Afișez 1–24 din 325 de rezultate

Filtru
Închide

Gramofon ~ Merlot

51,00 lei
Un Merlot prietenos, cu un gust intens, taninuri moderate si un post gust fructat si gemos. Incanta prin culoarea puternica rosie-rubinie si caracterul bine conturat al aromelor de fructe rosii si note de piper. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Gramofon Merlot este partenerul perfect pentru preparatele din carne de miel sau vanat, cu sosuri si reducții de legume. O alegere excelenta alaturi de orice tip de carne rosie, aducand un plus de noblete preparatelor cu care este servit. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum pentru a-l savura la adevaratul sau potential.
Închide

Gramofon ~ Merlot Rose

41,00 lei
Culoarea intensa rose ii defineste caracterul impetuos. Un vin demisec ce inglobeaza o explozie de arome fructate si florale, capsuni si trandafiri, armonizate de subtile note minerale. Cu o aciditate medie si bine integrata si un alcool bine structurat, acest rose se defineste ca un vin corpolent si proaspat. In timp ce postgustul este generos si complex. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: este un vin ideal pentru preparatele cu sosuri picante, somon, preparate din peste si fructe de mare crude.
Închide

Gramofon ~ Virtuoz Feteasca Regala

26,00 lei
Feteasca Regala din gama Virtuoz este un vin care debuteaza cu culoare galben pai cu nuanțe verzui. Un vin alb sec, proaspat si racoros, cu un echilibru fin de arome fructate, florale si citrice. Postgustul te duce cu gandul la mirosul florilor de camp. Un vin cu o aciditate mai ridicata, benefica pentru un vin tanar. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: un excelent companion al preparatelor din carne de pasare sau peste gatite la gratar, sosurilor pe baza de fructe coapte si pastelor gatite cu branzeturi proaspete de tipul ricotta.
Închide

Gramofon ~ Virtuoz Merlot

36,00 lei
Eticheta de Merlot din colectia Virtuoz debuteaza cu un miros complex de fructe rosii, din care zmeura se evidentiaza cel mai pregnant, cu un gust la fel de intens fructat, cu usoare influente picante. Un vin tanar si provocator ce reuseste sa surprinda prin bogatia gustului si a post gustului plin, fructat si desavarsit. Un Merlot cu viziuni inalte si cu o armonie a gustului ce merită descoperita. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din vanat, cu legume la cuptor si sos rosu, hribi sau salsa de trufe.
Închide

Vincon ~ Comoarea Pivnitei Feteasca Neagra 2012

57,00 lei
Feteasca Neagra este un vin roșu sec, catifelat, cu arome de prune uscate, in care sunt bine integrate note condimentate de scortisoara si cuisoare. In timp ce in gust se simte catifelat cu note aromate de prune si coacaze negre, cu aciditate echilibrata si un postgust lung si elegant. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din carne de vita, porc sau berbec, ori alaturi de un platou de branzeturi si struguri. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Cabernet Sauvignon

29,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin care a petrecut 4-6 luni la maturare in barrique, apoi o perioada de inca 6 luni, in sticle, la invechire. Asa a fost obtinuta culoarea de rosu granat si aromele fructate, de afine, cirese negre, coacaze rosii si ciocolata amăruie. Lor li se adauga, cand il gusti, note de ghimbir si cuisoare predominante intr-un postgust prelung. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de porc si vita, vanat sau branzeturi cu nuante condimentate: Roquefort si Gorgonzola. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Chardonnay

29,00 lei
Chardonnay este un vin sec de exceptie, maturat cel putin 2 luni in barrique si invechit in sticle inca jumatate de an inainte sa ajunga in paharul tau. Vinul capata astfel cele mai intense arome: mar verde, citrice, fructul pasiunii, note florale de iasomie. In timp ce gustativ se simte catifelat, rotund cu note sublime de mere verzi, citrice si un postgust lung in care predomina untul. Temperatura de servire: 8-9°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de pasare, fructe de mare si peste, salate, preparate din legume sau orez.
Închide

Vincon ~ Egregio Feteasca Neagra

29,00 lei
Feteasca Neagra este un vin rosu rubiniu exceptional, medaliat cu aur. Vinul a fost maturat 8-10 luni in barrique si invechit inca 6 luni in sticle. Astfel isi desavarseste gustul complex de prune uscate, coacaze negre, cacao si piper negru. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de vanat, vita, porc si rata, afumate sau crud-uscate sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Mirabilis Machina ~ Blanc de Noir. Pinot Noir

51,00 lei
Acest vin te invita sa te lasi cucerit de savoarea fiecarei picaturi care evidentiaza incredibile contraste: strugurii negri sunt vinificati in alb, notele dulci si fructate de fragi si pere sunt desavarsite de notele acrisoare de agrise, iar notele condimentate de ghimbir sunt completate perfect de cele de coaja de portocala confiata. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: salate, meniuri din peste slab sau crustacee (creveti, scoici, homar, langusta).
Închide

Vincon ~ Mirabilis Machina Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra

51,00 lei
Povestea acestui vin incepe cu strugurii de Feteasca Neagra culesi din zona “La Schit” alaturi de strugurii de Cabernet Sauvignon care provin de pe “Colina Manastirii”, unde solurile acide si sarace in humus, specific padurilor de gorun si fag ce au populat zona de sute de ani si au conferit strugurilor o expresivitate aparte. Acest vin ne intampina cu note de piele, condimente si tabac, arome fructate de prune uscate si fructe negre supracoapte, savuros completate de accente mentolate de ciocolata si cafea. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de vita sau porc, meniuri cu specific vanatoresc sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinurilor pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Cabernet Sauvignon 2013

39,00 lei
Cabernet Sauvignon este vinul pe care neaparat trebuie sa-l gusti! Un vin de culoare roșu rubiniu caruia timpul i-a adaugat reflexe caramizii si i-a alaturat note exotice de cafea pentru a sublinia aromele fructate de cireșe negre si coacaze negre. In timp ce in gust se simte corpolent, extractiv cu note bine conturate de visine si cafea, cu taninuri bine integrati, tuse discrete de vanilie si piper, cu un postgust lung. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate pe baza de carne rosie sau vanatoresti, branzeturi maturate sau deserturi din ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Merlot 2012

39,00 lei
Merlot, vin sec obtinut din struguri ajunsi la maturitate deplina. Vinul a fost maturat minim 12 luni in budane de stejar si învechit minim 12 de luni in sticla. Pregateste-te sa fii rasfatat cu o combinatie de arome – zmeura si condimente precum scortișoara, cuisoare si vanilie. Vinul are un postgust lung, in care predomina notele finale prelungi de zmeura si condimente. Temperatura de servire: 16-17°C. Asocieri culinare: preparate din bucataria asiatica sau europeana, preparate din carne afumata sau branzeturile favorite. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Muscat Ottonel 2012

39,00 lei
Muscat Ottonel este un vin sec complex, din struguri culesi si sortati manual, din podgoria Panciu. Maturat si invechit in sticle cel putin 18 luni, vinul s-a “imbogatit” cu arome de fructe exotice, cu note de trandafiri, tei si musetel. In gust vinul este bogat, amplu, citric, cu o buna aciditate si un postgust lung. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se asociaza perfect cu preparate din peste si fructe de mare, dar si la meniuri cu carne alba.
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Chateau de la Barde 2017

121,00 lei
Un vin de exceptie Saint-Emilion Grand Cru pastrat 12-15 luni in butoaie de stejar, care prezinta o agreabila structura taninica. Culoarea este densa cu reflexe purpurii. Structura sa ferma, seducatoare, armonizeaza forta cu finetea gustului. Soiurile cate alcatuiesc aceasta sticla de vin sunt 93% Merlot si 7% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlete de porc cu rozmarin, vanat sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau Guyon La Roseraie 2017

62,00 lei
Un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot. Este un vin armonios, cu gust de fructe bine coapte. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: acompaniaza echilibrat mesele cu carne fripta sau platourile cu branzeturi, struguri si nuci. Aceasta editie de vin este medaliata cu aur la concursul din Bordeaux 2018. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
-4%
Închide

Cricova ~ Orasul Subteran Feteasca Neagra

23,00 lei 22,00 lei
Feteasca Neagra din colectia Orasul Subteran este un produs dintr-un soi rosu autohton care reflecta deplin nobletea legendara a viticulturii moldave. Culoarea sa este rosie purpurie intensa, completata de nasul bogat in arome de mirodenii dulci si fructe rosii de padure. Gustul este bogat si suprinde prin complexitatea strugurilor, lasandu-se fascinati de multitudinea de arome si postgustul mediu spre lung. Temperatura de servire: 15-17°C. Asocieri culinare: toba, bucate picante din carne rosie, branzeturi tari.
-4%
Închide

Cricova ~ Orasul Subteran Viorica

23,00 lei 22,00 lei
Acest vin este creat dintr-un soi pur moldovenesc si reprezinta cartea de vizita a Republicii Moldova. Se deosebeste printr-un buchet expresiv si intens. “Viorica” de la Cricova este un vin elegant, suplu si proaspat. In pahar incanta printr-o culoare galben-verzuie stralucitoare, urmata de un nas care abunda in arome de busuioc, flori de salcam si gutui. Gustul este proaspat, suplu, dar complex cu un postgust mediu cu note fructate. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: pui, branzeturi tinere sau placinte cu branza dulce.
-8%
Închide

Cricova ~ Prestige Codru

48,00 lei 44,00 lei
Rezultat prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot, "Codru"este un vin expresiv, bine structurat si bogat in taninuri. De la inceput, seduce printr-o culoare rubinie deschisa "rodie coapta". Ulterior, denota un buchet complex, cu semne nobile de maturare in butoaie de stejar. Gustativ confirma senzatiile de rotunjire si catifelare cu note fructate de prună uscată si fructe de pădure. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: miel cu ierburi aromate, carne de vanat, friptura de fazan sau platou de branzeturi maturate. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in butoaie de stejar. Recomadam aerarea in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de consum.
-8%
Închide

Cricova ~ Shiraz Editie Limitata

48,00 lei 44,00 lei
Vinul Shiraz este produs din struguri atent selectionati, recoltati din regiunea Valul lui Traian. Are o culoare rosie purpurie intensa si un buchet cu arome bine conturate de fructe negre de padure, condimente si flori de violete. In timp ce in gust este foarte apreciat pentru expresia sa aromatică bogata si gustul usor dulceag al strugurilor. Vinul are o structura catifelata si o textura prietenoasa. Este corpolent si contine o cantitate considerabilă de antioxidanti. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: rulada de cerb la cuptor, branzeturi maturate cu mucegai sau mezeluri uscate.
Închide

Domaine de Michelet 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

76,00 lei
Domaine de Michelet este un vin rosu organic fara adaos de sulfiti, creat din struguri din plantatia Domaine de Michelet ce detine certificatul "Bee Friendly". Vinificatorul, adept al viticulturii organice, nu foloseste ingrasaminte chimice, pesticide sau insecticide neautorizate in ferma sa pentru a respecta specificatiile dictate de Ecocert. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, branzeturi maturate semitari, preparate din carne rosie la jar sau cu mancarea favorita.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Aligote & Muscat Ottonel

34,00 lei
Asamblajul din Aligote si Muscat Ottonel inspira printr-o culoare galben pai cu nuante aurii. In nas predomina aromele de floare de portocal, caprifoi, pepene galben copt si litchi. Gustul este sec, proaspat, floral, usor citric si mineral cu un postgust de lunga durata. Temperatura de servire: 12-14 ̊C. Asocieri culinare: Curry de pește cu migdale, caracatita aromata la gratar, file de biban la cuptor, piept de pui cu sos Dijon.
Închide

Domeniile Davidescu ~ Feteasca Neagra & Malbec

34,00 lei
Un asamblaj rosu care incanta printr-o culoare rosie-rubinie intensa si un nas bogat in arome de prune uscate, fructe de padure, cacao, coacaze negre, scortisoara si piper negru. Pe palat cele doua soiuri se combina perfect si echilibrat in arome de ciocolata neagra si vanilie, avand un postgust catifelat si de lunga durata. Temperatura de servire: 16- 18 °C. Asocieri culinare: Brisket de vita, paste cu sos rosu, carne de vanat, costita de porc la gratar, Gorgonzola picantă, Cheddar. Vinul a fost maturat in baricuri din stejar frantuzesc pentru o perioada de 6 luni. Recomandam aerarea in decantor pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.