Afișez toate cele 7 rezultate

Filtru
Închide

Casas del Bosque ~ Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2017

75,00 lei
Un vin rosu-maroniu, cu tente rubinii. Nasul are un caracter mineral prezent, cu note de rom, stafide si ciocolata neagra. In gust, aciditatea proaspata introduce arome opulente de cafea, cedru si coacaze negre. Stejarul bine integrat combina taninurile elegante si zvelte pentru a oferi un final lung si complex. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciocolata neagra, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat pentru 10-15 zile la temperaturi ce ating 32 ºC. 5 zile de macerare post fermentare si apoi maturat pentru 14 luni intr-o combinatie de stejar frantuzesc nou si vechi (55% nou/45% la ciclul II & III). Dupa imbuteliere a fost invechit 3 luni in sticla.
Închide

Casas del Bosque ~ Carmenere Reserva 2018

49,00 lei
Un vin rosu-maroniu inchis, cu tente purpurii si note de cedru, carne, grafit si lavanda. In gust, aromele de cirese negre, tutun dulce si scortisoara introduc notele de pamant si ardei gras copt. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, miel, paste, ragu, vita. Stil de vinificare: Fermentat pentru 12 zile la temperaturi ce ating 33 ºC. Macerare post fermentare pentru inca 5 zile. Maturat in stejar frantuzesc timp de 10 luni.
Închide

Casas del Bosque ~ Gran Bosque Cabernet Sauvignon 2010

220,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note de prune, grafit, cafea si scortisoara. Gustul ofera taninuri ferme, dar elegante, ce declanseaza arome de ciocolata neagra, condimente dulci si coacaze rosii. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat la 7 ºC pentru 6 zile si apoi fermentat pentru 18 zile la temperaturi ce ating 28 ºC. Maturat in stejar frantuzesc pentru 22 de luni (65% noi, 35% ciclul II si III). De asemenea invechit in sticla pentru alte 3 luni.
Închide

Casas del Bosque ~ Late Harvest Reserva 2017

84,00 lei
Galben auriu deschis. Arome de creme brulee, coaja de mandarine si caise. Arome de nuci, migdale prajite si miere. Aciditate vie ce confera o structura excelenta si lungime vinului. Temperatură servire: 8 - 10°C. Asocieri culinare:brânzeturi, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: Fermentat pentru 5 saptamani in stejar frantuzesc (ciclul V) cu drojdii selectate. Maturat pentru alte 8 luni in stejar frantuzesc (ciclul II). Dupa un total de 12 luni in butoi, vinul a fost transferat in inox, filtrat si imbuteliat.
Închide

Casas del Bosque ~ Pinot Noir Gran Reserva 2017

81,00 lei
Un etalon pentru soiul Pinot Noir din Chile, creatia celor de la Casas del Bosque se remarca printr-o culoare rosie rubinie pala, completata de un nas bogat de fructe negre, piele si pamant. Gustul este rotund, elegant si catifelat ce prezinta un postgust lung cu note usor condimentate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, vita, miel la cuptor cu legume sau mancarea care va place.
Închide

Casas del Bosque ~ Sauvignon Blanc Reserva 2019

53,00 lei
Un vin galben deschis, cu note intense de guava, fructul pasiunii si sare de mare ce domina cu doar o nota usoara de fum. Gustul prezinta arome vii de ghimbir, coaja de citrice si piper alb cu caracter mineral si aciditate proaspata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, carne alba, ciuperci, crustacee, curcan, fructe de mare, peste, pui, sparanghel, sufleuri. Stil de vinificare: Must macerat la rece si limpezit prin sedimentare. 90% fermentat in inox la minim 6.5 ºC si apoi maturat pe drojdii pentru 3 saptamani (fara battonage) inainte de a fi asamblat. 10% fermentat in stejar frantuzesc (ciclul IV si V) la temperaturi ce ating 18 ºC si apoi maturat pentru 3 saptamani pe drojdii. Inainte de imbuteliere, a fost asamblat, stabilizat la rece si filtrat usor.
Închide

Casas del Bosque ~ Syrah Gran Reserva 2017

80,00 lei
Un vin rosu-maroniu, cu tente purpurii. Nasul etaleaza note expresive de coacaze rosii, prune, ciocolata, piele si salvie. Gustul ofera arome de cirese negre, cedru si tutun, acompaniate de o aciditate vie si taninuri ferme ce duc la un final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Macerat la 5 ºC pentru 7 zile si apoi fermentat pentru 6 zile la temperaturi ce ating 32 ºC. 3 zile de macerare post fermentare si apoi maturat in stejar frantuzesc pentru 11 luni (65% noi, 35% ciclul II si III). De asemenea invechit in sticla pentru alte 6 luni.