Afișez toate cele 6 rezultate

Filtru
Închide

Jim Beam ~ Apple 35% 0.7L

56,00 lei
Facut cu toata mandria si experienta istoriei vechi de 220 de ani a fabricarii bourbonului Beam, Jim Beam Apple este o combinatie perfect echilibrata de lichior de mere si Jim Beam Bourbon Whiskey. Rezultatul este o explozie proaspata de mere verzi, cu un finish cald de bourbon.
Închide

Jim Beam ~ Black 43% 0.7L

89,00 lei
Jim Beam Black petrece in butoaiele din stejar alb american mai multi ani decat clasicul Jim Beam. Acei ani in plus de invechire ii confera lui Jim Beam Black aroma sa plina, cu note de caramel fin si stejar cald.
Închide

Jim Beam ~ Double Oak 43% 0.7L

89,00 lei
Jim Beam Double Oak este invechit pentru prima data intr-un butoi de stejar alb american recent carbonizat. Apoi, turnat intr-un alt butoi de stejar alb proaspat carbonizat pentru a se matura a doua oara, rezultatul fiind un lichid intens în aroma și neted în gust.
Închide

Jim Beam ~ Honey 35% 0.7L

56,00 lei
Dulce, dar nu exagerat, Jim Beam Honey are atingerea perfecta a mierii aurii pentru a permite ca dulceata sa "incalzitoare" sa straluceasca fara a pierde netezimea moale a bourbonului original.
Închide

Jim Beam ~ Red Stag 40% 0.7L

56,00 lei
Cu un echilibru perfect intre aromele de cirese amare si bourbon, Red Stag are un finish cald si neted, perfect pentru a fi amestecat cu cola, iced tea sau limonada.
Închide

Jim Beam ~ White 40% 0.7L

54,00 lei
Nasul este destul de dulce, cu note blande de vanilie si fan cosit, o nota de campuri de porumb si putina dulceata a cerealelor. In gust prezinta corp bun, cu arome de stejar prajit si vanilie, usor piperate. Finish cu accente de stejar si rasina.