Localuri

LOFT Diplomat

LOFT Diplomat

Cine altcineva putea să-și pună amprenta pe o locație premium și exclusivistă din zona de Nord a capitalei? Da, Loft este prin ADN indreptățit să transforme o terasă banală într-o locație cu pretenții.

Printre crosele de golf și expații boemi, găsim clienții LOFT peste care au trecut anii și acum se întalnesc la terasă cu copiii și soțiile;

Muzica se dorește pentru spiritele tinere și serile wild, însă greu să mai gasești pe cineva pe bar sau 28 de fete la o masă prezente la majoratul uneia dintre ele.

La bar ai cam toate brandurile dorite și vinurile sunt suficiente să poți alege; Na, mergi la Loft pregătit să cumperi Moet și să-l oferi mesei vecine, nu doar să gasești un vin alb fresh 2019 .

Faptul că meniul este via QRcode este cool și punctează bine în zona de modern, iar mancarea este una cât să nu te plangi, cu niste salate chiar nice.

Cred că la angajare la Loft ai probă: poți să ai atitudine? Poți să o arzi arogant cât cuuuuprinde și să le faci un favor celor de la masă? Dacă treci proba asta, sigur ai o sansă; Altfel…nu pare că ești atractiv într-un asemenea loc.  Personal, sunt sigur că trainingul și customerul sunt bine gândite, dar realmente te prinde valul când lucrezi în locurile în care se plătesc sume huge pe cină.

Este locul în care vrei să bei un drink joi sau vineri seara? DA, este un câștig pentru 42 și în mod cert serile după Loft Diplomat sunt mai vesele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.