Afișez 1–24 din 130 de rezultate

Filtru
Închide

A Mano ~ A Mano Negroamaro 2018

46,00 lei
Vinul are o culoare intensa de rosu-purpuriu. Buchetul este incantator, cu note de fructe coapte, cirese si visine negre, incadrate de tonuri florale. Gustul este lejer, placut, cu o aciditate interesanta, ce echilibreaza notele aromatice de fructe negre si gemuri. Postgustul este seducator, aducand tonuri de piersica si flori. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, curcan, miel, porc, ragu, vita. Stil de vinificare Strugurii, culesi manual de pe plantatii cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, sunt refrigerati inainte de a intra in procesul de vinificare. Apoi, mustuiala este fermentata la rece (16 °C) pentru cateva saptamani, in bazine de ciment. Dupa imbuteliere, vinul este pastrat in sticle in crama pentru o perioada de timp.
Închide

A Mano ~ Imprint Primitivo 2017

69,00 lei
Vinul are o culoare profunda, stralucitoare de rosu-purpuriu. Nasul prezinta note intense de fructe rosii si negre de padure, cu accente condimentate.Gustul este concentrat si opulent si, in acelasi timp, catifelat si suplu. Cu un bun echilibru intre taninurile savuroase si tonurile dulci de gemuri de fructe, cu final elegant si lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, paste, porc, ragu, rata, terine, vita. Strugurii pentru acest vin provin de pe o plantatie cu o varsta de 40-70 de ani. Inainte de vinificare, strugurii au fost lasati la stafidit (metoda Appassimento) cinci saptamani pentru concentrarea zaharurilor si aromelor. Macerat la rece, la 18 °C, si fermentat cu drojdii salbatice. Inainte de imbuteliere, a petrecut o perioada in tancuri de ciment.
Închide

A Mano ~ Prima Mano Primitivo 2016

134,00 lei
Un vin rosu-purpuriu, stralucitor si profund. Nasul prezinta note intense si complexe de zmeura, visine si prune confiate, cu baza de ciocolata, grafit si note condimentate. Gustul este concentrat, catifelat si echilibrat, cu arome fructate, aciditate buna si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciocolata neagra, paste, porc, ragu, salamuri proaspete, terine, vita. Stil de vinificare: Fermentat in tancuri de inox la temperatura controlata. Dupa declansarea fermentatiei mustul este pompat peste mustuiala o data la doua ore, 48 de ore, la 30 °C, iar apoi este racit la 15 °C pentru o fermentatie lenta, de doua saptamani. Dupa fermentatia malolactica, vinul este maturat in stejar francez, cires si nuc.
Închide

A Mano ~ A Mano Primitivo 2017

55,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens. Nasul este elegant, fructat, proaspat si complex, cu note coapte de mure, zmeura si condimente. Gustul este ehilibrat, cu arome de fructe coapte, taninuri catifelate si aciditate. Dens, cu structura puternica si final placut fructat si lejer. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, curcan, paste, porc, ragu, vita. Stil de vinificare: Strugurii, culesi manual de pe plantatii cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, sunt refrigerati inainte de a intra in procesul de vinificare. Mustuiala este fermentata la rece (16 °C) cateva saptamani in bazine de ciment. Dupa imbuteliere, vinul este pastrat in sticle inainte de lansare.
Închide

Alamos Catena Wines ~ Alamos Malbec 2018

57,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis, cu irizatii violacee. Nasul ofera note proaspete de cirese negre, note florale si de stejar. Gustul este corpolent, cu arome concentrate de coacaze si zmeura neagra, avand tonuri delicate de ciocolata si condimente dulci. Finalul dezvaluie taninuri coapte si matasoase. Temperatura de servire: 15-18 °C. Stil de vinificare: Macerat 2 zile la rece, fermentat 9-15 zile si maturat 6-9 luni in stejar francez si american.
Închide

Allegrini ~ Amarone della Valpolicella Classico 2013

329,00 lei
Un vin rubiniu intens. Nasul prezinta note intense si carnoase de visine si cireşe negre, cu tente de violete, levsntica si condimente dulci. Gustul este super catifelat si concentrat, o prezenta incantatoare cu un bun echilibru intre senzatiile gustative de fructe rosii coapte, ierburi aromate si tente minerale. Postgustul este lung, cu taninuri suculente si proaspete si cu impresii florale intense. Temperatura de servire: 16-18 °C. Stil de vinificare: Strugurii, culesi manual, trec printr-un proces numit appassimento (deshidratare) timp de 3-4 luni, timp in care pierd 40-45% din greutatea initiala. Fermentatia are loc in tancuri de inox timp de 25 de zile, dupa care vinul este maturat in butoaie de stejar timp de 18 luni, plus inca 7 luni dupa asamblarea soiurilor.
Închide

Allegrini ~ Palazzo della Torre 2015

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens si concentrat. In nas, notele de fructe negre coapte si cele de condimente exotice sunt atuurile acestui vin rosu, delicios. In gust este concentrat, cu taninuri bine slefuite si senzatii de visine negre, coacaze, ciocolata neagra si scortisoara. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, curcan, miel, porc, rata, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Fiecare soi in parte a fost maturat in butoaie de stejar francez (ciclul doi) timp de 15 luni, dupa asamblare vinul fiind maturat inca 2 luni. Dupa îmbuteliere, vinul a mai fost tinut in crama inca 7 luni.
Închide

Allegrini ~ Valpolicella Classico 2017

75,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu tente albastrui. Buchetul etaleaza note intense si impresionante de fructe rosii, din care se evidentiaza tentele de visine, accentuate de impresiile proaspete de piper si ierburi aromatice. Cu toate ca este tanar, vinul are o tinuta eleganta si energica, cu un postgust delicat si fin. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, brânzeturi maturate, hamburger, porc, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Mustul este fermentat pentru aproximativ 9 zile si pastrat pana la mijlocul lui februarie in tancuri de inox. Dupa imbuteliere, vinul este tinut incă 2 luni în crama, inainte de a fi lansat pe piata.
Închide

Angelo Gaja ~ Barbaresco 2012

830,00 lei
Un vin rubiniu-visiniu. Buchetul este complex si senzual, cu note de fructe de padure, prune, lemn dulce si cafea. In gust se simt arome de fructe, sustinute de taninuri ferme si aciditate buna, cu final complex si persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, curcan, peste, pui, trufe, vanat. Stil de vinificare: Strugurii ce sunt recoltati din podgorii diferite, sunt fermentati si macerati separat in stejar pentru 12 luni. Acest proces este urmat de asamblarea vinurilor obtinute in produsul final, care este pastrat in stejar pentru alte 12 luni.
-7%
Închide

Angelo Gaja ~ Barolo Dagromis 2014

345,00 lei 320,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Buchetul este complex si profund, cu note intense de flori si fructe acompaniate de lemn dulce, ierburi uscate si condimente. Gustul are o structura solida, cu taninuri catifelate si final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciuperci, trufe, vita. Maturat pentru 12 luni in "barriques" si 12 luni in butoaie mari de stejar.
Închide

Angelo Gaja ~ Costa Russi 2013

2.275,00 lei
Un vin rubiniu-stralucitor, cu note florale de petale de trandafir si levantica, echilibrate de tonurile de fructe negre de padure. Gustul etaleaza arome impresionante de coacaze rosii, ciocolata neagra si nuca. Corpolent, dens si bine texturat, foarte proaspat, cu un postgust de ciocolata si capsune coapte. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Mustul este fermentat si macerat 3 luni in tancuri de inox. Vinul este pastrat la maturat 12 luni in butoaie de stejar francez, urmate de o alta perioada de 12 luni in butoaie de mari dimensiuni.
Închide

Angelo Gaja ~ Sito Moresco 2014

210,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis, cu note intense de fructe rosii. Gustul este plin si elegant, bine echilibrat, proaspat, cu final fructat si taninuri matasoase. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, paste, vita. Stil de vinificare: Celor 3 soiuri au fost vinificate individual si asamblate dupa fermentarea malolactica. Vinul a fost maturat 18 luni in "barriques" si 6 luni in sticla.
Închide

Anwilka ~ Anwilka 2013

195,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note atragatoare de condimente dulci, violete, coacaze rosii si prune. In gust, taninurile suple sunt completate de o aciditate revigoranta, conducand catre un final lung, proaspat si complex. Temperatura de servire: 15-18 °C. Stil de vinificare: Maturat in butoaie de stejar (50% nou si 50% de 400 de litri la ciclul II) pentru 13 luni.
Închide

Anwilka ~ Petit Frere 2014

80,00 lei
Un vin rosu-rubiniu opac, cu irizatii purpurii. Nasul prezinta note de prune, vanilie si condimente. Gustul este bogat in arome de fructe coapte, ciocolata si vanilie. Notele bogate fructate, taninurile delicate si aciditatea ridicata conduc catre un final plin, sec si usor salin. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: charcuterie, miel, paste, risotto, vanat, vita. Stil de vinificare: Zdrobirea si fermentarea in inox. 10 zile de macerare post-fermentare. Maturat pentru 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc (25% noi).
Închide

Arnaldo Caprai ~ 25 Anni 2013 Sagrantino di Montefalco

390,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu reflexii brun roscate. Nasul este intens, cu note de fructe coapte, condimente si vanilie, accente de cafea, tutun si ciocolata. Gustul este intens, delicat, cu final persistent si taninuri bine integrate. Temperatura servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, trufe, vanat, vita. Maturat 24-26 de luni in "barriques" si minimum 6 luni in sticla.
Închide

Arnaldo Caprai ~ Montefalco Rosso 2016

75,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens si stralucitor. Nasul are caracter floral, avand note de fructe rosii si condimente dulci. Gustul este sec, corpolent, bogat si consistent, cu final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, vanat. Maturat 12 luni in stejar si 4 luni in sticla.
Închide

Bibi Graetz ~ Casamatta Rosso 2018

64,00 lei
Casamatta Rosso este un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. O frumoasa si eleganta interpretare a soiului Sangiovese, cu note clasice de visine, coacaze negre si condimente. Vinul are o structura bogata si corpolenta, dar in acelasi timp pare feminin si elegant. Gustul este fructat, cu tainuri catifelate. Temperatura de servire: 16 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciuperci, miel, paste, porc, vita. Vinificare si maturare in tancuri de inox.
Închide

Bibi Graetz ~ Soffocone di Vincigliata 2016

195,00 lei
Soffocone di Vincigliata este un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. Acest vin catifelat si rafinat etaleaza o finete si complexitate unice, datorate aromelor de prune, fructe negre de padure si visine amarui. Are o corpolenta medie si un postgust proaspat. Gustul este fin si complex, cu o aciditate energica. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, charcuterie, ciuperci, miel, porc, ragu, salamuri proaspete, vita. Stil de vinficare: Vinul a fost fermentat in tancuri de inox si in butoaie de stejar frantuzesc si maturat timp de 15-18 luni in butoaie de stejar.
Închide

Bodega Catena Zapata ~ Catena Malbec 2017

92,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens. Nasul prezinta note intense de fructe negre si rosii coapte acompaniate de note delicate de violete, lavanda, vanilie si moca.Gustul este bogat, concentrat cu arome de afine, mure si note de condimente dulci si piele. Finalul lung este caracterizat de aciditatea vie, taninurile matasoase bine integrate si mineralitatea pietroasa. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, miel, paste, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat pentru 5 zile la rece. Fermentat (drojdii naturale) pentru 26 de zile urmate de alte 24 de zile de post macerare. Maturat pentru 12-14 luni in stejar frantuzesc (ciclul I,II si III).
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone Campo dei Titari 2013

350,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, opac. Buchetul este intens, cu note de zmeura, cirese, coacaze rosii si accente de vanilie. Gustul este echilibrat, cu aciditate eleganta, urmat de un final foarte lung, puternic si robust. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai buni struguri pentru aceasta selectie speciala de Amarone sunt culesi manual de la finalul lui septembrie pana la inceputul lui octombrie si lasati apoi la uscat la temperatura si umiditate controlate. Fermentare lunga la temperaturi ambientale scazute pentru aproximativ 40 de zile. Maturat timp de 36 de luni in butoaie de stejar Allier si apoi 8 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone Campo Inferi 2012

315,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este elegant si sofisticat, caracterizat de note dulci de cacao si boabe de cafea prajite. Gustul este intens si complex, consistent si fructat, avand arome de ciocolata si cirese pastrate in brandy. Final somptuos si persistent. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai buni struguri din via “Campo Inferi” sunt culesi manual la inceputul lui octombrie si lasati apoi la uscat pentru 4 luni, la temperatura si umiditate controlate. Fermentare lunga la temperaturi ambientale scazute pentru aproximativ 40 de zile. Maturat timp de 36 de luni in butoaie de stejar de 18 hl si apoi 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone della Valpolicella 2017

165,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este elegant, intens si seducator cu accente de coacaze rosii, afine, cirese si cu note specifice de vanilie. Gustul este corpolent si matasos, echilibrat de o aciditate buna, cu taninuri excelente si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai copti ciorchini sunt culesi manual si lasati la uscat de la inceputul lui octombrie pana in ianuarie la temperatura si umiditate controlate. Fermentare 40 zile la temperaturi scazute. Maturare 2 ani "barriques" si butoaie mari din stejar, apoi 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Pa’ Riondo Valpolicella Ripasso 2017

71,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, avand un buchet concentrat de coacaze negre, mure, prune si note de vanilie. Gustul este corpolent, concentrat, cu arome intense de fructe. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, hamburger, paste, risotto, vanat, vita. Maturat pentru 12 luni in butoaie mari de stejar si pentru alte 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Recioto della Valpolicella 2015

125,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. Buchetul este elegant, cu note de violete si cirese coapte, prune, stafide, condimente, caramel si tabac. Gustul este rotund, corpolent si complex, dulce, fructat, rafinat si echilibrat. Proaspat si revigorant, cu note de migdale pe un final foarte lung. Temperatura de servire: 14-16 °C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi, fructe, inghetata. Stil de vinificare: Strugurii sunt lasati la uscat de la sfarsitul lui septembrie pana in ianuarie la temperatura si umiditate controlate. Fermentarea dureaza 30 de zile si este oprita prin racire. Maturat timp de 8 luni in butoaie de stejar Allier si apoi 6 luni in sticla.