Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
Închide

Chateau Cojusna ~ Cabernet Sauvignon Carte BIB 3L

33,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin rosu demisec. De la inceput incanta printr-o culoare rosie rubinie intensa, urmata de un nas fructat si bogat in care se regasesc arome de coacaze negre, ardei rosu gras si visine. Corpul este placut, rotund, cu note finale fructate bine conturate. Temperatura de servire: 14-16°C. Asocieri culinare: vinul va fi in armonie perfecta in asociere cu branzeturile tari, preparate din vanat sau ciuperci la ceau cu mamaliga.
Închide

Chateau Cojusna ~ Feteasca Alba Carte BIB 3L

33,00 lei
Feteasca Alba din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin alb demisec cu o culoare galben pai cu reflexii verzui. In nas predomina arome proaspete de flori de camp, mere verzi si pere bine coapte. In gust se simte demisec, racoritor si aromat, perfect pentru zilele calde de vara si delicios pentru orice anotimp. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: branzeturile proaspete, preparate din pui, dar si deserturile din fructe sau cozonacul.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Alb 2019

32,00 lei 31,00 lei
Varianta bag-in-box din gama Tube surprinde printr-un Sauvignon Blanc "de cursa lunga" tanar, proaspat si delicat cu note vegetale si fructate specifice soiului. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: simplu sau alaturi de pizza, paste sau salate.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Rose 2019

32,00 lei 31,00 lei
Vinul rose din gama bag-in-box Tube realizat din Cabernet Sauvignon incanta prin culoarea roz somon pala, alaturi de un nas revigorant de fructe rosii, urmat de un gust proaspat si savuros de cirese de mai si piersici coapte. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: simplu sau alaturi de legume la gratar, branzeturi tinere sau peste.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Rosu 2015

32,00 lei 31,00 lei
Asamblaj de de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, varianta "rosie" din gama bag-in-box Tube, impresioneaza printr-o culoare rosie rubinie deschisa, alaturi de care predomina un nas fructat de visine si prune. Gustul este rotund, catifelat, cu note finale fructate in postgust. Temperatura de servire: 15-17°C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, pizza sau paste in sos rosu.