Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Leon Beyer ~ Pinot Blanc 2018

69,00 lei
Un vin galben mediu, cu note delicate si pure de prune galbene si mere. Gustul este fructat, carnos, cu arome de prune galbene coapte si final generos, proaspat si sec. Temperatura de servire: 9-11 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi proaspete, carne alba, charcuterie, curcan, fructe de mare, peste, salate, sufleuri, sushi. Vinificat traditional - vin sec fermentat integral.
Închide

Leon Beyer ~ Pinot Noir 2017

102,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de fructe rosii proaspete, in special de cirese. Gustul este proaspat, usor mineral, cu arome de fructe de rosii de padure. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: branzeturi, charcuterie, rata, vanat, ciuperci, curcan, carne alba. Stil de vinificare: Vinificat traditional - vin sec fermentat integral.
Închide

Leon Beyer ~ Riesling 2018

85,00 lei
Un vin galben, cu reflexii usor verzui. Nasul prezinta note de mere galbene si citrice, cu tonuri florale si minerale. Gustul este proaspat, bine structurat, cu aciditate intensa si arome de fructe coapte. Temperatura de servire: 9-11 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, mezze, sushi. Vinificat traditional - vin sec fermentat integral.