Afișez toate cele 17 rezultate

Filtru
Închide

Chateau Minuty ~ M de Minuty 2019

77,00 lei
Un vin roz pal, cu note intense de coaja de portocala si coacaze. Gustul este delicat, cu o aciditate ce-i confera un caracter proaspat placut. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, legume, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat prin presare directa, limpezire naturala si fermentare la temperaturi scazute.
Închide

Chateau Minuty ~ Prestige Rose 2019

98,00 lei
Un vin roz pal care se remarca printr-un buchet delicat, cu note de flori si pepene galben. Gustul este echilibrat, cu arome de citrice si fructe rosii, evidentiat de o mineralitate placuta. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: carne alba, carpaccio, peste. Stil de vinificare: Limpezit static si fermentat la temperaturi scazute.
Închide

Chateau Minuty ~ Rose et Or 2019

127,00 lei
Un vin roz pal care se remarca prin reflexii cristaline. Nasul prezinta note intense de citrice si flori albe. Gustul este complex, cu o prospetime intensa si finete ce ofera arome de grepfrut roz si piersica alba. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, mancare asiatica, peste, salate. Stil de vinificare: Fermentat alcoolic la 14 °C.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La 50/50 2016

83,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Buchetul etaleaza note proaspete de ardei, cu tonuri ample de fructe negre si lemn dulce. Gustul are corpolenta medie, taninuri ferme si final carnos sec. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, charcuterie, mezze, miel, porc, ragu, rata, vita. Stil de vinificare: Vinificat si maturat in tancuri de inox.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La Ciaude 2008

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis. Buchetul prezinta note proaspete si intense de fructe negre de padure completate de lemn dulce, alune, violete, liliac, cu accente picante de vanilie. Gustul este echilibrat, cu aciditate buna, delicat, cu arome picante de piper pe final. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, miel, paste, porc, terine. Stil de vinificare: Invechit 80% in stejar, 20% in inox.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La Ciaude 2017

133,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis. Buchetul prezinta note proaspete si intense de fructe negre de padure completate de lemn dulce, alune, violete, liliac, cu accente picante de vanilie. Gustul este echilibrat, cu aciditate buna, delicat, cu arome picante de piper pe final. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, miel, paste, porc, terine. Stil de vinificare: Invechit 80% in stejar, 20% in inox.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La Grenache 8 2017

87,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note bogate de coacaze negre, capsune, flori si tonuri de gem. Gustul este suculent si proaspat, avand corpolenta medie. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, charcuterie, ciuperci, mezze, porc, ragu, terine, vita. Stil de vinificare: Vinificat si maturat in tancuri de inox.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Le Vieux Telegraphe Rouge (Chateauneuf du Pape) 2016

390,00 lei
Un vin rosu rubiniu-intens, cu note de ierburi provensale si arome de lavanda, cirese, zmeura, lemn dulce si piper. Gustul are corpolenta medie catre ridicata, este catifelat, echilibrat, cu taninuri multe. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, carne alba, curcan, pui, rata, sufleuri, vita. Stil de vinificare: Fermentat traditionala in inox si lemn pentru 25-40 de zile. Maturat in foudres (60hl) din stejar frantuzesc pentru 20-22 de luni. Imbuteliat fara rafinare si filtrare si invechit pentru 2 ani in sticla.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Piedlong (Chateauneuf du Pape) 2014

240,00 lei
Rosu rubiniu. Arome de zmeura, cirese, piper alb si violete. Corpolent, cu arome de cirese negre si ciocolata amara, cu note de afine, lavanda si ciuperci. Echilibrat, cu taninuri fine si potential extins de invechire. Temperatură servire:16 - 18°C. Asocieri culinare: brânzeturi maturate, miel, vânat, vită. Stil de vinificare: Cules manual, dubla sortare in vie urmata de o a treia sortare in crama. Fermentare in cuve de beton si lemn pentru cel putin 30 de zile. Maturat in foudres pentru 20-22 de luni, fiind imbuteliat fara a fi filtrat sau rafinat. Pus pe piata la 2 ani.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Telegramme Rouge 2017

225,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de fructe de padure rosii coapte, cirese, levantica, minerale si condimente dulci. Gustul prezinta arome fructate de zmeura si flori. Final persistent, unde notele de condimente dulci, sustinute de taninuri catifelate, domina. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, carne alba, curcan, peste, pui, rata, sufleuri, vita. Stil de vinificare: Fermentat traditional in inox 25-30 de zile. Primele 10 luni maturat in tancuri de inox, urmate de 7 luni in foudres (30 hl) din stejar francez. Imbuteliat dupa 15-16 luni si lansat dupa 18 luni.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Terasse du Diable (Gigondas) 2015

180,00 lei
Rosu rubiniu inchis. Arome de fructe negre de padure si cirese cu note de ierburi provensale si lemn dulce. Corpolent si delicat pe palat, cu arome de fructe negre si cirese amare sustinute de o aciditate ridicata. Pe final, taninurile si notele de condimente persista. Temperatura de servire: 16 - 18°C. Asocieri culinare: brânzeturi, vită. Stil de vinificare: Cules manual, dubla sortare in vie urmata de o a treia sortare in crama. Fermentare in tancuri de ciment si butoaie de lemn pentru 25-30 de zile. Maturat in foudres pentru 20 de luni, fiind imbuteliat fara a fi filtrat sau rafinat. Pus pe piata la 2 ani.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Cuvee Excellence 2019

59,00 lei
Un vin rose stralucitor, cu note de fructe rosii, coacaze si zmeura. Gustul este proaspat, fructat si delicat. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: barbeque, pui, salamuri proaspete, paste, pizza, salate, sufleuri, antipasti, carne alba. Stil de vinificare: Vinificat in cuve de inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Rose 2019

41,00 lei
Un vin rose stralucitor cu note de fructe rosii, coacaze si zmeura. Gustul este proaspat, fructat si delicat. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, barbeque, carne alba, paste, pizza, pui, salamuri proaspete, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat in inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Rouge 2016

39,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de coacaze si piper alb. Gustul este bine structurat, destul de concentrat, rotund, bogat si cu un final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, paste, pizza, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: fermentat la temperatura controlata in inox intre 15 si 20 de zile.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ Parallele 45 Rouge 2016

63,00 lei
Un vin stralucitor, rosu-rubiniu inchis. Buchetul etaleaza note elegante de fructe rosii si condimente. Gustul este bine structurat, cu taninuri rotunde si final condimentat. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, paste, porc. Stil de vinificare: Vinificat in inox.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ Plan de Dieu “Domaine de Pere en Filles” 2015

89,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens, profund, cu note aromatice intense de cirese negre, lemn dulce, fructe de padure, ierburi aromatice si tonuri subtile de cremene. In gust exista un echilibru perfect intre textura suculenta si taninurile bogate, iar aciditatea minerala ii confera prospetime. Postgustul este extractiv, cald si mentolat, cu tente de coacaze si ierburi aromate. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciuperci, miel, porc, ragu, rata, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Maturat 12 luni in butoaie de stejar francez.
Închide

RockBare ~ Grenache 2016

96,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu tente purpurii. Nasul este energic, intens si fructat. Gustul este proaspat si crocant, cu arome de fructe rosii, ce au capatat complexitate texturala datorita maturarii pe drojdii. Un postgust savuros si taninos, de nuci prajite. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, hamburger, mancare asiatica, porc, ragu, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat si fermentat la temperaturi scazute in tancuri de inox si cateva butoaie de stejar frantuzesc folosite. Maturat pentru cateva luni pe drojdii in butoaie de stejar frantuzesc.