Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Rosso Terra Calda

60,00 lei
Un vin spumant rosu-rubiniu inchis. Nasul are caracter persistent si fructat. Gustul este corpolent, matasos, cu taninuri usoare. Temperatura de servire: 8 °C. Asocieri culinare: antipasti, charcuterie, paste, pizza, porc. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor rosii, cu maceratie de lunga durata, urmata de metoda Charmat in tancuri de inox, cu adaos de must si drojdii selectionate la 18 °C.
Închide

Le Macchiole ~ Paleo Rosso 2014

415,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens. Buchetul este concentrat si note de coacaze negre, prune, ceai verde si condimente. Gustul este corpolent, cu textura suculenta si taninuri elegante, arome de condimente, piele, tabac si un post-gust intens. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat 25 de zile in tancuri de ciment si maturat 20 de luni in butoaie de stejar, 75% noi.
Închide

Le Macchiole ~ Scrio Rosso 2013

600,00 lei
Un vin rosu intens, cu reflexii caramizii. Buchetul este puternic, avand note dense de fum, grafit, coacaze negre, cafea, piper negru si anason. Gustul este la fel de puternic si dens, cu taninuri bine slefuite si post-gust amplu, sustinut. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat in tancuri de inox, 20 de zile si maturat in butoaie de stejar, 20 de luni.