New York gazduieste multe lucruri uimitoare, cum ar fi Empire State Building, mai multa pizza decat ai putea manca in cinci vieti si Tuthilltown Spirits, producatorii excelentului bourbon Hudson. Revenind la zilele Prohibitiei, in care bourbonul facea furori in New York, acesta este o baza uimitoare pentru cocktailuri.
Produs anterior
Înapoi la produse
Hudson ~ Four Grain 46% 0.35L
181,00 lei
Următorul produs
Set vin Deluxe 4 piese
73,00 lei 62,00 lei
Hudson ~ Baby Bourbon 46% 0.35L
181,00 lei
Hudson Baby Burbon este distilat in distileria Tuthilltown din New York si maturat in butoaie noi din lemn de stejar american, de dimensiuni mici. Istoria spune ca este primul bourbon produs in New York dupa perioada Prohibitiei. Creat 100% din porumb recoltat din apropierea distileriei, acest sortiment de whiskey imbina cu tact note elegante de vanilie, caramel si martipan. Fiecare sticla este umpluta manual, sigilata cu ceara si numerotata.
Informații suplimentare
Greutate | 1.05 kg |
---|---|
Cantitate | 0.35L |
Brand | Hudson |
Alcool | 46% |
Tip produs | Whiskey |
Tara de origine | SUA |
An vechime | |
Temperatura de servire | 18-20°C |
Recomandari de consum | Consumati cu moderatie |
Mentiuni legale | Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati cu moderatie. Este interzisa vanzarea catre persoanele sub 18 ani. |
Produse similare
Tanqueray ~ Sevilla 41.3% 0.7L
118,00 lei
In anii 1860, creatorul Tanqueray, Charles Tanqueray, a vizitat plantatiile de portocale din Spania si, in cele din urma, a produs o reteta de gin bazata pe gloria portocalelor din Sevilia. La inceputul anului 2018, a fost lansat Tanqueray Sevilla Gin, inspirat de reteta scrisa acum peste 140 de ani.
Redbreast ~ Irish Whiskey 15 YO 46% 0.7L
215,00 lei
Un whiskey somptuos, Redbreast 15 Years este mai bogat si mai puternic decat fratele sau de 12 ani. Buchetul aduce note de compot de fructe, scortisoara si cuisoare. In gust, un condiment auster piperat isi face simtita prezenta, dar acesta este indulcit cu stejar picant, mere proaspete si mango. Finish-ul este uscat si picant.
-5%

Închide
Havana Club ~ Anejo 3 YO 40% 1L
Havana Club Anejo a fost maturat timp de 3 ani in butoaie de bourbon si apoi filtrat, de unde provine si culoarea sa. Un rom clasic si o componenta cheie a unui Daiquiri bun si racoritor. Nasul este crocant si proaspat, cu note de martipan, citrice, ienibahar, ghimbir macinat, tei si stejar bland. Gustul este curat si rotunjit cu arome de citrice, vanilie, stejar, un varf de condimente, lamaie si o nota delicata de nuci.
Monkey 47 ~ Sloe Gin 29% 0.5L
138,00 lei
Monkey 47 Sloe, ambalat superb, este un gin piperat, acidulat, realizat prin macerarea fructelor din Padurea Neagra timp de trei luni. Buchetul contine note foarte aromate si complexe de fructe si ienupar. Gustul este rafinat si echilibrat, format dintr-un amestec de ienupar acrisor, fructe de padure dulci si indicii de migdale.
Nonino ~ Amaro Quintessentia etui 0.7L 35%
110,00 lei
Amaro Quintessentia este un lichior din plante invechit timp de 12 luni in baricuri din stejar. Elegant si bine echilibrat, gustul sau este intens cu arome bine conturate de plante.
JJ Whitley ~ Pink Cherry Gin 40% 0.7L
54,00 lei
Pink Cherry are aroma fructata puternica cu note de migdale proaspete ce ii confera un gust dulce care se transforma in martipan, visine si ienupar. Retro-gust fin de cirese, migdale si putine note picante. Recomandare Cocktail: Tickled Pink. Ingrediente: 40ml JJ Whitley Pink Cherry Gin, 10ml Chambord, 50ml suc de lychee, 10ml suc de lamaie, splash de tonic cu hibiscus. Garnish: Cirese. Metoda: Adauga toate ingredientele in afara de tonic intr-un shaker si umple-l cu gheata. Amesteca si dupa strecoara intr-un pahar high ball. Adauga tonicul si garnishul.
-5%

Închide
Ostoya ~ Vodka 40% 1L
O bautura transparenta si stralucitoare cu note de flori de mar si coaja de lamaie ce se ridica din pahar. Textura este uimitoare, datorita graului din care este distilata. Sucul de lamaie, piperul negru si ierburile verzi abunda pe final.
Havana Club ~ Anejo 7 YO 40% 0.7L
98,00 lei
Un rom cubanez minunat, maturat timp de 7 ani, care nu este strain de premii. Nasul este dulce si untos, cu note de caramel, fagure de miere si cafea, un varf de condimente, coji uscate, fructe de livada si biscuiti. Gustul este plin si bogat, cu arome de trabuc, lemn de cedru, guava, frunze de banane si caramel. Finish-ul este complex, fin si cremos.