Crama Navigo este o crama noua, moderna, situata intr-un spatiu incarcat de istorie care reuneste toate elementele necesare cultivarii vitei-de-vie: solul nisipos, lumina si caldura soarelui, influenta racoritoare a Dunarii, a Marii Negre si a vantului, cantitatile reduse de precipitatii din perioada de coacere. Numele cramei a fost inspirat de curajul si tenacitatea navigatorilor greci, cei care au strabatut apele si au ajuns la pamanturile generoase ale Dobrogei, impamantenind aici cultura vitei-de-vie, dar si de ampla dimensiune multiculturala a spatiului dobrogean ce poarta amprenta comunitatilor formate de popoarele care s-au stabilit de-a lungul timpului aici gratie navigatiei si comertului. Totodata, Navigo este o invitatie de a descoperi, de a indrazni sa te aventurezi, sa navighezi si sa descoperi o alta lume. Lumea vinului.
Navigo ~ Compas Shiraz
28,00 lei
Navigo Compas Shiraz, un vin de culoare violet inchis, are accente pronuntate de paine prajita si nuante delicate de cafea. Predomina aromele de fructe negre de padure, completate subtil de note lemnoase si o structura generoasa. Finalul este unul elegant, bine echilibrat. Temperatura de servire 15-17°C. Asocieri culinare: pizza Diavola, paste in sos rosu sau cu mancarea care va place.
Informații suplimentare
Greutate | 1.05 kg |
---|---|
Cantitate | 0.75L |
Brand | Navigo |
Alcool | 13,5% |
Tip produs | Vin |
Stil | |
Culoare | rosu |
Regiune | |
Tara de origine | Romania |
An vechime | |
Soiuri | |
Temperatura de servire | 15-17°C |
Recomandari de consum | Consumati cu moderatie |
Mentiuni legale | Alcoolul dauneaza grav sanatatii. Consumati cu moderatie. Este interzisa vanzarea catre persoanele sub 18 ani. |
Produse similare
Purcari ~ Viorica de Purcari
36,00 lei
Vinul Viorica este obtinut integral din struguri alesi din soiul omonim, recoltati manual si vinificati prin metoda traditionala. Vinul alb Viorica de Purcari este o explozie senzorială: are aroma de flori de salcam si busuioc. Este proaspat, usor si memorabil. Culoarea aurie, cu nuante stralucitoare de chihlimbar se completează minunat cu gustul sau echilibrat, catifelat si savoarea fina. Viorica cucereste prin aroma complexa si finetea subtila. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: scovergi cu branza si marar, salate, paste cu ton in sos alb sau preparate din carne de pui sau crucan.
Chateau Cojusna ~ Autentic Cabernet Sauvignon rose
38,00 lei
Vin de calitate rose sec, produs din struguri recoltati de pe podgoriile din zona Codrilor Moldovei, dupa o tehnologie speciala. Vinul ne incanta cu o culoare stralucitoare, profunda si vibranta. Pe scurt, este un rose trandafiriu incantator acompaniat de o aroma proaspata in care predomina notele de fructe de padure, in special murele si zmeura. Are un gust sec, delicat si suav care incanta printr-un echilibru perfect. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: salate, branzeturi proaspete, peste sau fructe de mare.
Ikel ~ Pinot Grigio
33,00 lei
Pinot Grigio se dezvaluie cu o culoare festiva, galben auriu cu nuante verzui si un nas exploziv cu fructe exotice. Gustul este armonios, fructat cu note finale usor picante si amarui. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: se serveste perfect cu bucatele din peste, fructele de mare sau alte gustari reci.
Paul Jaboulet Aine ~ Plan de Dieu “Domaine de Pere en Filles” 2015
89,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens, profund, cu note aromatice intense de cirese negre, lemn dulce, fructe de padure, ierburi aromatice si tonuri subtile de cremene. In gust exista un echilibru perfect intre textura suculenta si taninurile bogate, iar aciditatea minerala ii confera prospetime. Postgustul este extractiv, cald si mentolat, cu tente de coacaze si ierburi aromate. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciuperci, miel, porc, ragu, rata, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Maturat 12 luni in butoaie de stejar francez.
Purcari ~ Maluri de Prut
44,00 lei
Acest vin reunește tot ce este mai bun de pe ambele maluri ale Prutului. Culese cu dragoste, soiurile autohtone Feteasca Neagra si Rara Neagra au dat nastere unui vin cu un caracter puternic, dar in același timp, foarte fin. ”Maluri de Prut”prezinta o culoare rosie intensa cu nuante rubinii. Se distinge prin aroma fina predominata de fructe de padure si stafide, urmat de accente de vanilie. Gustul bogat, plin de vigoare imbina armonios notele de visina si prune uscate, trecand intr-un postgust prelung si echilibrat. Temperatura de servire: 18-20°C. Asocieri culinare: preparate din carne de vita sau porc si preparate din carne de miel la gratar.
Purcari ~ Vinohora Rose Feteasca Neagra & Montepulciano
44,00 lei
Blendul rose din colectia Vinohora reprezinta o hora moldo-italiana, care uneste armonia de Feteasca Neagra si inima zburdalnica a italianului Montepulciano. Aroma catifelata dominata de piersic, cirese si zmeura imbogateste corpolenta vinului. Gustul este plin si fructuos, cu note de vanilie. Impresioneaza prin persistenta, un postgust indelungat si o aciditate placuta. Temperatura de servire: 10 - 12 °С. Asocieri culinare: aperitive fine, branzeturi aromate si preparate de peste.
Chateau Cojusna ~ Feteasca Alba Carte BIB 3L
33,00 lei
Feteasca Alba din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin alb demisec cu o culoare galben pai cu reflexii verzui. In nas predomina arome proaspete de flori de camp, mere verzi si pere bine coapte. In gust se simte demisec, racoritor si aromat, perfect pentru zilele calde de vara si delicios pentru orice anotimp. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: branzeturile proaspete, preparate din pui, dar si deserturile din fructe sau cozonacul.
Chateau Cojusna ~ Piatra Rosie Merlot, Ancellota & Alicante
48,00 lei
Piatra Rosie este un amestec nobil din struguri de Merlot, Ancellota si Alicante, recoltati si selectionati manual. Vinul are o culoare rosie intensa, acompaniata de arome elegante si complexe de cirese si fructe de padure. Se distinge prin textura moale si catifelata, urmata de un postgust lung, cu note predominante de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, smochine confiate, muschi de vita la cuptor garnisit cu sparangel sau cu tocanita de ciuperci in sos rosu. Vinul a fost maturat timp de cel putin 12 luni in baricuri din lemn de stejar. Recomandam aerarea in decantor a vinului pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.