Brands

Kreskova

Kreskova

Kreskova este brandul de vodka ce face parte din portofoliul de produse al grupului Alexandrion, creată din pasiunea pentru calitate și având la bază priceperea specialiștilor. 

Pentru a ajunge la aroma desăvârșită și rafinată care o caracterizează, vodka Kreskova trece printr-un proces de distilare în cinci etape, care îi asigură puritatea, puterea, dar și rafinamentul. Forma și compoziția perfecte Kreskova sunt atinse folosind apa ultra pură, în combinație cu alcoolul neutru obținut din cereale, acestea fiind și principalele ingrediente care o caracterizează. 

Astfel, cu Kreskova te vei bucura de o băutură echilibrată și puternică în același timp, obținută prin tehnici speciale de rafinare. În procesul de producție atenția este acordată în special calității și gustului, așadar oricând ai alege Kreskova, te bucuri de aceeași experiență autentică.

Băutura astfel obținută, este completată de un design contemporan și modern al sticlei, totul conturându-se într-o experiență inedită. Kreskova este perfectă pentru momentele de sărbătoare, pentru nopți de neuitat sau pentru serile cu prieteni. Îti va fi alături atunci când ești în căutarea unor noi experiențe sau când vrei să retrăiești momente speciale, prin gustul inconfundabil și spiritul puternic. 

Cu Kreskova, tu îți construiești povestea, iar asta o poți face alegând sortimentul care te definește: Kreskova Vodka (alc. 40%) , Kreskova Spirit Drink (alc. 33%), Kreskova Dry Spirit (alc. 28%) sau Kreskova Lemon (alc. 28%). Fie că alegi gustul clasic sau cel aromat, fiecare strop de Kreskova se va transforma într-o experiență de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.