Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Murphy Goode ~ Cabernet Sauvignon 2017

102,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Nasul este fructat, cu note generoase. Gustul este catifelat si usor dulceag, cu structura fructata, sustinută de taninuri suculente si aciditate buna. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, pizza, porc, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat 4 luni in butoaie de stejar american si francez, 4% noi.
Închide

Murphy Goode ~ Liar’s Dice Zinfandel 2014

148,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de fructe confiate, gemuri si bezea, insotite de tente de fum, provenite de la maturarea in lemn de stejar. Gust cu taninuri catifelate si arome de fructe coapte de zmeura, visine amarui si gem de mure. Temperatura de servire: 12-15 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, hamburger, miel, ragu, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat 16 luni in butoaie de lemn frantuzesc (51%) si in butoaie de stejar american (49%).
Închide

Murphy Goode ~ Sauvignon Blanc Fume 2016

72,00 lei
Un Sauvignon Blanc galben-pai, cu arome ce variaza de la note de citrice, pana la cele de fructe tropicale. Dezvolta tonuri de mandarine, piersici, pere, pepene galben si ananas, toate prezentate intr-o maniera concentrata. Gustul este mediu din punct de vedere al corpolentei, aminteşte de notele de mere, cu usoare tente minerale. Este lejer si suculent in postgust. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, curcan, fructe de mare, hamburger, peste, salamuri proaspete. Stil de vinificare: 78% in tancuri de inox si 22% in butoaie de stejar american.