Afișez toate cele 8 rezultate

Filtru
Închide

Bellavista ~ Alma Cuvee Brut Franciacorta

195,00 lei
Un vin galben pal, cu reflexii verzui si perlaj fin si continuu. Buchetul are o intensitate pronuntata, cu note de fruct copt, bezea, patiserie si citrice confiate. In gust regasim aceleasi arome olfactive, completate de textura cremoasa si senzatia de crocant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, salate, sushi. Stil de vinificare: Bellavista are la dispozitie in fiecare an de productie 120 de vinuri de baza la care se adauga cel putin 20 de selectii din anii precedenti. Pentru Alma Gran Cuvee, producatorul foloseste cel putin 75 dintre acestea cu mentiunea ca vinurile 'reserve' domina caracterul final al vinului. Pentru acest Gran Cuvee, cel putin 35% din vinurile pe care producatorul le are la dispozitie pentru asamblaj sunt invechite in mici butoaie de stejar alb ce au o vechime de minim 35 de ani.
Închide

Bellavista ~ Cuvee Rose Brut 2013 Franciacorta

260,00 lei
Un vin roz pal, cu perlaj dens, bule foarte mici si persistente. Buchetul are o intensitate pronuntata, cu note de piersici albe, fructe rosii, citrice, petale de trandafiri, mere si paine prajita. Gustul este sec, fara a fi agresiv, cu o puternica nota de prospetime, rafinat, armonios si extrem de elegant, cu arome delicate de coacaze negre si migdale dulci. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, peste, sushi. Stil de vinificare: Este asamblat din minimum 30 dintre cele mai atent selectionate vinuri si parcele, cateva fiind fermentate si maturate in butoaie mici de stejar alb. Este produs in cantitati limitate si maturat pentru minim 5 ani inainte de lansare.
Închide

Contadi Castaldi ~ Franciacorta Brut

133,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui, perlaj fin si persistent. Nasul etaleaza note de citrice, piersici si piper verde. Gustul este corpolent si rafinat, cu final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 20-26 de luni pe drojdii.
Închide

Contadi Castaldi ~ Franciacorta Brut Rose

157,00 lei
Un spumant rose stralucitor, cu perlaj fin si persistent. In nas se regasesc note distincte de fructe de padure, petale de trandafiri si usoare arome de mar si fructe tropicale. Gustul este structurat si clar, usor picant si senzual, cu final lung si echilibrat. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 24-30 de luni pe drojdii.
Închide

La Scolca ~ Millesimato D’Antan Rose 2003

375,00 lei
Un vin roz pal cu un nas este usor condimentat, intens si persistent, cu note de patiserie si ciocolata alba, urmate de arome de fructe exotice si miere. Gustul este corpolent, proaspat, catifelat, placut acrisor cu note de migdale si fructe zaharisite. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: antreuri, branzeturi, crustacee, paste, peste, risotto. Stil de vinificare: A fost folosita metoda traditionala, cu o perioada de aproximativ 10 ani de invechire pe drojdii in sticla.
Închide

Tiefenbrunner ~ Linticlarus Pinot Nero Riserva 2010

150,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii brun roscate. Buchetul etaleaza note intense de cirese si fructe de padure. Gustul este bine echilibrat, cu textura fina si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, miel, vanat. Stil de vinificare: Fermentat si macerat in inox. Fermentat malolactic si maturat in barriques 12 luni. Ulterior, maturat in butoaie mari de stejar alte 6 luni si un an in sticla.
Închide

Tiefenbrunner ~ Turmhof Pinot Nero 2016

90,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis, cu reflexii brun roscate. Buchetul etaleaza note delicate de mure, zmeura si cirese. Gustul are textura fina si un corp plin, echilibrat, cu final elegant. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, miel, vanat. Stil de vinificare: Fermentat si macerat in inox. Fermentat malolactic si maturat in butoaie mici si mari de stejar 8 luni.
Închide

Villa Sandi ~ Opere Serenissima 2012

120,00 lei
Un vin spumant de culoare galben pai stralucitor, cu un perlaj intens si persistent. Notele bine marcate de fructe albe coapte si o aroma parfumata de crusta delicioasa de paine si note delicate de flori de mici flori de munte. Proaspat, uscat, cu un final moale, aromat si persistent. Acitatea sa este bine echilibrata si subliniaza perfect marea personalitate și caracterul acestui vin.