Afișez toate cele 9 rezultate

Filtru
-12%
Închide

“Moldova’s Blends”

114,00 lei 100,00 lei
Moldova’s Blends este compus din asamblaje, numite si “cuvee”, care exprima vinurile compuse din mai mult de doua soiuri, cu un pronuntat accent pus pe elementul de terroir, dar si pe creativitatea vinificatorului. Ikel Chardonnay, Riesling si Rkatsiteli este un vin alb ce contine acel element “festiv” si se exprima in arome de fructe exotice precum ananas, mango sau papaya. Pentru a-l savura pe deplin, recomandam sa-l consumati la o temperatura de 6-8°C in compania salatelor de sezon, fructelor de mare sau preparatelor favorite. Ikel Cabernet Sauvignon & Saperavi este realizat din doua soiuri rosii ce se dezvaluie in note de fructe de padure si condimente dulci. Vinul nu necesita aerare si este un “exemplar” robust si catifelat care se asociaza perfect cotlete de miel la cuptor, branzeturi maturate sau preparatele favorite. Chateau Cojusna Piatra Rosie este un asamblaj inedit creat din Merlot, Ancelotta si Alicante, care impresioneaza prin arome de cirese, visine si coacaze negre. Vinul a fost maturat cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar si necesita cel putin o jumatate de ora de aerare in decantor. Se completeaza perfect cu branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Noroc! Pachetul include: 1 sticla de Ikel ~ Chardonnay, Riesling & Rkatsiteli 0.75L; 1 sticla de Ikel ~ Cabernet Sauvignon & Saperavi 0.75L; 1 sticla de Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie 0.75L.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra

43,00 lei
Asamblajul din Cabernet Sauvignon si Merlot din colectia Autentic este un vin rosu sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din arealul Codrilor Moldovei. Splendoarea sa poate fi observata inca de la inceput in culoarea rosie granat, dar si in buchetul plin de arome de coacaze negre si prune uscate. Gustul te fascineaza de la prima intalnire, datorita texturii catifelate, corpului robust si a postgustului in care se simt note finale de migdale si visine. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se asociaza perfect cu carnea rosie, branzeturile maturate, BBQ sau ciocolata neagra.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Cabernet Sauvignon rose

38,00 lei
Vin de calitate rose sec, produs din struguri recoltati de pe podgoriile din zona Codrilor Moldovei, dupa o tehnologie speciala. Vinul ne incanta cu o culoare stralucitoare, profunda si vibranta. Pe scurt, este un rose trandafiriu incantator acompaniat de o aroma proaspata in care predomina notele de fructe de padure, in special murele si zmeura. Are un gust sec, delicat si suav care incanta printr-un echilibru perfect. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: salate, branzeturi proaspete, peste sau fructe de mare.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Feteasca Alba

38,00 lei
Feteasca Alba din gama Autentic este un vin alb sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din zona Codrilor Moldovei. Vinul are o personalitate aparte si o finete aleasa, trasaturi confirmate de culoarea galben-pai deschis. Nasul are o aroma proaspata cu nuante de flori de camp si de grau proaspat cosit. In gust este sec, fin si catifelat cu postgust mediu. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: poate fi consumat ca aperitiv sau alaturi de bucate usoare din carne alba, fructe de mare sau salate verzi.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Merlot

38,00 lei
Acest Merlot din gama Autentic este un vin de calitate sec rosu din struguri recoltati de pe podgoriile din zona Codrilor Moldovei. Vinul are o culoare rubinie, cu o textura fina. Te invaluie in aroma sa de ciocolata cu prezenta scortisoarei si a rasinei pomilor fructiferi. In gust este moale, fin si corpolent, cu un postgust lung si suav. Este genul de vin care devine mai atractiv si mai gustos la temperaturi mai joase, din acest motiv se poate asocia cu mai multe preparate culinare. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, preparate din carne rosie, paste in sos rosu sau ciocolata neagra.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Sauvignon Blanc

38,00 lei
Sauvignon Blanc din colectia Autentic este un vin de calitate alb, sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din zona Codrilor Moldovei. Impresioneaza prin eleganta si de la inceput incanta printr-o culoare galben deschisa cu reflexii verzi stralucitoare. Are o aroma pronuntata si vie amintind de arome de iasomie si flori de vita de vie. Gustul este fructat si puternic, cu multa prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma ca aperitiv sau alaturi de branzeturi proaspete, nematurate sau cu salate de sezon.
Închide

Chateau Cojusna ~ Cabernet Sauvignon Carte BIB 3L

33,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin rosu demisec. De la inceput incanta printr-o culoare rosie rubinie intensa, urmata de un nas fructat si bogat in care se regasesc arome de coacaze negre, ardei rosu gras si visine. Corpul este placut, rotund, cu note finale fructate bine conturate. Temperatura de servire: 14-16°C. Asocieri culinare: vinul va fi in armonie perfecta in asociere cu branzeturile tari, preparate din vanat sau ciuperci la ceau cu mamaliga.
Închide

Chateau Cojusna ~ Feteasca Alba Carte BIB 3L

33,00 lei
Feteasca Alba din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin alb demisec cu o culoare galben pai cu reflexii verzui. In nas predomina arome proaspete de flori de camp, mere verzi si pere bine coapte. In gust se simte demisec, racoritor si aromat, perfect pentru zilele calde de vara si delicios pentru orice anotimp. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: branzeturile proaspete, preparate din pui, dar si deserturile din fructe sau cozonacul.
Închide

Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie Merlot, Ancellota & Alicante

48,00 lei
Piatra Rosie este un amestec nobil din struguri de Merlot, Ancellota si Alicante, recoltati si selectionati manual. Vinul are o culoare rosie intensa, acompaniata de arome elegante si complexe de cirese si fructe de padure. Se distinge prin textura moale si catifelata, urmata de un postgust lung, cu note predominante de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Vinul a fost maturat timp de cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar. Recomandam aerarea in decantor a vinului pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.