Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
Închide

RockBare ~ Cabernet Sauvignon 2016

96,00 lei
Un vin rosu-caramiziu, cu note de condimente, coacaze negre si tabac, pe un fundal de vegetal de menta, tipic soiului. Gustul este suculent, de visine coapte, completate de arome complexe de migdale, ciocolata, menta, cardamon si cafea prajita. Corpul este mediu, elegant, cu un bun echilibru intre aciditate si taninuri si un postgust mineral, catifelat, suculent si savuros. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciocolata neagra, hamburger, porc, rata, salamuri proaspete, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat la rece in tancuri de inox si maturat in butoaie de stejar frantuzesc si american, 20% noi, timp de 18 luni.
Închide

RockBare ~ Chardonnay 2016

80,00 lei
Un Chardonnay galben-pai, cu note de fructe galbene coapte, completate de arome de flori de portocal, cu o tenta de papaya, fan proaspat cosit si condimente. Gustul are o textura carnoasa si suculenta de piersica, impresii secundare de smochine si nectarine. Aciditatea echilibreaza si improspatează gustul, lasand un postgust citric si tonic de grapefruit. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, crustacee, fructe de mare, paste, peste, pui, risotto, sufleuri. Stil de vinificare: Fermentat si macerat in tancuri de inox, cu un mic procent fermentat in butoaie de stejar de mari dimensiuni. Asamblajul a fost realizat inainte de finalizarea fermentatiei alcoolice, cu batonaj saptamanal timp de 8 luni.
Închide

RockBare ~ Grenache 2016

96,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu tente purpurii. Nasul este energic, intens si fructat. Gustul este proaspat si crocant, cu arome de fructe rosii, ce au capatat complexitate texturala datorita maturarii pe drojdii. Un postgust savuros si taninos, de nuci prajite. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, hamburger, mancare asiatica, porc, ragu, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat si fermentat la temperaturi scazute in tancuri de inox si cateva butoaie de stejar frantuzesc folosite. Maturat pentru cateva luni pe drojdii in butoaie de stejar frantuzesc.
Închide

RockBare ~ Shiraz 2016

96,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu tente violacee si note incantatoare de fructe de padure si vanilie, combinate cu tente de condimente, lemn si violete. Gustul este prietenos si elegant, cu arome de compot de fructe rosii de padure si accente secundare de visine in ciocolata, menta, cuisoare, lemn de stejar, trufe si espresso. Are o structura solida sustinuta de aciditate. Postgustul este catifelat, placut, cu o senzatie calda de piper negru. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, hamburger, porc, ragu, salamuri proaspete, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat in tancuri de inox si maturat in butoaie de stejar frantuzesc si american, timp de 18 luni.
Închide

RockBare ~ The Clare Riesling 2017

80,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Dezvolta note complexe, florale, cu tente distinctive de citrice si de pietre de rau. Gustul este proaspat si floral, cu arome de lamai coapte si limete. O nota secundara gustativa aminteste de tarta cu lamaie, datorita contactului pe care vinul il are cu drojdiile, senzatie ce completeaza si echilibreaza aciditatea. Este crocant si sec, cu o structura acida de grapefruit, mai ales in postgust. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, carne alba, ciuperci, crustacee, fructe de mare, homar, paste, peste, risotto. Stil de vinificare: Vinificat in tancuri de inox la temperatura scazuta si tinut pe drojdii timp de 4 luni, inainte de imbuteliere.