Afișez 1–24 din 45 de rezultate

Filtru
-12%
Închide

“Moldova’s Blends”

114,00 lei 100,00 lei
Moldova’s Blends este compus din asamblaje, numite si “cuvee”, care exprima vinurile compuse din mai mult de doua soiuri, cu un pronuntat accent pus pe elementul de terroir, dar si pe creativitatea vinificatorului. Ikel Chardonnay, Riesling si Rkatsiteli este un vin alb ce contine acel element “festiv” si se exprima in arome de fructe exotice precum ananas, mango sau papaya. Pentru a-l savura pe deplin, recomandam sa-l consumati la o temperatura de 6-8°C in compania salatelor de sezon, fructelor de mare sau preparatelor favorite. Ikel Cabernet Sauvignon & Saperavi este realizat din doua soiuri rosii ce se dezvaluie in note de fructe de padure si condimente dulci. Vinul nu necesita aerare si este un “exemplar” robust si catifelat care se asociaza perfect cotlete de miel la cuptor, branzeturi maturate sau preparatele favorite. Chateau Cojusna Piatra Rosie este un asamblaj inedit creat din Merlot, Ancelotta si Alicante, care impresioneaza prin arome de cirese, visine si coacaze negre. Vinul a fost maturat cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar si necesita cel putin o jumatate de ora de aerare in decantor. Se completeaza perfect cu branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Noroc! Pachetul include: 1 sticla de Ikel ~ Chardonnay, Riesling & Rkatsiteli 0.75L; 1 sticla de Ikel ~ Cabernet Sauvignon & Saperavi 0.75L; 1 sticla de Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie 0.75L.
-11%
Închide

“Tablou de Purcari”

295,00 lei 262,00 lei
“Tablou de Purcari” surprinde esenta producatorului din Republica Moldova, aflat in preajma raului Nistru, unde viile beneficiaza de un terroir ideal pentru o serie de etichete memorabile care surprind anual prin diversitatea lor in arome si culori. Alb de Purcari este un asamblaj creat din soiurile Chardonnay, Pinot Grigio si Pinot Blanc care iti seduce simturile asemenea primei iubiri in arome de fructe albe dulci, nuante fine de miere si note finale de condimente. Purcari Ice Wine este un vin alb de desert creat din soiurile aromate Muscat Ottonel si Traminer care reprezinta un duet si un duel intre foc si gheata care transmite o experienta emotionanta si provocatoare. Purcari Maluri de Prut este un asamblaj rosu compus din Feteasca Neagra si Rara Neagra, doua soiuri rosii memorabile, emblematic si reprezentative pentru ambele maluri ale raului Prut. Rosu de Purcari este una dintre cele mai vechi “retete” create de producatorul din Republica Moldova, consacrata prin calitatea superioara si traditie. Compus din Cabernet Sauvignon, Merlot si Malbec, “Rosu” se distinge in galeria marilor vinuri rosii europene prin structura, profil aromatic intens si un postgust prelung fructat si condimentat. Recomandam consumul vinurilor rosii dupa ce au petrecut o perioada de cel putin o ora in decantor. Noroc! Pachetul include: 1 sticla de Alb de Purcari 0.75L; 1 sticla de Purcari Ice Wine 0.375L; 1 sticla de Purcari Maluri de Prut 0.75L; 1 sticla de Rosu de Purcari 0.75L.
-7%
Închide

Cricova ~ Clasic Brut Alb

44,00 lei 41,00 lei
Spumantul este obtinut din recolta timpurie a soiurilor clasice europene de pe podgoriile proprii din sudul si centrul Moldovei. Ulterior, strugurii sunt vinificati dupa metoda clasica franceza in renumitele crame Cricova. Clasic Brut Alb are o culoare galben pai cu reflexii verzui, iar perlatia fina si densa amplifica aromele de mere verzi, gutui si coaja de portocala. Corpul este expresiv, cremos si intens cu un postgust elegant. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: antreuri, peste copt cu mirodenii sau fructe de mare. Vinificat dupa metoda clasica franceza (champenoise), prin fermentare secundara in sticla si cu maturare ulterioara (cuvée) de minim 9 ani.
-6%
Închide

Cricova ~ Clasic Brut Rose

49,00 lei 46,00 lei
Fin, elegant si racoritor, potrivit pentru toti amatorii de spumante. Se caracterizeaza printr-un gust complex , arome placute de soi, perlaj persistent, fin si uniform. Insa inceputul il face absolut savuros in culori roz somon si arome de neuitat de capsuni, afine si coacaze rosii. Temperatura de servire: 6°-8°C. Asocieri culinare: somon copt, salate ușoare sau piept de pui cu trufe negre. Vinificat dupa metoda clasica franceza, prin fermentare secundară in sticla (champenoise) si cu maturare ulterioara (cuvée) de minim 9 ani.
-7%
Închide

Cricova ~ Crisecco Spumant Alb Brut

29,00 lei 27,00 lei
„Crisecco” este produs dupa tehnologia italiana, a doua fermentare avand loc in tancuri speciale. Prin urmare, este pastrat gustul proaspat si viu al vinului. Floral si revigorant, spumantul se caracterizeaza prin bogatia aromatica distincta a soiului local Feteasca Alba din care este creat. Se remarca printr-o culoare galben stralucitoare, cu reflexii verzui si o perlatie abundenta. Nasul este proaspat, cu arome delicate de citrice, flori de camp si caise verzi. In timp ce gustul este proaspat, cu aciditate echilibrata si un postgust mediu. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: platouri cu branzeturi proaspete, tarte cu fructe sau salate cu fructe de mare.
-4%
Închide

Cricova ~ Orasul Subteran Feteasca Neagra

23,00 lei 22,00 lei
Feteasca Neagra din colectia Orasul Subteran este un produs dintr-un soi rosu autohton care reflecta deplin nobletea legendara a viticulturii moldave. Culoarea sa este rosie purpurie intensa, completata de nasul bogat in arome de mirodenii dulci si fructe rosii de padure. Gustul este bogat si suprinde prin complexitatea strugurilor, lasandu-se fascinati de multitudinea de arome si postgustul mediu spre lung. Temperatura de servire: 15-17°C. Asocieri culinare: toba, bucate picante din carne rosie, branzeturi tari.
-4%
Închide

Cricova ~ Orasul Subteran Viorica

23,00 lei 22,00 lei
Acest vin este creat dintr-un soi pur moldovenesc si reprezinta cartea de vizita a Republicii Moldova. Se deosebeste printr-un buchet expresiv si intens. “Viorica” de la Cricova este un vin elegant, suplu si proaspat. In pahar incanta printr-o culoare galben-verzuie stralucitoare, urmata de un nas care abunda in arome de busuioc, flori de salcam si gutui. Gustul este proaspat, suplu, dar complex cu un postgust mediu cu note fructate. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: pui, branzeturi tinere sau placinte cu branza dulce.
-8%
Închide

Cricova ~ Prestige “Rose de Cricova”

48,00 lei 44,00 lei
Un vin deosebit, la baza caruia sta un cupaj armonios de trei soiuri clasice europene: Cabernet Sauvignon, Merlot si Shiraz. Culoarea este roz somon "zmeuriu" completata de un nas intens in care predomina aromele de capsuni, petale de trandafiri rosii si afine. Corpul este usor, echilibrat, cu un postgust mediu spre lung. „Rose de Cricova” este obtinut printr-un proces special numit criomacerare ce presupune racirea mustuielii pentru a pastra aromele fine si gustul echilibrat. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: fructe de mare, salate sau peste la gratar.
-8%
Închide

Cricova ~ Prestige Codru

48,00 lei 44,00 lei
Rezultat prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot, "Codru"este un vin expresiv, bine structurat si bogat in taninuri. De la inceput, seduce printr-o culoare rubinie deschisa "rodie coapta". Ulterior, denota un buchet complex, cu semne nobile de maturare in butoaie de stejar. Gustativ confirma senzatiile de rotunjire si catifelare cu note fructate de prună uscată si fructe de pădure. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: miel cu ierburi aromate, carne de vanat, friptura de fazan sau platou de branzeturi maturate. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in butoaie de stejar. Recomadam aerarea in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de consum.
-8%
Închide

Cricova ~ Shiraz Editie Limitata

48,00 lei 44,00 lei
Vinul Shiraz este produs din struguri atent selectionati, recoltati din regiunea Valul lui Traian. Are o culoare rosie purpurie intensa si un buchet cu arome bine conturate de fructe negre de padure, condimente si flori de violete. In timp ce in gust este foarte apreciat pentru expresia sa aromatică bogata si gustul usor dulceag al strugurilor. Vinul are o structura catifelata si o textura prietenoasa. Este corpolent si contine o cantitate considerabilă de antioxidanti. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: rulada de cerb la cuptor, branzeturi maturate cu mucegai sau mezeluri uscate.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Aligote & Muscat Ottonel

34,00 lei
Asamblajul din Aligote si Muscat Ottonel inspira printr-o culoare galben pai cu nuante aurii. In nas predomina aromele de floare de portocal, caprifoi, pepene galben copt si litchi. Gustul este sec, proaspat, floral, usor citric si mineral cu un postgust de lunga durata. Temperatura de servire: 12-14 ̊C. Asocieri culinare: Curry de pește cu migdale, caracatita aromata la gratar, file de biban la cuptor, piept de pui cu sos Dijon.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Feteasca Neagra & Malbec

34,00 lei
Un asamblaj rosu care incanta printr-o culoare rosie-rubinie intensa si un nas bogat in arome de prune uscate, fructe de padure, cacao, coacaze negre, scortisoara si piper negru. Pe palat cele doua soiuri se combina perfect si echilibrat in arome de ciocolata neagra si vanilie, avand un postgust catifelat si de lunga durata. Temperatura de servire: 16- 18 °C. Asocieri culinare: Brisket de vita, paste cu sos rosu, carne de vanat, costita de porc la gratar, Gorgonzola picantă, Cheddar. Vinul a fost maturat in baricuri din stejar frantuzesc pentru o perioada de 6 luni. Recomandam aerarea in decantor pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Rara Neagra & Saperavi

34,00 lei
De la inceputul savurarii sale, vinul are o culoare rosie rubinie intensa, completata de un buchet de prune uscate, cirese negre, scortisoara lemn dulce si piper negru. In gust, vinul este sec, catifelat, cu note de ciocolata si vanilie ce culmineaza intr-un postgust armonios. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Miel la cuptor, paste cu sos rosu, carne de vanat, costita de porc la gratar, Gorgonzola, Cheddar. Vinul a fost maturat in baricuri din stejar frantuzesc timp de 6 luni. Recomandam aerarea vinului in decantor pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Rara Neagra Rose

34,00 lei
Versiunea rose de Rara Neagra de la Domeniile Davidescu se deschide cu o culoare roz somon nuante de petale de trandafir, urmata de un nas cu arome intense de zmeura, capsuni, grepfruit si note de petale de flori albe. Gustul este sec, proaspat, fructat si usor mineral. Temperatura de servire: 12-14°C. Asocieri culinare: dorada la gratar cu unt de salvie, creveti la tigaie cu rozmarin, piept de pui in sos Dijon, salata Nicoise.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Rose Sorginte

29,00 lei
Creat din Cabernet Sauvignon si Merlot, vinul rose impresioneaza printr-o culoare roz somon, cu nuante de petale de trandafir si un miros fructat in arome de zmeura, capsuni si grepfruit. In gust, vinul se simte demisec, proaspat, fructat si usor mineral. Temperatura de servire: 12-14°C. Asocieri culinare: lobster si scoici, doradă la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui în sos Dijon, sushi, fructe de mare.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Sauvignon Blanc & Riesling

34,00 lei
Vinul debuteaza in nuante galben pai, cu note sublime de limeta, grapefruit si kiwi. Pe palat vinul se simte proaspat, cu aciditate echilibrata, rotund si fructat. Postgustul este mediu, placut, cu note finale de piersica alba. Temperatura de servire: 12-14°C. Asocieri culinare: stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor, pui crocant.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Viorica & Pinot Grigio

34,00 lei
Obtinut dintr-un soi autohton si unul international, vinul are o culoare galben pai cu reflexii verzui. Nasul este exploziv cu arome de miere de albine, flori de salcam cu note de piersica galbena si pepene galben. Pe palat vinul se simte sec, proaspat, cu aciditate echilibrata, rotund, fructat si postgust lung cu note finale de piersica galbena. Temperatura de servire: 12-14°C. Asocieri culinare: stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveti in sos curry, file de sturion la cuptor, escalop fraged de vita.
Închide

Purcari ~ Vinohora Rose Feteasca Neagra & Montepulciano

44,00 lei
Blendul rose din colectia Vinohora reprezinta o hora moldo-italiana, care uneste armonia de Feteasca Neagra si inima zburdalnica a italianului Montepulciano. Aroma catifelata dominata de piersic, cirese si zmeura imbogateste corpolenta vinului. Gustul este plin si fructuos, cu note de vanilie. Impresioneaza prin persistenta, un postgust indelungat si o aciditate placuta. Temperatura de servire: 10 - 12 °С. Asocieri culinare: aperitive fine, branzeturi aromate si preparate de peste.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra

43,00 lei
Asamblajul din Cabernet Sauvignon si Merlot din colectia Autentic este un vin rosu sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din arealul Codrilor Moldovei. Splendoarea sa poate fi observata inca de la inceput in culoarea rosie granat, dar si in buchetul plin de arome de coacaze negre si prune uscate. Gustul te fascineaza de la prima intalnire, datorita texturii catifelate, corpului robust si a postgustului in care se simt note finale de migdale si visine. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se asociaza perfect cu carnea rosie, branzeturile maturate, BBQ sau ciocolata neagra.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Cabernet Sauvignon rose

38,00 lei
Vin de calitate rose sec, produs din struguri recoltati de pe podgoriile din zona Codrilor Moldovei, dupa o tehnologie speciala. Vinul ne incanta cu o culoare stralucitoare, profunda si vibranta. Pe scurt, este un rose trandafiriu incantator acompaniat de o aroma proaspata in care predomina notele de fructe de padure, in special murele si zmeura. Are un gust sec, delicat si suav care incanta printr-un echilibru perfect. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: salate, branzeturi proaspete, peste sau fructe de mare.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Feteasca Alba

38,00 lei
Feteasca Alba din gama Autentic este un vin alb sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din zona Codrilor Moldovei. Vinul are o personalitate aparte si o finete aleasa, trasaturi confirmate de culoarea galben-pai deschis. Nasul are o aroma proaspata cu nuante de flori de camp si de grau proaspat cosit. In gust este sec, fin si catifelat cu postgust mediu. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: poate fi consumat ca aperitiv sau alaturi de bucate usoare din carne alba, fructe de mare sau salate verzi.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Sauvignon Blanc

38,00 lei
Sauvignon Blanc din colectia Autentic este un vin de calitate alb, sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din zona Codrilor Moldovei. Impresioneaza prin eleganta si de la inceput incanta printr-o culoare galben deschisa cu reflexii verzi stralucitoare. Are o aroma pronuntata si vie amintind de arome de iasomie si flori de vita de vie. Gustul este fructat si puternic, cu multa prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma ca aperitiv sau alaturi de branzeturi proaspete, nematurate sau cu salate de sezon.
Închide

Chateau Cojusna ~ Cabernet Sauvignon Carte BIB 3L

33,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin rosu demisec. De la inceput incanta printr-o culoare rosie rubinie intensa, urmata de un nas fructat si bogat in care se regasesc arome de coacaze negre, ardei rosu gras si visine. Corpul este placut, rotund, cu note finale fructate bine conturate. Temperatura de servire: 14-16°C. Asocieri culinare: vinul va fi in armonie perfecta in asociere cu branzeturile tari, preparate din vanat sau ciuperci la ceau cu mamaliga.
Închide

Chateau Cojusna ~ Feteasca Alba Carte BIB 3L

33,00 lei
Feteasca Alba din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin alb demisec cu o culoare galben pai cu reflexii verzui. In nas predomina arome proaspete de flori de camp, mere verzi si pere bine coapte. In gust se simte demisec, racoritor si aromat, perfect pentru zilele calde de vara si delicios pentru orice anotimp. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: branzeturile proaspete, preparate din pui, dar si deserturile din fructe sau cozonacul.