Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Ornellaia ~ Le Serre Nuove dell’Ornellaia 2017

259,00 lei
Un vin de culoare rosu inchis, aproape visiniu, avand note de fructe rosii de padure, condimente, note balsamice si piper. Gustul ofera arome bogate, taninuri matasoase, fiind deopotriva suplu si dens. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Fiecare soi si fiecare bloc de parcele sunt vinificate separat in tancuri de inox pentu un mai bun control al calitatii. Trierea boabelor se face manual. Macerarea pe bostina are o durata de 10 zile, iar fermentatia alcoolica se produce la 26-30 °C. Fermentatia malolactica este inceputa in tancuri de inox si finalizata in butoaie mici de stejar, unde se produce si maturarea.
Închide

Ornellaia ~ Le Volte dell’Ornellaia 2018

116,00 lei
Le Volte are culoarea rosu-rubiniu. Nasul este complex, intens si bogat, cu note de fructe de padure si condimente dulci. Gustul este structurat, amplu si dens, cu taninuri expresive, dar bine integrate, avand un final intens si aromat. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat 10 luni in butoaie de stejar francez la ciclurile 2 - 4 folosite pentru Ornellaia si Masseto.
Închide

Ornellaia ~ Ornus dell’Ornellaia 2013

335,00 lei
Un vin de culoare galben-auriu intens, cu note intense de fructe tropicale, caise uscate, citrice si caramel. Gustul este bogat si vibrant, cu arome puternice de miere si fructe tropicale, dulce, dar perfect echilibrat de aciditatea tipica Petit Manseng. Temperatura de servire: 6 - 8°C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi. Strugurii fiecarei parcele sunt presati si fermentati individual. Stil de vinificare: Fermentarea se face in "barriques" noi la maximum 22°C. La atingerea nivelului de zahar si alcool dorit, fermentarea este oprita (fara fermentare malolactica). Maturarea dureaza inca 12 luni, urmata de asamblare si imbuteliere. Invechirea are loc in sticla, cu 12 luni inainte de lansare.