Afișez toate cele 17 rezultate

Filtru
Închide

Lacerta ~ Blanc De Noir

45,00 lei
Lacerta Blanc de Noir este un vin obtinut prin vinificarea in alb a strugurilor proveniti din soiul Pinot Noir, cu arome de placute de mere, zmeura, grapefruit roz si si pepene galben. Gustul este usor citric, elegant, cu o dinamica gustativa interesanta, un vin unic ca profil si personalitate, cu un postgust interesant. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: salate, preparate pe baza de peste si carne alba, terine de gasca si rata.
Închide

Lacerta ~ Cabernet Sauvignon

71,00 lei
Regele soiurilor rosii din colectia Lacerta isi dezvaluie personalitatea ca un vin cu o culoare rosie intensa, invechit un an in butoaie de stejar de tip baric. Are un buchet complex de coacaze si mure. Taninurile bine integrate ii confera un gust moale, dar intens, cu tutun, ciocolata neagra si vanilie. Postgustul este lung cu arome care evolueaza sublim. Temperatura de servire: 17-19°C. Asocieri culinare: burgeri, vita sau miel la gratar. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in barrique-uri de stejar romanesc, rusesc si american aflate la prima, a doua si a treia utilizare. Motiv pentru care recomandam pastrarea vinului in decantor pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Lacerta ~ Cabernet Sauvignon & Shiraz

77,00 lei
Asamblajul rosu din Cabernet Sauvignon si Shiraz este un vin cu o culoare rosie intensa, cu arome de menta, smochine, cirese si mure. Maturarea la barrique timp de un an de zile, adauga nuante de vanilie, cafea si condimente. Temperatura de servire: 17-19 °C. Asocieri culinare: carne rosie, vanat, branzeturi tari sau ciocolata neagra cu ardei rosu. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in baricuri din stejar romanesc, rusesc si american aflate la prima, a doua si a treia utilizare. Soiurile sunt cupajate dupa ce vinul este maturat. Recomandam decantarea vinului timp de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Lacerta ~ Chardonnay Reserva

57,00 lei
Un vin cu o mare personalitate, cu o culoare galben-verzuie intensa. Pe nas exista un buchet exuberant de fructe citrice si banane, insotit de note usoare de lemn. Vinul are un corp rotund si catifelat, cu o aciditate buna si un nivel de alcool bine integrat. In gust, aromele predominante sunt cele de pepene galben, ananas si tei, urmate de un postgust lung cu note finale de fum si vanilie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate din peste si pui, creveti in sos alb sau risotto cu ciuperci.
Închide

Lacerta ~ Cuvee IX

89,00 lei
Cuvee IX este un cupaj cu o culoare rosie intensa, cu un buchet complex ce combina nuantele fructuoase cu cele condimentate si de ciocolata. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie si cafea completand aromele primare de cirese negre si mure. De asemenea taninurile rafinate sunt integrate armonios in structura vinului ceea ce asigura un potential de invechire remarcabil. Temperatura de servire: 17-19 °C. Asocieri culinare: vita, vanat sau branzeturi puternic aromate. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in baricuri de stejar romanesc, rusesc si american aflate la prima, a doua si a treia utilizare. Soiurile au fost cupajate dupa ce vinul a fost maturat in butoaie. Recomadam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Lacerta ~ Cuvee X

63,00 lei
Un asamblaj alb elegant, cu nuante aromatice de citrice in combinatie cu cele de fructe galbene, banane, note vegetale si ierboase. Gustul este poaspat, complex, bine structurat cu influente de piersici, miere si pomelo si un postgust vanilat, lung si persistent. 10% din soiul Chardonnay a fost maturat in baricuri din diferite tipuri de lemn de stejar. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: sushi, peste, fructe de mare, salate.
Închide

Lacerta ~ Dolce Alb

39,00 lei
Lacerta Dolce este un amestec de Muscat Ottonel si Chardonnay, cu o culoare galben deschis. Buchetul este complex, cu note de fructe tropicale, piersica si pere Williams. Gustul este proaspat, cu un echilibru perfect intre aciditate si alcool, cu un gust intens si persistent. Temperatura de servire: 10-12°C. Este un vin ideal pentru a fi servit ca digestiv sau desert.
Închide

Lacerta ~ Feteasca Alba

46,00 lei
Lacerta Feteasca Alba este un vin cu o culoare galben-verzuie, cu aroma florala specifica, ce se combina cu citrice si fructe exotice. Gustul este vioi, echilibrat, mineral, cu nuante vegetale si de grapefruit galben. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: preparate din peste la cuptor, salate usoare sau cu mancarea favorita.
Închide

Lacerta ~ Feteasca Neagra

77,00 lei
Etichete de Feteasca Neagra din colectia Lacerta este un vin cu arome tipice de prune uscate si cu usoare note vegetale, completate de nuante de ciocolata si vanilie. Maturarea la barrique din stejar romanesc timp de un an, innobileaza gustul fructuos cu note de condimente, vanilie si cafea. Temperatura de servire: 17-19°C. Asocieri culinare: branzeturi, papanasi cu gem de cirese amare sau carne rosie. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in barrique-uri de stejar romanesc aflate la prima, a doua si a treia utilizare. Motiv pentru care recomandam pastrarea vinului in decantor pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Lacerta ~ Muscat Ottonel

45,00 lei
Lacerta Muscat Ottonel este un vin alb cu aroma fina, dar intensa de floare se soc si fructe supracoapte. Gust catifelat, cu fructe galbene, bine integrat in complexul de arome. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: carne alba, mancare picanta sau branzeturile tinere.
Închide

Lacerta ~ Rose

45,00 lei
Lacerta Rose este un vin obtinut prin vinificarea strugurilor negri din soiul Blaufraenkisch cu o culoare rose de intensitate medie. Un vin cu arome placute de zmeura, capsuni si petale de trandafiri, "pigmentate" cu mineralitate si cu un final ce aduce aminte de condimentele orientale. Vinul are o aciditate buna in gust, cu aspecte lejere de citrice si fructe de padure. Acest rose este marcat de prospetime, echilibru si dinamica gustativa interesante. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: salate, ansoa, paste cu fructe de mare sau creveti cu sos de lamaie.
Închide

Lacerta ~ Shiraz

77,00 lei
Shiraz din colectia Lacerta este un vin cu o culoare rosie rubinie intensa, cu arome complexe de condimente, afine si mure. Gustul este catifelat, cu note de cafea, lemn vanilie si fructe rosii. Temperatura de servire: 17-19°C. Asocieri culinare: carne de vita, vanat sau deserturi din ciocolata neagra. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in barrique-uri de stejar romanesc, rusesc, american aflate la prima, a doua si a treia utilizare. Tocmai de aceea recomandam aerarea vinului timp de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Licorna ~ Serafim Rose

29,00 lei
Vinurile Serafim sunt realizate din struguri recoltati si sortati manual, vinificate dupa metode clasice cu particularitate pentru fiecare parcela si soi, maturate, imbuteliate, si invechite in conditii de control al fiecarei etape. Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI. Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.
Închide

Licorna ~ Anno Feteasca Neagra

65,00 lei
Vinurile Editiei de Colectie Anno, reprezinta imbinarea fericita a tehnologiei aplicate si a factorilor climatici potriviti anului respective. Specificul si caracteristicile Soiului, precum si terroir-ul zonei viticole si a anului climatic sunt facorii care au modelat aceste Vinuri. Munca de creatie a inervenit in momentul in care toate acesete variabile au fost puse la un loc pentru a scoate cat mai mult in evidenta profilul sensorial authentic al vinului din soiul respectiv. Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI. Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.
Închide

Licorna ~ Anno Merlot

65,00 lei
Vinurile Editiei de Colectie Anno, reprezinta imbinarea fericita a tehnologiei aplicate si a factorilor climatici potriviti anului respective. Specificul si caracteristicile Soiului, precum si terroir-ul zonei viticole si a anului climatic sunt facorii care au modelat aceste Vinuri. Munca de creatie a inervenit in momentul in care toate acesete variabile au fost puse la un loc pentru a scoate cat mai mult in evidenta profilul sensorial authentic al vinului din soiul respectiv. Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI. Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.
Închide

Licorna ~ Anno Sauvignon Blanc & Chardonnay

51,00 lei
Vinurile Editiei de Colectie Anno, reprezinta imbinarea fericita a tehnologiei aplicate si a factorilor climatici potriviti anului respective. Specificul si caracteristicile Soiului, precum si terroir-ul zonei viticole si a anului climatic sunt facorii care au modelat aceste Vinuri. Munca de creatie a inervenit in momentul in care toate acesete variabile au fost puse la un loc pentru a scoate cat mai mult in evidenta profilul sensorial authentic al vinului din soiul respectiv. Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI. Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.
Închide

Licorna ~ Tamaioasa Romaneasca desert

35,00 lei
Vinuri desert sunt obtinute din struguri recoltati la innobilarea boabelor. Aceasta gama, care iese in evidenta in paleta vinurilor seci Licorna, a aparut din dorinta de a fi alaturi de consumator pe parcursul fiecarei etape a mesei, inclusive aperitiv si desert. Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI. Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.