Afișez toate cele 19 rezultate

Filtru
Închide

Vincon ~ Comoara Pivnitei Cabernet Sauvignon 2008

57,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin rosu sec, maturat in budane de stejar vreme de minim 24 de luni si invechit in sticle inca 12 luni. Asadar, in acest vin s-au conturat timp de peste 10 ani complexitatea aromatica a fructelor negre de padure: coacaze, mure si afine, perfect completate de taninurile de stejar. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: gratie gustului bogat-fructat, cu note de cirese coapte, vinul roșu caramiziu merge de minune cu preparate din carne rosie, branzeturi si nuci. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Cabernet Sauvignon

29,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin care a petrecut 4-6 luni la maturare in barrique, apoi o perioada de inca 6 luni, in sticle, la invechire. Asa a fost obtinuta culoarea de rosu granat si aromele fructate, de afine, cirese negre, coacaze rosii si ciocolata amăruie. Lor li se adauga, cand il gusti, note de ghimbir si cuisoare predominante intr-un postgust prelung. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de porc si vita, vanat sau branzeturi cu nuante condimentate: Roquefort si Gorgonzola. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Cabernet Sauvignon 2013

39,00 lei
Cabernet Sauvignon este vinul pe care neaparat trebuie sa-l gusti! Un vin de culoare roșu rubiniu caruia timpul i-a adaugat reflexe caramizii si i-a alaturat note exotice de cafea pentru a sublinia aromele fructate de cireșe negre si coacaze negre. In timp ce in gust se simte corpolent, extractiv cu note bine conturate de visine si cafea, cu taninuri bine integrati, tuse discrete de vanilie si piper, cu un postgust lung. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate pe baza de carne rosie sau vanatoresti, branzeturi maturate sau deserturi din ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
-8%
Închide

Cricova ~ Prestige “Rose de Cricova”

48,00 lei 44,00 lei
Un vin deosebit, la baza caruia sta un cupaj armonios de trei soiuri clasice europene: Cabernet Sauvignon, Merlot si Shiraz. Culoarea este roz somon "zmeuriu" completata de un nas intens in care predomina aromele de capsuni, petale de trandafiri rosii si afine. Corpul este usor, echilibrat, cu un postgust mediu spre lung. „Rose de Cricova” este obtinut printr-un proces special numit criomacerare ce presupune racirea mustuielii pentru a pastra aromele fine si gustul echilibrat. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: fructe de mare, salate sau peste la gratar.
-8%
Închide

Cricova ~ Prestige Codru

48,00 lei 44,00 lei
Rezultat prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot, "Codru"este un vin expresiv, bine structurat si bogat in taninuri. De la inceput, seduce printr-o culoare rubinie deschisa "rodie coapta". Ulterior, denota un buchet complex, cu semne nobile de maturare in butoaie de stejar. Gustativ confirma senzatiile de rotunjire si catifelare cu note fructate de prună uscată si fructe de pădure. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: miel cu ierburi aromate, carne de vanat, friptura de fazan sau platou de branzeturi maturate. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in butoaie de stejar. Recomadam aerarea in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Pavilion de Montamart 2018

50,00 lei
Un vin Bordeaux Superieur AOC, un asamblaj de 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 20% Cabernet Franc robust si complex. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se serveste cu friptura la gratar, carne rosie in sos, platouri de mezeluri sau branzeturi. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Alira ~ Tribes Kosher Cabernet Sauvignon 2015

44,00 lei
Alira Tribes Cabernet Sauvignon este un vin clasic si elegant. Culoarea rubinie indica faptul ca vinul este tanar, incă in putere deplina. Este bogat si fructat, cu o aciditate proaspata, taninuri coapte și un gust minunat, lung si picant. Alira Tribes Cabernet Sauvignon este răspunsul la întrebarea “ce vin bun ar trebui sa incerc astazi?". Vinul este certificat de organismele acreditate ca fiind Super Kosher, inclusiv pentru Pesach și este Non-Mevushal. Temperatura de servire: 16-18 C. Asocieri culinare: friptura de vita in crusta de ierburi, vanat sau branzeturi maturate. Recomandam aerarea vinului in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de servire.
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Rosso Terra Calda

60,00 lei
Un vin spumant rosu-rubiniu inchis. Nasul are caracter persistent si fructat. Gustul este corpolent, matasos, cu taninuri usoare. Temperatura de servire: 8 °C. Asocieri culinare: antipasti, charcuterie, paste, pizza, porc. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor rosii, cu maceratie de lunga durata, urmata de metoda Charmat in tancuri de inox, cu adaos de must si drojdii selectionate la 18 °C.
Închide

Chateau Cojusna ~ Cabernet Sauvignon Carte BIB 3L

33,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin rosu demisec. De la inceput incanta printr-o culoare rosie rubinie intensa, urmata de un nas fructat si bogat in care se regasesc arome de coacaze negre, ardei rosu gras si visine. Corpul este placut, rotund, cu note finale fructate bine conturate. Temperatura de servire: 14-16°C. Asocieri culinare: vinul va fi in armonie perfecta in asociere cu branzeturile tari, preparate din vanat sau ciuperci la ceau cu mamaliga.
Închide

Col D’Orcia ~ Nearco Sant’Antimo 2009

95,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu nuante stralucitoare de violet. Buchetul etaleaza note complexe, specifice fiecarui soi, fara insa a fi unul dintre ele dominant. In gust se regasesc taninuri specifice Cabernet Sauvignonului, completate de arome de fructe date de Merlot si condimente din Syrah. Senzatie foarte placuta data de aromele specifice invechirii, cu final lung si persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, miel, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentare individuala a soiurilor in cuve din otel inxodabil si maceratie la temperaturi controlate 20 de zile. Fermentare malolactica in rezervoare din beton. Invechire individuala a soiurilor si parcelelor 12 luni in "barriques" (cu exceptia Merlotului, care este invechit in butoaie din stejar francez de 500l).
-6%
Închide

Hermeziu ~ Cabernet Sauvignon 2018

36,00 lei 34,00 lei
Un Cabernet Sauvignon, obtinut prin macerare si fermentatie alcoolica pentru 8-9 zile la temperatura de 25°C. Are o culoare rosu rubiniu intens stralucitor, aroma intensa si eleganta, caracteristica cu fructe de padure si cirese. Gustul este sec, textura consistenta, complex cu taninuri tinere și post gust de lungă durată. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: carne rosie, fripturi sau gratar in sange, vita/porc/vanat, mancaruri grase, paste cu sos, branzeturi mature, ciocolata neagra.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Rose 2019

32,00 lei 31,00 lei
Vinul rose din gama bag-in-box Tube realizat din Cabernet Sauvignon incanta prin culoarea roz somon pala, alaturi de un nas revigorant de fructe rosii, urmat de un gust proaspat si savuros de cirese de mai si piersici coapte. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: simplu sau alaturi de legume la gratar, branzeturi tinere sau peste.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Rosu 2015

32,00 lei 31,00 lei
Asamblaj de de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, varianta "rosie" din gama bag-in-box Tube, impresioneaza printr-o culoare rosie rubinie deschisa, alaturi de care predomina un nas fructat de visine si prune. Gustul este rotund, catifelat, cu note finale fructate in postgust. Temperatura de servire: 15-17°C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, pizza sau paste in sos rosu.
Închide

Lacerta ~ Cabernet Sauvignon

71,00 lei
Regele soiurilor rosii din colectia Lacerta isi dezvaluie personalitatea ca un vin cu o culoare rosie intensa, invechit un an in butoaie de stejar de tip baric. Are un buchet complex de coacaze si mure. Taninurile bine integrate ii confera un gust moale, dar intens, cu tutun, ciocolata neagra si vanilie. Postgustul este lung cu arome care evolueaza sublim. Temperatura de servire: 17-19°C. Asocieri culinare: burgeri, vita sau miel la gratar. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in barrique-uri de stejar romanesc, rusesc si american aflate la prima, a doua si a treia utilizare. Motiv pentru care recomandam pastrarea vinului in decantor pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Purcari ~ Negru de Purcari

89,00 lei
Negru de Purcari este regele vinurilor rosii – nobil, cu o structura bogata si un buchet desavarsit. Cu o culoare rosie-caramizie, se remarca printr-un buchet complex si intens, cu nuante de fructe dulci - prune coapte si smochine - ce se dezvolta in timp, dublate pe final de arome fine de mirodenii si sofran. Gustul profund si catifelat aminteste de aceleasi fructe intalnite in buchet, cu note ample de taninuri delicate si cu un postgust senzual, de lunga durata. Temperatura de servire: 18-20°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate cu mucegai nobil, rulada de cerb la cuptor, umpluta cu smochine, rulada de fazan cu piure de castane. Vinul a fost obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala si maturat timp de 18 luni in baricuri din lemn de stejar frantuzesc. Recomandam aerarea vinului in decantor timp de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Purcari ~ Rosu de Purcari

85,00 lei
Rosu de Purcari este o revelatie pentru iubitorii de vin: copt, bogat si plin de savoare. Rosu ca focul, pasional ca prima dragoste, irezistibil ca o femeie frumoasa. Are o culoare rosie-caramizie si o aroma complexa de fructe de padure, afine si prune uscate, dezvaluind discret note dulci de vanilie. Gustul fructat surprinde prin rafinament, profunzime si catifelare, urmat de un postgust prelung. Temperatura de servire: 18-20°C. Asocieri culinare: bucate din vanat, miel si branzeturi picante Parmezan si Cheddar.
Închide

The Iconic Estate ~ Hyperion Cabernet Sauvignon 2015

70,00 lei
Un vin complex cu arome de mure, prune uscate si vanilie imbinate armonios cu note delicate de condimente si menta. Vinul va continua sa se dezvolte in sticla in urmatorii 5 ani, daca va fi pastrat in conditii optime. Temperatura de servire: 16-18˚C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie si vanat, retete condimentate sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
-24%
Închide

Trapiche ~ Cabernet Sauvignon 2017

34,00 lei 26,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Trapiche este un vin rosu sec, elegant cu o culoare rosie rubinie intensa si un nas de fructe negre si condimente. In gust este fin si echilibrat, cu postgust lung si placut. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: insoteste perfect carnea rosie la gratar, legumele inabusite in vin rosu sau branzeturile usor maturate.