Afișez toate cele 9 rezultate

Filtru
Închide

Chateau Fuisse ~ Cremant Selection Vincent

99,00 lei
Galben pal, cu note verzui si bule de dimensiuni reduse, stralucitor ce este completat de un nas proaspat, cu arome florale si de mere verzi. In timp ce in gust este usor mineral, elegant cu final persistent. Temperatura de servire: 7 - 8°C. Asocieri culinare: antipasti, deserturi, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Metoda traditionala (invechire pe drojdii 12-15 luni).
Închide

Chateau Fuisse ~ Julienas Domaine de la Conseillere 2016

98,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Nasul este proaspat si fructat, cu note caracteristice de flori, fragi, coacaze rosii si zmeura. Gustul este fin, proaspat si fructat cu taninuri delicate, intensitate si lungime bune. Temperatura de servire: 13-15 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, carne alba, curcan, peste, pui, rata, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat prin macerare statica, urmata de fermentare in inox pentru 8-12 zile. O parte din vin este pastrat in inox, iar cealalta parte este maturat in butoaie din stejar.
Închide

Chateau Fuisse ~ Pouilly Fuisse Tete de Cru 2018

169,00 lei
Un vin galben pal cu reflexii verzui. Nasul ofera note intense de fructe coapte, citrice, mere, lamaie, migdale si alune prajite cu tonuri minerale si o prospetime buna. Gustul este clasic, proaspat si precis cu densitate placuta. Arome intense de fructe coapte si migdale cu accente delicate de stejar si fum. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, curcan, peste, pui, rata. Stil de vinificare: Mustul este lasat la sedimentare pentru 12 ore (débourbage) in tancuri de inox. Fermentat in butoaie (20 - 30% noi) cu drojdii naturale si batonnage. Cuvee-ul final va fi pastrat in tancuri mari de inox pana la imbuteliere.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis 2018

110,00 lei
Un vin galben pal. Buchetul este mineral si proaspat, cu note de lamaie, lime si condimente. Gustul ofera arome de mere verzi, este sec, cu aciditate ridicata si tonuri minerale. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: charcuterie, fructe de mare, legume, mezze, sushi. Stil de vinificare: Transferat si fermentat la rece in inox la temperaturi controlate. Maturat pe drojdii fine pentu 10 luni.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis Grand Cru Les Clos 2018

350,00 lei
Un vin galben stralucitor. Buchetul este intens, cu note de coaja de lime si corcodus cu accente puternic minerale si condimentate. Gustul este, suculent, condimentat cu un puternic caracter mineral. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste, rata, risotto, salate, sushi, trufe. Stil de vinificare: Vinificat in inox. 35% a fost maturat in butoaie de stejar pentru 6 luni (90% in butoaie vechi de 1, 2 si 3 ani si 10% in butoaie noi si vechi de 1 an). 65% a fost pastrat in cuve de inox. Stabilizarea tartrica se face natural dupa 12 luni de maturare.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis Ier Cru Vaillon 2018

185,00 lei
Un vin galben-verzui pal, avand note revigorante de lamaie, coaja de limeta si piper alb. Gustul prezinta un echilibru perfect intre aromele de fructe galbene, coaja de limeta, tonurile de piper alb si mineralitate. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, curcan, foie gras, fructe de mare, homar, legume, mezze, risotto, sushi. Stil de vinificare: Fermentat in inox la temperaturi controlate (65%) si 35% in butoaie de stejar timp de 6 luni (90% in butoaie la ciclul II,III,IV si 10% in butoaie la ciclul I).
Închide

Olivier Leflaive ~ Batard – Montrachet Grand Cru 2012

1.950,00 lei
Vin galben-auriu, cu tente verzui. Buchetul este foarte generos aromatic, cu note foarte expresive. Gustul puternic este bine structurat, cu o concentrare fructata incantatoare si o amplitudine fina, complexa si eleganta. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, homar, mancare asiatica, paste, peste. Stil de vinificare: Produs din struguri biodinamici (necertificati), culesi manual. Vinul a fost maturat timp de 17 luni (dintre care 3 în tancuri de inox) in butoaie de stejar, 50% noi.
Închide

Olivier Leflaive ~ Batard – Montrachet Grand Cru 2014

2.300,00 lei
Culoare intensa, galben-aurie, cu tente verzui. Acest vin este foarte generos aromatic, cu note foarte expresive. Gustul puternic este bine structurat, cu o concentrare fructata incantatoare si o amplitudine magnifica. Finete, complexitate si eleganta. Stil de vinificare: produs din struguri biodinamici (necertificati), culesi manual. Vinul a fost maturat timp de 17 luni (dintre care 4 in tancuri de inox) in butoaie de stejar, 50% noi.
Închide

Olivier Leflaive ~ Bourgogne Chardonnay 2016

103,00 lei
Un vin galben pal, cu note elegante de fructe. Gustul ofera arome de piersici albe si pepene galben. Final rotund si echilibrat. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, fructe de mare, peste. Fermentat in inox si maturat atat in inox cat si in stejar pentru 12 luni.