Ikel – din pasiune pentru vin! Vinurile Ikel sunt produse dupa ultimele tehnologii, din soiuri alese, cultivate cu grija in zona de sud a Republicii Moldova. Strugurii sunt recoltati manual, apoi in urma unui proces riguros si controlat are loc fermentarea vinului si imbutelierea acestuia in sticle, astfel reusim sa pastram amploarea aromei si sa transmitem armonia perfecta a gustului plin si bine structura. Savurarea unui pahar de vin din colectia Ikel inseamna o experienta originala si inedita!
Ikel ~ Ambrius Vin perlant demisec doza 0.25L
9,00 lei
Ambrius by Ikel a fost creat in doze de 250 ml atractive si practice pentru a fi savurate cu usurinta si in siguranta. Sunt ideale pentru a fi consumate in calatorii, la petreceri, la piscina sau picnicuri. Sunt vinurile perfect adaptate noului stil de viata al societatii moderne. Acest vin de o culoare galben-verzuie este frumos structurat cu arome discrete si placute, cu un gust racoritor si proaspat. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: poate fi servit simplu sau alaturi de paste in sos alb, pizza quattro formagi sau salate.
Informații suplimentare
Greutate | 0.4 kg |
---|---|
Cantitate | 0.25L |
Brand | Ikel |
Alcool | 11,5% |
Tip produs | Vin |
Stil | |
Culoare | Alb |
Tara de origine | Republica Moldova |
Soiuri | |
Temperatura de servire | 6-8°C |
Recomandari de consum | Consumati cu moderatie |
Mentiuni legale | Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati cu moderatie. Este interzisa vanzarea catre persoanele sub 18 ani. |
Produse similare
Purcari ~ Negru de Purcari
89,00 lei
Negru de Purcari este regele vinurilor rosii – nobil, cu o structura bogata si un buchet desavarsit. Cu o culoare rosie-caramizie, se remarca printr-un buchet complex si intens, cu nuante de fructe dulci - prune coapte si smochine - ce se dezvolta in timp, dublate pe final de arome fine de mirodenii si sofran. Gustul profund si catifelat aminteste de aceleasi fructe intalnite in buchet, cu note ample de taninuri delicate si cu un postgust senzual, de lunga durata. Temperatura de servire: 18-20°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate cu mucegai nobil, rulada de cerb la cuptor, umpluta cu smochine, rulada de fazan cu piure de castane. Vinul a fost obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala si maturat timp de 18 luni in baricuri din lemn de stejar frantuzesc. Recomandam aerarea vinului in decantor timp de cel putin o ora inainte de consum.
Chateau Cojusna ~ Autentic Sauvignon Blanc
38,00 lei
Sauvignon Blanc din colectia Autentic este un vin de calitate alb, sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din zona Codrilor Moldovei. Impresioneaza prin eleganta si de la inceput incanta printr-o culoare galben deschisa cu reflexii verzi stralucitoare. Are o aroma pronuntata si vie amintind de arome de iasomie si flori de vita de vie. Gustul este fructat si puternic, cu multa prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma ca aperitiv sau alaturi de branzeturi proaspete, nematurate sau cu salate de sezon.
Dealu’ Negru by Jelna ~ Pinot Noir Wild Yeast
60,00 lei
In pahar vinul are o culoare rosie deschisa, rubinie, ulterior dezvaluind la nivel olfactiv note proaspete de cirese si visine, precum si note "decandente" de muscata, urzica si carne de vita caramelizata. In timp ce pe palat impresioneaza prin eleganta, delicatete si tinuta moale si catifelata. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: steak de vita in sange, cotlet de berbecut sau branzeturi maturate.
Purcari ~ Rara Neagra de Purcari
38,00 lei
Culoarea rubinie, cu tenta de rodie, e acompaniata de o aroma complexa, cu accente de ciocolata si prune. Gustul plin, catifelat, cu arome de fructe uscate si vanilie trece lin intr-un postgust cu nuante fine de stejar. Temperatura de servire: 18 - 20 °С. Asocieri culinare: bucate calde din carne precum biftecul de porc, snitelul suculent sau carnea de vitel la cuptor, dar si bucatele preparate la gratar. Obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala. Maturat timp de 6 luni in barrique frantuzesc de stejar.
Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie Merlot, Ancellota & Alicante
48,00 lei
Piatra Rosie este un amestec nobil din struguri de Merlot, Ancellota si Alicante, recoltati si selectionati manual. Vinul are o culoare rosie intensa, acompaniata de arome elegante si complexe de cirese si fructe de padure. Se distinge prin textura moale si catifelata, urmata de un postgust lung, cu note predominante de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Vinul a fost maturat timp de cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar. Recomandam aerarea in decantor a vinului pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.
Chateau Cojusna ~ Cabernet Sauvignon Carte BIB 3L
33,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin rosu demisec. De la inceput incanta printr-o culoare rosie rubinie intensa, urmata de un nas fructat si bogat in care se regasesc arome de coacaze negre, ardei rosu gras si visine. Corpul este placut, rotund, cu note finale fructate bine conturate. Temperatura de servire: 14-16°C. Asocieri culinare: vinul va fi in armonie perfecta in asociere cu branzeturile tari, preparate din vanat sau ciuperci la ceau cu mamaliga.
Purcari ~ Rosu de Purcari
85,00 lei
Rosu de Purcari este o revelatie pentru iubitorii de vin: copt, bogat si plin de savoare. Rosu ca focul, pasional ca prima dragoste, irezistibil ca o femeie frumoasa. Are o culoare rosie-caramizie si o aroma complexa de fructe de padure, afine si prune uscate, dezvaluind discret note dulci de vanilie. Gustul fructat surprinde prin rafinament, profunzime si catifelare, urmat de un postgust prelung. Temperatura de servire: 18-20°C. Asocieri culinare: bucate din vanat, miel si branzeturi picante Parmezan si Cheddar.
Paul Jaboulet Aine ~ Syrah 2017
53,00 lei
Un vin rosu intens, stralucitor, cu tente albastrui. Nasul ofera note elegante si delicate de coacaze si lemn dulce, cu tonuri subtile de ardei verde si lemn crud. Gustul are structura taninoasa catifelata, cu textura suculenta, foarte bine echilibrata. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, charcuterie, ciuperci, curcan, hamburger, paste, porc, rata, salamuri proaspete. Vinificat si maturat in tancuri de inox.