzi si fructe exotice. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: salate proaspete cu fructe de mare, creveti in sos de lamaie sau branzeturi tinere.
-4%
Închide

Avincis ~ Domnul de Roua Rose 2018

23,00 lei 22,00 lei
“Domnul de Roua” spune povestea printului calator prin viile Dragasanilor, un indragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii. De la inceput, vinul impresioneaza printr-o culoare roz-somon luminos. Nasul este proaspat si incantator cu arome de capsuni si cirese proaspete. Gustul este sec, corpul lejer, usor de baut cu notele finale placute de fructe rosii de padure. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: branza de capra, antreuri, salate de sezon sau peste la gratar.
-4%
Închide

Avincis ~ Domnul de Roua Rosu 2018

23,00 lei 22,00 lei
“Domnul de Roua” spune povestea printului calator prin viile Dragasanilor, un indragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii. In pahar vinul are o culoare rosie rubinie intensa, urmata in miros de note delicioase de coacaze negre si mure. Gustul este sec, cu o corpolenta medie, taninuri catifelate si o aciditate proaspata. Temperatura de servire: 16-17°C. Asocieri culinare: carne rosie sau coaste la gratar, branzeturi moi, sau bucataria asiatica.
-5%
Închide

Avincis ~ Feteasca Regala & Pinot Gris 2019

60,00 lei 57,00 lei
Un mariaj alb compus din Feteasca Regala si Pinot Gris care se dezvaluie in pahar printr-o culoare galben aurie deschisa, urmata de arome de flori de camp si caise. Gustul este sec, savuros cu note finale prelungi de fructe galben bine coapte. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: branzeturi de capra, salate sau curry de pui.
Închide

Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie Merlot, Ancellota & Alicante

48,00 lei
Piatra Rosie este un amestec nobil din struguri de Merlot, Ancellota si Alicante, recoltati si selectionati manual. Vinul are o culoare rosie intensa, acompaniata de arome elegante si complexe de cirese si fructe de padure. Se distinge prin textura moale si catifelata, urmata de un postgust lung, cu note predominante de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Vinul a fost maturat timp de cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar. Recomandam aerarea in decantor a vinului pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Gabai ~ Mozaic 2019

46,00 lei
Complex si rafinat, Gabai Mozaic 2019 este un vin obtinut din struguri Merlot in procent de 70% si Cabernet Sauvignon 30%. Culesi si sortati manual strugurii trec printr-un proces de presare directa si fermentare la temperatura controlata joasa, pentru pastrarea aromelor. Se regaseste mult soare si caldura in culoarea roz de intensitate medie spre ridicata. Olfactiv intalnim arome de coacaze negre, zmeura, cirese Maraschino, aciditate mediu+, corpolent, iar gustativ regasim arome de capsuni, visine, rodie. Pe scurt, un rose gourmet, echilibrat. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: salate de sezon, branzeturi tinere, paste in sos cu fructe de mare sau pastrav cu legume la gratar. #editielimitata #3466
Închide

Gramma ~ Cuvee Visan Alb 2019

35,00 lei
Cuvee Visan Alb este precum un dansator pasionat al iubirii, fericirii si armoniei. Vinul are o culoare verde-galbuie stralucitoare, cu un usor rest de dioxid de carbon ce-i conferă o usoară perlatie. Asamblajul alb este vinul in care regasim impletindu-se armonios aromele vegetale de Sauvignon Blanc, eleganta Fetestii Albe alaturi de mineralitatea soiului Aligoté. Mirosul este surprinzator de aromat si completeaza gustul matasos, fiind urmat la final de postgustul imbracat in arome de pere coapte, menta si migdale caramelizate. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: este ideal pentru paste sau risotto cu ton sau somon, batog de peste sau branzeturi usor maturate.
Închide

Ikel ~ Cabernet Sauvignon & Saperavi

33,00 lei
Asamblajul din Cabernet Sauvignon si Saperavi impresioneaza printr-o culoare rosie-rubinie stralucitoare, cu arome de fructe de padure si nuante delicate de mirodenii, insotite de un gust fructuos si catifelat, urmat armonios de un postgust lung si condimentat.
Închide

Jidvei ~ Mysterium Rhein Riesling & Sauvignon Blanc

40,00 lei
Mysterium Rhein Riesling + Sauvignon Blanc este un cupaj special, invaluit in nuante stralucitoare galben-aurii din care se ridica cu eleganta note de flori, fructe si frunze verzi. Imbinarea tandra a aromelor de flori de tei, flori de salcam, piersica si fructul pasiunii aduce sensibilitate si rafinament acestui cupaj intens si plin de prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: fructe de mare, foietaj cu branza de capra sau salate.
Închide

Jidvei ~ Mysterium Rose Cabernet Sauvignon & Pinot Noir & Syrah

40,00 lei
Un cupaj din soiuri nobile, Mysterium Cabernet Sauvignon + Pinot Noir + Syrah, impleteste cu delicatete arome de fragi, capsuni, cirese rosii si zmeura si reda prospetimea vioaie a zilelor de vara invaluite tandru intr-o adiere de trandafiri roz. Usor picant, limpede, de culoare roz-trandafiriu, acest cupaj dovedeste inca o data valoarea incontestabila a soiurilor pe care le cuprinde. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: somon la cuptor cu legume, branzeturi tinere sau paste in sos alb.
Închide

Jidvei ~ Mysterium Traminer & Sauvignon Blanc

40,00 lei
Impletirea catifelata si echilibrata de flori albe, specifice soiului Sauvignon Blanc, si petale de trandafir, din care izvoraste deplin vara, da nastere unui buchet complex, ce se dezvolta treptat. O prima sorbire cu tuse subtil dulci evolueaza apoi intr-un gust usor amarui, caracteristic Traminerului, pentru ca la final sa te invaluie cu arome de piersica, pepene galben si caisa. Acidul tartric si malic, tipice soiului Sauvignon Blanc din aceasta zona dau impresia de condimente, conferind amestecului o complexitate aromatica fermecatoare. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: friptura de curcan la cuptor, legume la gratar sau paste in sos alb.
Închide

Jidvei ~ Tezaur Muscat Ottonel & Feteasca Regala

30,00 lei
Obtinut in urma alaturarii pline de finete dintre cele doua soiuri, Muscat Ottonel si Feteasca Regala, acest vin stralucitor, de culoare galben-auriu, incanta prin aromele sale de caisa, flori de salcam si caprifoi. Un cupaj elegant, care se remarca printr-un final prelungit cu note florale. Pastrat cu grija, acest vin dezvolta, odata cu trecerea anilor, un buchet complex de invechire. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: pastrav la gratar in sos alb, preparate din legume sau salate de sezon.