Brands

Polignac

Polignac

Polignac este un brand rafinat de coniac, recunoscut mondial pentru aroma sa bogată. Istoria acestui brand este strâns legată de Franța și este presărată cu origini regale.

În 1947, prințul Hubert de Polignac, moștenitor al unei familii aristocrate prestigioase din Franța, s-a alăturat lui Henry Mounier și pasiunii acestuia pentru coniac. Henry, având experiență încă din 1858 în distilarea coniacului, va asigura astfel pecetea calității noului brand, rezultat din parteneriatul său cu prințul. Astfel, ia naștere brandul de coniac Hubert de Polignac, fiind rodul întâlnirii dintre pricepere, pasiune și renume.

Prințul Hubert devine oficial ambasador al noului brand care îi poartă numele, ajutat de reputația bună pe care o avea în lumea aristocrată, dar și prin reușitele sale ca om politic. Cariera sa politică l-a adus față în față cu multe personalități importante, cărora astfel le-a făcut cunoștință cu rafinatul coniac. Printre acestea se numără și Regina Elisabeta II, căreia prințul i-a oferit spre degustare coniacul în anul 1904.

Cariera sa politică l-a purtat prin numeroase țări și regiuni, folosind fiecare destinație ca pe o nouă ocazie de a arăta lumii coniacul Polignac. Licoarea a fost deopotrivă apreciată de marii conducători ai lumii din acele timpuri, ajungând ca, în 1959, Polignac să fie furnizor oficial al Casei Regale din Danemarca.

Cu timpul, portofoliul brandului a cunoscut expansiunea, datorită aprecierilor primite, coniacul fiind astăzi disponibil spre savurare în mai multe sortimente. Renumele coniacului Polignac a dăinuit în timp, fiind și astăzi recunoscut pentru calitatea și caracterul său nobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.