Afișez 1–24 din 74 de rezultate

Filtru
Închide

Gramofon ~ Chardonnay

41,00 lei
Un Chardonnay desavarsit, cu o aciditate echilibrata ce se imbina perfect cu notele surprinzatoare de fructe coapte, impreuna oferind o experienta a gustului foarte rafinata ce merita pe deplin incercata. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: completeaza cu eleganta preparatele pe baza de foie gras sau carne de rata. Un echilibru pentru sosurile demiglace si un potentiator foarte potrivit pentru piureurile sau supe crema de radacinoase.
Închide

Vincon ~ Egregio Chardonnay

29,00 lei
Chardonnay este un vin sec de exceptie, maturat cel putin 2 luni in barrique si invechit in sticle inca jumatate de an inainte sa ajunga in paharul tau. Vinul capata astfel cele mai intense arome: mar verde, citrice, fructul pasiunii, note florale de iasomie. In timp ce gustativ se simte catifelat, rotund cu note sublime de mere verzi, citrice si un postgust lung in care predomina untul. Temperatura de servire: 8-9°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de pasare, fructe de mare si peste, salate, preparate din legume sau orez.
-7%
Închide

Pachet “Easter Eggs”

232,00 lei 216,00 lei
Pachetul “Easter Eggs” este un minunat exemplu de selectie de vinuri si bauturi fine care se completeaza in arome si gusturi intr-un mod ideal pentru momentul special al mesei de Paste. Reuniune de familie si moment gastronomic savuros, pachetul de Pasti contine vinul alb perfect in rolul de aperitiv, vinul rose pentru branzeturi, pasca sau cozonac, in timp ce vinul rosu rosu ideal pentru asociearea cu preparatele traditionale din miel. In continuarea experientei, pachetul contine o eticheta de vodka cu textura catifelata si note discrete de pastai de vanilie si un gin foarte expresiv, cu note predominante de ienupar si citrice. Paste Fericit!
-12%
Închide

“Moldova’s Blends”

114,00 lei 100,00 lei
Moldova’s Blends este compus din asamblaje, numite si “cuvee”, care exprima vinurile compuse din mai mult de doua soiuri, cu un pronuntat accent pus pe elementul de terroir, dar si pe creativitatea vinificatorului. Ikel Chardonnay, Riesling si Rkatsiteli este un vin alb ce contine acel element “festiv” si se exprima in arome de fructe exotice precum ananas, mango sau papaya. Pentru a-l savura pe deplin, recomandam sa-l consumati la o temperatura de 6-8°C in compania salatelor de sezon, fructelor de mare sau preparatelor favorite. Ikel Cabernet Sauvignon & Saperavi este realizat din doua soiuri rosii ce se dezvaluie in note de fructe de padure si condimente dulci. Vinul nu necesita aerare si este un “exemplar” robust si catifelat care se asociaza perfect cotlete de miel la cuptor, branzeturi maturate sau preparatele favorite. Chateau Cojusna Piatra Rosie este un asamblaj inedit creat din Merlot, Ancelotta si Alicante, care impresioneaza prin arome de cirese, visine si coacaze negre. Vinul a fost maturat cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar si necesita cel putin o jumatate de ora de aerare in decantor. Se completeaza perfect cu branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Noroc! Pachetul include: 1 sticla de Ikel ~ Chardonnay, Riesling & Rkatsiteli 0.75L; 1 sticla de Ikel ~ Cabernet Sauvignon & Saperavi 0.75L; 1 sticla de Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie 0.75L.
-6%
Închide

Strunga ~ Chardonnay Barrique

50,00 lei 47,00 lei
Strunga Chardonnay Barrique este un vin cu o culoare galben aurie stralucitoare si arome delicioase de pepene galben, fructe citrice si fructe tomnatice supracoapte. Gustul este rotund, bine echilibrat si cu un postgust lung cu note finale de banane si vanilie. Vinul a fost maturat in baricuri din lemn de stejar si a fost produs intr-o editie limitata de #800 de sticle. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: preparate din carne de pasare, paste in sos alb sau salate cu fructe de mare.
Închide

Alamos Catena Wines ~ Alamos Chardonnay 2018

55,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note de fructe tropicale coapte, citrice si note florale. Gustul este corpolent, bogat, cu arome concentrate de pere coapte, smochine si usoare arome de vanilie si lemn. Finalul este curat si proaspat cu aciditate vie. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Temperatura medie de fermentare: 14ºC. Maturat pentru 6-9 luni in stejar frantuzesc si american. Contact prelungit cu drojdiile cu battonage regulat.
-5%
Închide

Alira ~ Champagne by J. de Telmont

160,00 lei 152,00 lei
Champagne Alira este produsa in Franta (regiunea Champagne) de J. de Telmont, una dintre cele mai prestigioase Case de Sampanie. Produsele lor au devenit expresia excelentei in lumea “sampaniei”, astfel incat, impreuna cu Alira au decis sa produca un spumant special, complex, elegant si greu de uitat. O sampanie cu note de piersica si briose, potrivita oricarei ocazii festive sau un unui moment de lux si bucurie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma simplu sau alaturi de biscuiti vanilati roz, branzeturi nematurate, fructe de mare sau chiar stridii.
Închide

Bellavista ~ Alma Cuvee Brut Franciacorta

195,00 lei
Un vin galben pal, cu reflexii verzui si perlaj fin si continuu. Buchetul are o intensitate pronuntata, cu note de fruct copt, bezea, patiserie si citrice confiate. In gust regasim aceleasi arome olfactive, completate de textura cremoasa si senzatia de crocant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, salate, sushi. Stil de vinificare: Bellavista are la dispozitie in fiecare an de productie 120 de vinuri de baza la care se adauga cel putin 20 de selectii din anii precedenti. Pentru Alma Gran Cuvee, producatorul foloseste cel putin 75 dintre acestea cu mentiunea ca vinurile 'reserve' domina caracterul final al vinului. Pentru acest Gran Cuvee, cel putin 35% din vinurile pe care producatorul le are la dispozitie pentru asamblaj sunt invechite in mici butoaie de stejar alb ce au o vechime de minim 35 de ani.
Închide

Bellavista ~ Cuvee Rose Brut 2013 Franciacorta

260,00 lei
Un vin roz pal, cu perlaj dens, bule foarte mici si persistente. Buchetul are o intensitate pronuntata, cu note de piersici albe, fructe rosii, citrice, petale de trandafiri, mere si paine prajita. Gustul este sec, fara a fi agresiv, cu o puternica nota de prospetime, rafinat, armonios si extrem de elegant, cu arome delicate de coacaze negre si migdale dulci. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, peste, sushi. Stil de vinificare: Este asamblat din minimum 30 dintre cele mai atent selectionate vinuri si parcele, cateva fiind fermentate si maturate in butoaie mici de stejar alb. Este produs in cantitati limitate si maturat pentru minim 5 ani inainte de lansare.
Închide

Bodega Catena Zapata ~ Catena Chardonnay 2017

75,00 lei
Un vin galben-pai intens, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note concentrate de citrice coapte, miere, fructe tropicale, piersici, flori albe si vanilie. In gust, aromele de citrice si fructe cu sambure domina palatul, urmate de note de pere, pepene copt, condimente dulci si stejar. Finalul este proaspat si mineral. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carpaccio, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Stil de vinificare: Fermentat pe drojdii naturale fine, in stejar si inox. Maturat pentru 10 luni in stejar frantuzesc (ciclul I, II si III). 40% nu trece prin fermentatia malolactica.
Închide

Ca dei Frati ~ Cuvee dei Frati Brut

133,00 lei
Un vin galben deschis, cu perlaj bogat. Nasul este intens, cu arome de patiserie, biscuiti si nuci. Gustul este bine echilibrat, cu o aciditate ridicata, ce completeaza aromele de patiserie si nuci. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, legume, peste. Stil de vinificare: Vinificat prin metoda traditionala. Fermentarea alcoolica si cea malolactica iau parte atat in inox cat si in stejar. 24 de luni pe drojdii fine in sticla, iar dupa degorjare, alte 4 luni de invechire in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ Pratto 2018 Benaco Bresciano

109,00 lei
Un vin galben pal, cu note de fructe tropicale, insotite de accente minerale si vegetale. Gustul are textura densa, senzatie usor dulce, aciditate buna, echilibru perfect, final lung, cu savoare florala si minerala. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, paste, peste. Stil de vinificare: Maturat timp de 12 luni in "barriques" pentru Turbiana si Chardonnay si in inox pentru Sauvignon. Asamblajul este realizat chiar inainte de imbuteliere. Invechit timp de 6 luni in sticla inainte de lansare.
Închide

Ca dei Frati ~ Tre Filer 2017

90,00 lei
Un vin galben-auriu intens, cu note intense de caise confiate, miere, alune si vanilie. Gustul are textura delicata, oferind o senzatie dulce echilibrata si un final lung, cu savoare fructata. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: 12 luni in butoaie de stejar Allier, urmate de 12 luni in sticla.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Blanc de Blancs Gran Cru

399,00 lei
Blanc de Blancs Gran Cru este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin si abundent. Buchetul prezinta note proaspete de fructe uscate, migdale si alune proaspete, care se intrepatrund armonios cu notele de piersici si caise. Gustul ofera o senzatie cremoasa data de bulele fine, aromele minerale si cele de briose. Final este proaspat, persistent si elegant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Reserve

245,00 lei
Brut Reserve este un vin spumant galben-pai cu reflexii aurii-verzui, perlaj fin si lent, spuma persistenta si abundenta. Nasul este proaspat, floral, cu note de fructe si pere coapte. Gustul este consistent, cu prospetime si buchet bogat. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Sous Bois

395,00 lei
Brut Sous Bois este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin, consistent si de durata. Nasul incanta prin notele de fructe uscate, citrice proaspete si piersici, acompaniate de note onctuoase fine. Gustul este delicat si proaspat, cu textura cremoasa si aciditate tonifianta, final savuros de patiserie si caramel. Temperatura de servire: 8-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Produs prin metoda traditionala cu vinificare in lemn.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2004

365,00 lei
O sampanie cu o culoare galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2006

355,00 lei
O sampanie galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Cuvee Elisabeth Salmon Rose 2006

900,00 lei
O sampanie cu o culoare rose-somon pronuntat, cu reflexii de chihlimbar si perlaj persistent, fin si lent. Nasul etaleaza note proaspete de fructe rosii mici, coaja de citrice si piersici. Gustul are un impact puternic si delicat in acelasi timp, cu arome de nectarine, cardamon, mandarine si alte tonuri persistente precum cedru si lemn exotic. Amplitudine si complexitate deosebite, cu nuante de smochine proaspete, piersici albe si migdale. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste, pui, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Chateau Fuisse ~ Cremant Selection Vincent

99,00 lei
Galben pal, cu note verzui si bule de dimensiuni reduse, stralucitor ce este completat de un nas proaspat, cu arome florale si de mere verzi. In timp ce in gust este usor mineral, elegant cu final persistent. Temperatura de servire: 7 - 8°C. Asocieri culinare: antipasti, deserturi, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Metoda traditionala (invechire pe drojdii 12-15 luni).
Închide

Chateau Fuisse ~ Pouilly Fuisse Tete de Cru 2018

169,00 lei
Un vin galben pal cu reflexii verzui. Nasul ofera note intense de fructe coapte, citrice, mere, lamaie, migdale si alune prajite cu tonuri minerale si o prospetime buna. Gustul este clasic, proaspat si precis cu densitate placuta. Arome intense de fructe coapte si migdale cu accente delicate de stejar si fum. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, curcan, peste, pui, rata. Stil de vinificare: Mustul este lasat la sedimentare pentru 12 ore (débourbage) in tancuri de inox. Fermentat in butoaie (20 - 30% noi) cu drojdii naturale si batonnage. Cuvee-ul final va fi pastrat in tancuri mari de inox pana la imbuteliere.
Închide

Contadi Castaldi ~ Franciacorta Brut

133,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui, perlaj fin si persistent. Nasul etaleaza note de citrice, piersici si piper verde. Gustul este corpolent si rafinat, cu final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 20-26 de luni pe drojdii.
Închide

Contadi Castaldi ~ Franciacorta Brut Rose

157,00 lei
Un spumant rose stralucitor, cu perlaj fin si persistent. In nas se regasesc note distincte de fructe de padure, petale de trandafiri si usoare arome de mar si fructe tropicale. Gustul este structurat si clar, usor picant si senzual, cu final lung si echilibrat. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 24-30 de luni pe drojdii.
Închide

Contadi Castaldi ~ Saten 2012 Franciacorta

165,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor, cu perlaj fin si persistent. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de paducel, coaja de paine, mere, smochine uscate, alune si tonuri balsamice si de paducel. Gustul este delicat, cu arome placute, final lung si intens. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 30-36 de luni pe drojdii.