Afișez toate cele 4 rezultate

Filtru
Închide

Mastroberardino ~ Greco di Tufo 2019

76,00 lei
Un vin galben-pai, cu note de musetel, pere, fructe coapte si uscate. Gustul este proaspat, mineral, bine structurat si persistent. Temperatura de servire: 12-14 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, legume, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor albe, in inox, la temperaturi controlate. Invechit cel putin 1 luna in sticla.
Închide

Mastroberardino ~ Melizie 2014 Irpinia Fiano Passito

135,00 lei
Un vin galben-pai intens, cu reflexii aurii si note de gem de caise, fructe zaharisite, curmale şi smochine uscate, caramel, trufe albe, fructe exotice si miere. Gustul este dulce, delicat si echilibrat, cu arome de nuci prajite, gem si nuanţe balsamice. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, branzeturi proaspete, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: In noiembrie, mucegaiul nobil isi produce efectul asupra strugurilor Fiano, iar procesul de deshidratare dureaza cel putin 2 luni. Vinificare in inox timp de 6 luni, cu invechire de 12 luni in sticla.
Închide

Mastroberardino ~ Radici 2018 Fiano di Avellino

90,00 lei
Un vin galben-pai, cu note bogate de pere, ananas, acacia, alune de padure, citrice si paducel cu nuante florale. In gust prezinta o aciditate excelenta si textura fina, avand arome initiale de piersici albe si grepfrut, cu final de fructe uscate. Temperatura de servire: 12-14 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, carne alba, crustacee, fructe de mare, legume, peste, pui, salate. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor albe, in inox, la temperaturi controlate. Invechit pentru 3-4 luni in sticla.
Închide

Mastroberardino ~ Radici Taurasi 2015

180,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Nasul este complex, intens, cu note de fructe de padure, cirese, violete si cu accente picante.Gustul este elegant si persistent, cu arome distincte de prune, cirese negre, capsuni si condimente. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciuperci, ragu, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Maceratie de lunga durata, vinificare in inox la temperatura controlata. Maturat pentru 24 de luni in barrique frantuzesc si in butoaie slavone, urmate de alte 24 de luni de invechire in sticla.