Brands

Grant’s

Grant’s

Grant’s este unul dintre brandurile de whisky cele mai apreciate la nivel mondial, iar totul a pornit de la viziunea lui William Grant. Dorința de a crea whisky de calitate l-a determinat pe William să pună bazele primei sale distilerii în 1886, reușind să o ridice cu propriile puteri, alături de familia sa. Dar ce a pornit de la o singură distilerie, a ajuns ca, în timp, să se transforme în crearea mai multor branduri de whisky, printre care și Grant’s. 

Așa a luat naștere blended whisky Grant’s, chiar în inima Scoției. Iar ca vestea să ajungă la urechile tuturor, nu a fost cale ușoară, însă motto-ul familiei, “Stand together”, a fost cheia care a asigurat succesul. 

Ginerele lui William Grant a fost cel care a preluat sarcina de a face cunoscut noul brand de whisky al familiei și a făcut-o în stilul vremurilor. Înarmat cu răbdare, Charles Gordon a devenit principalul vânzător al companiei, vizitând, până a reușit să facă prima vânzare, 180 de gospodării. Norocul se pare că îl aștepta acolo, reușind astfel să găsească primul client chiar pe strada cu numărul 181, marcând astfel momentul în care Grant’s s-a întâlnit pentru prima dată cu consumatorii.

Cinci generații mai târziu, motto-ul familiei rămâne pilonul central al companiei, fiind și astăzi deținută și gestionată de urmașii lui William Grant. Rețeta a fost și ea păstrată și dusă mai departe conform viziunii lui William. De la bobul de orz până la băutura pe care o savurăm, whisky-ul Grant’s trece prin mâinile a 198 de specialiști și maeștrii pricepuți, totul pentru ca fiecare picătură de Grant’s să fie perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.