Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Klein Constantia ~ Estate Red 2014

125,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens.Nasul prezinta note intense de cirese negre, dude, condimente, ardei si vanilie. Gustul este foarte fructat, cu taninuri ferme si matasoase ce persista. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, ciocolata neagra, miel, trufe, vita. Stil de vinificare: Fermentat malolactic si invechit in stejar frantuzesc (50% nou) pentru 12 luni, inainte de asamblaj si imbuteliere.
Închide

Klein Constantia ~ Methode Cap Classique Brut 2014

115,00 lei
Un vin galben pal, proaspat si energic cu un caracter mineral ce introduce note elegante de lamaie si pere. In gust este complex, cu perlaj fin si un final lung si proaspat. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, homar, mezze, peste, pui, sushi. Stil de vinificare: Maturat pentru 9 luni in butoaie de stejar de 500 L inainte de a doua fermentatie din sticla. Pastrat pe drojdii fine in sticla timp de 20 de luni inainte de degorjare.
Închide

Klein Constantia ~ Vin de Constance 2008

300,00 lei
Un vin galben-auriu intens. Nasul prezinta note intense de cuisoare, vanilie, condimente si note secundare de gem de portocale si ciocolata neagra. Gustul este dulce, corpolent, perfect echilibrat de o aciditate incredibila. Final persistent cu note de miere. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: deserturi, foie gras. Stil de vinificare: Maturat pentru 4,5 ani in butoaie de 500 L din stejar unguresc si frantuzesc, din care 60% noi.