Localuri

Povestea din Gradina Dorobanti

Povestea din Gradina Dorobanti

Dupa job, iti doresti sa gasesti un loc central la care sa ajungi calare pe trotineta si sa nu te stresezi ca esti in pantaloni scurti, tricou sifonat si chef de un drink lejer de vara;

trebuie sa marturisesc ca la intrare este un domn din categoria bine intentionat, civilizat si respectuos, dar care ever nu se vedea sa faca munca asta: sa pazeasca hipsterii orasului de libelule si sa solicite numerele de telefon ale tutoror clientilor; Ma rog, nu mi se pare o idee buna ca un mascul de 190 cm si 120 kg sa fie chiar cel care te primeste, dar compenseaza cu stiloul cu cerneala cu care isi noteaza numele si telefonul.

Barul este cool, mobilierul de gradina nu e ieftin si oamenii din locatie sunt hipsterii misto din zona Dorobanti, Romana, Eminescu .

Barmanii sunt civilizati, dar parca situatia cu corona le-a sters zambetul de pe fata si i-a transformat in niste baieti preocupati sa nu greseasca reteta de la cocktail si pretul la bautura.

Pentru 42 este locul bun unde  sa mearga cu prietenii, fara sa fie stresat ca o sa fie abordat de fiztele capitalei, fara preturi exagerate, dar si fara bonusurile vizuale aferente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.