Daytrip Dealul Mare

Daytrip Dealul Mare

Data eveniment:

9 ianuarie 2021

Ora eveniment

10:00

Locatie eveniment

Dealu Mare ,

Weekendul pentru noi inseamna libertate, dorinta de a explora noi locuri, dar mai ales oportunitatea de neratat de a degusta noi vinuri. Tocmai de aceea, fie sambata, fie duminica ne propunem sa ne aventuram intr-un excursie de o zi in cautare de noi arome, gusturi si povesti.

 

Planul zilnic al evenimentului

Prima oprire: Crama Lacerta – 11:30

Lacerta este unul dintre producatorii de referinta ai podgoriei Dealu Mare, unde putem afla mai multe despre filosofia din spatele din cramei, tehnicile de vinificatie. Unde vom petrece si degusta timp de o ora si jumatate 6 vinuri selectate si povestite de sommelierul cramei, asociate cu un platou delicios de branzeturi si mezeluri.

Pranz: Ferma Dacilor – 13:30.

Dupa vizita la crama si degustarea vinurilor cu siguranta, pranzul va fi o adevarata binecuvantare. Tocmai de aceea am ales Ferma Dacilor, un loc de poveste, unde trecutul ajunge din urma prezentul doar pentru a ne aminti, din cand in cand, ca valorile strabune trebuie atent conservate si transmise mai departe cu mandrie. Iar aici ne vom bucura de o experienta gastronomica traditionala, completa si extrem de savuroasa.

Conacul Bellu – 15:40

Ulterior, ne vom intreba spre Muzeul Conacul Bellu care ne va completa experienta aventurii noastre si completa povestea. Fondat la jumatatea secolului al XIX-lea, conacul a apartinut familiei Bellu, iar in prezent functioneaza ca muzeu ce ofera vizitatorilor sai un bogat patrimoniu de arta plastica si decorativa, etnografie, mobilier din diverse epoci si carti rare in editii de lux. Fiind amplasat in inima podgoriei Dealu Mare, familia Bellu detinea si o crama boiereasca ticsita cu utilaje dedicate productiei de vinuri.

Pachetul include:

 • Vizita si degustare crama Lacerta.
 • Meniu complet Ferma Dacilor: antreu, fel principal, desert.
 • Bilete si vizita Muzeu Conac Bellu.
 • Transport tur si retur (microbuz 16 locuri).

Eveniment expirat

Locatie eveniment

Total locuri 16 (15 Rămas/e)

Organizator: 42years

 • Dealu Mare
 • Romania

Date disponibile

  Vezi mai mult

  Vezi mai putine

  Distribuie evenimentul
  Cumpara bilet
  închide
  Începe să tastezi pentru a găsi produsele pe care le cauți.

  Coșul tău

  închide

  Intră în cont

  închide

  Scroll To Top
  Facebook Email Instagram YouTube TikTok
  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor si politica de prelucrare date cu caracter personal.

  Aveti peste 18 ani?

  Pentru a vizualiza acest site, trebuie sa aveti 18 ani sau mai mult. Va rugam sa confirmati varsta dvs. inainte de a continua.

  Acces Interzis!

  Accesul dvs. la site este interzis deoarece nu aveti varsta minim necesara.

  Am peste 18 ani Nu am 18 ani