Afișez 1–24 din 129 de rezultate

Filtru
-11%
Închide

“Bordeaux Grand”

334,00 lei 298,00 lei
Regiunea Bordeaux este sinonimul vinurilor roşii savuroase, aromate, cu o textură catifelată şi un deziderat al adepţilor standardelor de calitate aromatică. Terres d’Anthea este un vin bio fără sulfiţi adăugaţi care seduce prin rotunjime şi farmecul său aromat. Este vinul care completează perfect preparate ca vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure. Legende d’Albret 2016 este un vin structura, cu o culoare rubinie si un gust delicat care acompaniază perfect preparate culinare din carne rosie sau branzeturile maturate. Pavilion de Montamart 2018 este un Bordeaux Superieur AOC compus din Merlot, Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc robust si complex. In spiritul vinurilor de Bordeaux va recomandam sa lasati vinurile sa “respire” in decantor, evident separat, inainte de consum pentru o perioada de cel putin jumatate de ora pentru a le putea savura la adevaratul lor potential, dar la temperatura corecta de consum de 16-18°C. Sante! Pachetul include: 2 sticle de Terres d’Anthea 2019 ~ vin bio fara sulfiti 0.75L; 2 sticle de Legende d’Albret 2016 0.75L; 2 sticle de Pavillon de Montamart 0.75L.
-12%
Închide

“Bordeaux Petit”

179,00 lei 158,00 lei
Vinurile de Bordeaux inseamna un etalon de calitate in universul iubitorilor de vinuri rosii, robuste, condimentate, complexe, cu un potential extraordinar de invechire la sticla in conditii optime de vinoteca. Pachetul Bordeaux Petit este compus dintr-o sticla de Buzet “Sans”, un vin bio fara sulfiti adaugati, un vin fara adaos de sulfiti, cu arome conturate de fructe rosii de padure, visine si coacaze negre. Se asocieaza cu pulpa de porc la cuptor in sos rosu sau cu mancarea favorita. Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige te va fascina ca un vin cu o culoare rosie rubine intensa, dominat de o buna structura a taninurilor si un o impresie finala lunga cu note predominante de coacaze negre si visine. Se asocieaza cu carnea la garnita, paste in sos rosu sau cu mancarea favorita. Chateau Guyon La Roseraie 2017 este un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot, cu un gust de fructe rosii bine coapte. Se asociaza perfect carne rosie la gratar sau cu un platou de branzeturi maturate, struguri si nuci. In spiritul vinurilor de Bordeaux va recomandam sa lasati vinurile sa “respire” in decantor, evident separat, inainte de consum pentru o perioada de cel putin jumatate de ora pentru a le putea savura la adevaratul lor potential, dar la temperatura corecta de consum de 16-18°C. Sante! Pachetul include: 1 sticla “Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti 0.75L; 1 sticla Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige 2014 0.75L; 1 sticla Chateau Guyon La Roseraie 2017 0.75L.
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Baie Boisse 2015

79,00 lei
Un vin de exceptie, obtinuti din struguri recoltati manual si invechit in butoaie de stejar. Este savuros, cu o structura ampla si cu taninuri care ii confera delicatete si finete. Este un vin matur, compus din struguri Merlot, Cabernet Sauvignon si Petit Verdot. Este un vin cu un potential de invechire impresionant, care poate fi savurat cu rezultate deosebite si in urmatorul deceniu. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: poate fi consumat alaturi de rata la cuptor in sos de vin rosu, branzeturi cu mucegai sau cu mancarea favorita. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau de la Barde 2017

121,00 lei
Un vin de exceptie Saint-Emilion Grand Cru pastrat 12-15 luni in butoaie de stejar, care prezinta o agreabila structura taninica. Culoarea este densa cu reflexe purpurii. Structura sa ferma, seducatoare, armonizeaza forta cu finetea gustului. Soiurile cate alcatuiesc aceasta sticla de vin sunt 93% Merlot si 7% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlete de porc cu rozmarin, vanat sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau Guyon La Roseraie 2017

62,00 lei
Un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot. Este un vin armonios, cu gust de fructe bine coapte. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: acompaniaza echilibrat mesele cu carne fripta sau platourile cu branzeturi, struguri si nuci. Aceasta editie de vin este medaliata cu aur la concursul din Bordeaux 2018. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Domaine de Michelet 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

76,00 lei
Domaine de Michelet este un vin rosu organic fara adaos de sulfiti, creat din struguri din plantatia Domaine de Michelet ce detine certificatul "Bee Friendly". Vinificatorul, adept al viticulturii organice, nu foloseste ingrasaminte chimice, pesticide sau insecticide neautorizate in ferma sa pentru a respecta specificatiile dictate de Ecocert. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, branzeturi maturate semitari, preparate din carne rosie la jar sau cu mancarea favorita.
Închide

Legende d’Albret 2016

54,00 lei
Legende d'Albret este un vin structurat, cu o culoare rubinie si un gust delicat lemnos, pastrat in butoaie de stejar. Aceasta sticla de Bordeaux Superieur este un vin ideal de servit la o cină cu prietenii sau la un pahar în fața focului. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este companionul perfect pentru preparate din carne rosie sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige 2014

54,00 lei
Cu o culoare rubinie si reflexe profunde, acest vin este bine structurat, dar in acelasi timp are un gust suplu. Acest cupaj pune in evidenta calitatea vinurilor de Bordeaux. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este perfect pentru a fi consumat in compania carnii la garnita, pastelor in sos rosu sau a preparatelor gastronimice favorite. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Nectar de Sebastien 2016

144,00 lei
Un vin Saint-Emilion catifelat si complex, cu o selecție de 100% Merlot. Acest vin este rezultat dintr-o recolta cu randament redus tocmai pentru o mai buna concentrare de taninuri si arome, urmand apoi un proces de vinificatie minutios. Invechirea timp de 14 luni in butoaie de stejar ofera acestui vin un gust catifelat de "Nectar". Termperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vanat, preparate din carne rosie sau deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinul cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Pavilion de Montamart 2018

50,00 lei
Un vin Bordeaux Superieur AOC, un asamblaj de 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 20% Cabernet Franc robust si complex. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se serveste cu friptura la gratar, carne rosie in sos, platouri de mezeluri sau branzeturi. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Terres d’Anthea 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
Terres d'Anthea este un vin rosu organic (AB certificat, agricultura ecologica) si fara sulfiti adaugati si este un un simbol puternic al viticulturii durabile. Acest vin rosu organic seduce prin rotunjimea sa fructata si farmecul sau aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure.
-5%
Închide

Camus ~ VSOP Elegance 40% 0.7L

209,00 lei 199,00 lei
In compozitia lui Camus Vsop Elegance se gasesc doar vinuri atent selectionate ce ii confera caracterul aparte. Personalitatea sofisticata a acestuia este insa conturata in cei 4 ani petrecuti in butoaie de stejar european de la care imprumuta trasaturile distinse. Eleganta si rafinamentul acestui cognac sunt apreciate de cunoscatori maturi, insa sunt usor de indragit si de catre amatorii de lucruri fine mai putin familiarizati cu notele expresive ale acestui gen. Camus VSOP Elegance este un digestiv sofisticat ce poate fi servit simplu in pahar balon incalzit, ce ii pune in valoare aromele sofisticate. Expresivitatea acestuia si liniile vibrante il transforma in vedeta unor cocktailuri urbane rafinate. Personalitatea se dezvaluie discret prin culoarea aurie intensa, cu reflexii de ambra ce confera un aspect dinamic, energizant. Buchetul care se elibereaza in fiecare pahar este intrigant. De la primul nas se remarca miresmele suave de flori proaspete si fructe coapte, aceste note sunt accentuate de aromele fine de grapefruit si cele intense de aluna cruda. Gustul ce se remarca este "cochet", cu accente elegante de flori si fructe bine coapte. Notele de iasomie, vanilie si condimente completeaza tabloul rafinat. Finishul este pe masura, usor de indragit, fin si condimentat.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Blanc de Blancs Gran Cru

399,00 lei
Blanc de Blancs Gran Cru este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin si abundent. Buchetul prezinta note proaspete de fructe uscate, migdale si alune proaspete, care se intrepatrund armonios cu notele de piersici si caise. Gustul ofera o senzatie cremoasa data de bulele fine, aromele minerale si cele de briose. Final este proaspat, persistent si elegant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Reserve

245,00 lei
Brut Reserve este un vin spumant galben-pai cu reflexii aurii-verzui, perlaj fin si lent, spuma persistenta si abundenta. Nasul este proaspat, floral, cu note de fructe si pere coapte. Gustul este consistent, cu prospetime si buchet bogat. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Sous Bois

395,00 lei
Brut Sous Bois este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin, consistent si de durata. Nasul incanta prin notele de fructe uscate, citrice proaspete si piersici, acompaniate de note onctuoase fine. Gustul este delicat si proaspat, cu textura cremoasa si aciditate tonifianta, final savuros de patiserie si caramel. Temperatura de servire: 8-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Produs prin metoda traditionala cu vinificare in lemn.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2004

365,00 lei
O sampanie cu o culoare galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Brut Vintage 2006

355,00 lei
O sampanie galben-aurie, cu perlaj abundent si dinamic. Nasul este intens, cu note de fructe de livada, citrice, briose si unt proaspat. Gustul este bogat, cu arome de fructe proaspete (gutui, piersici, caise, nectarine), textura plina si completa, cu final si aciditate intense. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, crustacee, homar, peste, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Cuvee Elisabeth Salmon Rose 2006

900,00 lei
O sampanie cu o culoare rose-somon pronuntat, cu reflexii de chihlimbar si perlaj persistent, fin si lent. Nasul etaleaza note proaspete de fructe rosii mici, coaja de citrice si piersici. Gustul are un impact puternic si delicat in acelasi timp, cu arome de nectarine, cardamon, mandarine si alte tonuri persistente precum cedru si lemn exotic. Amplitudine si complexitate deosebite, cu nuante de smochine proaspete, piersici albe si migdale. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste, pui, risotto. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Chateau Fuisse ~ Cremant Selection Vincent

99,00 lei
Galben pal, cu note verzui si bule de dimensiuni reduse, stralucitor ce este completat de un nas proaspat, cu arome florale si de mere verzi. In timp ce in gust este usor mineral, elegant cu final persistent. Temperatura de servire: 7 - 8°C. Asocieri culinare: antipasti, deserturi, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Metoda traditionala (invechire pe drojdii 12-15 luni).
Închide

Chateau Fuisse ~ Julienas Domaine de la Conseillere 2016

98,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Nasul este proaspat si fructat, cu note caracteristice de flori, fragi, coacaze rosii si zmeura. Gustul este fin, proaspat si fructat cu taninuri delicate, intensitate si lungime bune. Temperatura de servire: 13-15 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, carne alba, curcan, peste, pui, rata, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat prin macerare statica, urmata de fermentare in inox pentru 8-12 zile. O parte din vin este pastrat in inox, iar cealalta parte este maturat in butoaie din stejar.
Închide

Chateau Fuisse ~ Pouilly Fuisse Tete de Cru 2018

169,00 lei
Un vin galben pal cu reflexii verzui. Nasul ofera note intense de fructe coapte, citrice, mere, lamaie, migdale si alune prajite cu tonuri minerale si o prospetime buna. Gustul este clasic, proaspat si precis cu densitate placuta. Arome intense de fructe coapte si migdale cu accente delicate de stejar si fum. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, curcan, peste, pui, rata. Stil de vinificare: Mustul este lasat la sedimentare pentru 12 ore (débourbage) in tancuri de inox. Fermentat in butoaie (20 - 30% noi) cu drojdii naturale si batonnage. Cuvee-ul final va fi pastrat in tancuri mari de inox pana la imbuteliere.