Afișez toate cele 19 rezultate

Filtru
-11%
Închide

“Bordeaux Grand”

334,00 lei 298,00 lei
Regiunea Bordeaux este sinonimul vinurilor roşii savuroase, aromate, cu o textură catifelată şi un deziderat al adepţilor standardelor de calitate aromatică. Terres d’Anthea este un vin bio fără sulfiţi adăugaţi care seduce prin rotunjime şi farmecul său aromat. Este vinul care completează perfect preparate ca vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure. Legende d’Albret 2016 este un vin structura, cu o culoare rubinie si un gust delicat care acompaniază perfect preparate culinare din carne rosie sau branzeturile maturate. Pavilion de Montamart 2018 este un Bordeaux Superieur AOC compus din Merlot, Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc robust si complex. In spiritul vinurilor de Bordeaux va recomandam sa lasati vinurile sa “respire” in decantor, evident separat, inainte de consum pentru o perioada de cel putin jumatate de ora pentru a le putea savura la adevaratul lor potential, dar la temperatura corecta de consum de 16-18°C. Sante! Pachetul include: 2 sticle de Terres d’Anthea 2019 ~ vin bio fara sulfiti 0.75L; 2 sticle de Legende d’Albret 2016 0.75L; 2 sticle de Pavillon de Montamart 0.75L.
-12%
Închide

“Bordeaux Petit”

179,00 lei 158,00 lei
Vinurile de Bordeaux inseamna un etalon de calitate in universul iubitorilor de vinuri rosii, robuste, condimentate, complexe, cu un potential extraordinar de invechire la sticla in conditii optime de vinoteca. Pachetul Bordeaux Petit este compus dintr-o sticla de Buzet “Sans”, un vin bio fara sulfiti adaugati, un vin fara adaos de sulfiti, cu arome conturate de fructe rosii de padure, visine si coacaze negre. Se asocieaza cu pulpa de porc la cuptor in sos rosu sau cu mancarea favorita. Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige te va fascina ca un vin cu o culoare rosie rubine intensa, dominat de o buna structura a taninurilor si un o impresie finala lunga cu note predominante de coacaze negre si visine. Se asocieaza cu carnea la garnita, paste in sos rosu sau cu mancarea favorita. Chateau Guyon La Roseraie 2017 este un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot, cu un gust de fructe rosii bine coapte. Se asociaza perfect carne rosie la gratar sau cu un platou de branzeturi maturate, struguri si nuci. In spiritul vinurilor de Bordeaux va recomandam sa lasati vinurile sa “respire” in decantor, evident separat, inainte de consum pentru o perioada de cel putin jumatate de ora pentru a le putea savura la adevaratul lor potential, dar la temperatura corecta de consum de 16-18°C. Sante! Pachetul include: 1 sticla “Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti 0.75L; 1 sticla Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige 2014 0.75L; 1 sticla Chateau Guyon La Roseraie 2017 0.75L.
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Baie Boisse 2015

79,00 lei
Un vin de exceptie, obtinuti din struguri recoltati manual si invechit in butoaie de stejar. Este savuros, cu o structura ampla si cu taninuri care ii confera delicatete si finete. Este un vin matur, compus din struguri Merlot, Cabernet Sauvignon si Petit Verdot. Este un vin cu un potential de invechire impresionant, care poate fi savurat cu rezultate deosebite si in urmatorul deceniu. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: poate fi consumat alaturi de rata la cuptor in sos de vin rosu, branzeturi cu mucegai sau cu mancarea favorita. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau de la Barde 2017

121,00 lei
Un vin de exceptie Saint-Emilion Grand Cru pastrat 12-15 luni in butoaie de stejar, care prezinta o agreabila structura taninica. Culoarea este densa cu reflexe purpurii. Structura sa ferma, seducatoare, armonizeaza forta cu finetea gustului. Soiurile cate alcatuiesc aceasta sticla de vin sunt 93% Merlot si 7% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlete de porc cu rozmarin, vanat sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau Guyon La Roseraie 2017

62,00 lei
Un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot. Este un vin armonios, cu gust de fructe bine coapte. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: acompaniaza echilibrat mesele cu carne fripta sau platourile cu branzeturi, struguri si nuci. Aceasta editie de vin este medaliata cu aur la concursul din Bordeaux 2018. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Trijet Bio 2018

59,00 lei
Acest vin, produs din struguri Merlot, are o structura aromata, cu note delicate de fructe de padure rosii. Gustul fin si armonios ii ofera acestui vin rolul de companion ideal pentru mese memorabile. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Il puteti asocia atat cu fripturi de vita sau miel, cat si cu branzeturi tari. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Domaine de Michelet 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

76,00 lei
Domaine de Michelet este un vin rosu organic fara adaos de sulfiti, creat din struguri din plantatia Domaine de Michelet ce detine certificatul "Bee Friendly". Vinificatorul, adept al viticulturii organice, nu foloseste ingrasaminte chimice, pesticide sau insecticide neautorizate in ferma sa pentru a respecta specificatiile dictate de Ecocert. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, branzeturi maturate semitari, preparate din carne rosie la jar sau cu mancarea favorita.
Închide

Legende d’Albret 2016

54,00 lei
Legende d'Albret este un vin structurat, cu o culoare rubinie si un gust delicat lemnos, pastrat in butoaie de stejar. Aceasta sticla de Bordeaux Superieur este un vin ideal de servit la o cină cu prietenii sau la un pahar în fața focului. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este companionul perfect pentru preparate din carne rosie sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Les Coteaux d’Albret Cuvee Prestige 2014

54,00 lei
Cu o culoare rubinie si reflexe profunde, acest vin este bine structurat, dar in acelasi timp are un gust suplu. Acest cupaj pune in evidenta calitatea vinurilor de Bordeaux. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este perfect pentru a fi consumat in compania carnii la garnita, pastelor in sos rosu sau a preparatelor gastronimice favorite. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Nectar de Sebastien 2016

144,00 lei
Un vin Saint-Emilion catifelat si complex, cu o selecție de 100% Merlot. Acest vin este rezultat dintr-o recolta cu randament redus tocmai pentru o mai buna concentrare de taninuri si arome, urmand apoi un proces de vinificatie minutios. Invechirea timp de 14 luni in butoaie de stejar ofera acestui vin un gust catifelat de "Nectar". Termperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vanat, preparate din carne rosie sau deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinul cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Pavilion de Montamart 2018

50,00 lei
Un vin Bordeaux Superieur AOC, un asamblaj de 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 20% Cabernet Franc robust si complex. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se serveste cu friptura la gratar, carne rosie in sos, platouri de mezeluri sau branzeturi. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Terres d’Anthea 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
Terres d'Anthea este un vin rosu organic (AB certificat, agricultura ecologica) si fara sulfiti adaugati si este un un simbol puternic al viticulturii durabile. Acest vin rosu organic seduce prin rotunjimea sa fructata si farmecul sau aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Rose 2018

70,00 lei
Un vin rose pal. Nasul este fructat, cu note de grepfrut si litchi. Gustul etse matasos, elegant, caracterizat de o prospetime foarte placuta si un final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, curcan, rata. Stil de vinificare: Asamblaj de vinuri presate direct dupa macerare si fermentat la temperaturi joase inainte de maturare pe drojdii fine.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Rouge 2014

93,00 lei
Un vin rosu intens, cu note concentrate de coacaze si mure. Gustul este proaspat si fructat, cu arome de stejar si structura taninoasa placuta, suplu, cu un bun potential de evolutie. Este puternic si echilibrat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, hamburger, miel, pizza, porc, vita.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Rouge 2015

93,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Nasul este complex si fructat, cu note de mure si coacaze negre. Gustul este corpolent, cu taninuri ferme dar elegante, si o aciditate grozava ce confera prospetime. Final savuros si persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, ciocolata neagra, miel, vanat, vita.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Saint Emilion 2014

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens si stralucitor. Buchetul este generos, cu note de fructe negre (cirese si prune) si frumoase tente florale. Gustul etaleaza arome fructate, care se dezvolta pe o structura condimentata. Are o textura taninioasa eleganta, usor granulata. Postgustul este proaspat, lung si fructat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, hamburger, miel, pizza, porc, vita.