Brands

Ostoya Vodka

Ostoya Vodka

Ostoya Vodka este un brand polonez de vodka, lansat pe piață în anul 2015. Deși este un brand recent lansat, vodka Ostoya a cucerit rapid consumatorii ce apreciază calitatea, dar și criticii și specialiștii din industrie, obținând numeroase premii și medalii la nivel internațional.
Ostoya își are originile în sălbăticia munților Bieszczady, datorându savoarea excelentă uneia dintre cele mai izolate regiuni din Polonia. Vodka Ostoya surprinde puritatea și forța naturii în fiecare sticlă, aducând un omagiu locului său de origine.

Zona pitorească a reprezentat o inspirație pentru cei care au creat Ostroya Vodka, transpunând în profilul acesteia liniștea, naturalețea și calmul zonei montane. Procesul de preparare nu face excepție, calitatea fiind cel mai important atribut al Ostroya Vodka. Aceasta este obținută prin folosirea ingredientelor naturale, aducând împreună grâul cultivat în regiunea Bieszczady și apa pură de izvor. Cadrul de poveste, ingredientele naturale și procesul multiplu de distilare sunt cele trei elemente care desăvârșesc Ostroya Vodka.

Rezultatul este o vodka elegantă, îndrăzneață, cu un caracter impunător și fin în același timp. Ostroya Vodka este învăluită în note ușoare de miere și caramel, care cuceresc cu blândețe simțurile. Gustul proaspăt și fin este desăvârșit de un finish dulce delicat, ce completează perfect experiența.

Cadrul pitoresc al zonei Bieszczady este celebrat și cu ajutorul sticlei care găzduiește Ostoya Vodka. Design-ul acesteia completează rafinamentul și eleganța băuturii, amintind, prin sticla mată,
de suflul munților. Fiecare sticlă este încununată cu imaginea dealurilor și a pajiștilor Bieszczady, păstrând astfel vie originea Ostroya și spiritul Poloniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.