Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
-4%
Închide

Strunga ~ Reveria 2019

50,00 lei 48,00 lei
Vrei. Vrea? Mai vedem. E devreme si vibe-ul noptii e efervescent. Inca un dans, inca un pahar, fiecare picatura iti umple buzele de gust. Stii ce-ai ales. N-ai niciun regret. E cine esti tu. Your night. Your story. Care e finalul? Fiecare zi are noaptea sa. Si fiecare noapte isi cauta Reveria sa! Temperatura de servire: 4-7°C. Asocieri culinare: produse de patiserie, legume la gratar, branzeturi nematurate, pui, peste, somon, scoici, creveti.
-6%
Închide

Strunga ~ Busuioaca de Bohotin 2018

36,00 lei 34,00 lei
Busuioaca de Bohotin. Povestea acestui vin curge din alt timp. Fiind inspirat din randuielile sacre ale stramosilor, un vin cu gust de dragoste pentru radacini si pentru mestesugul adevarat. Combinatia eleganta a sevei terroir-ului de la Parjolita, cu parfum fin de busuioc si cimbrisor, alaturi de infuzia de piersici coapte, ii ofera un gust echilibrat cu note sensibile de migdale, sustinute de o aciditate ce surprinde placut simturile. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: produse de patiserie, legume la gratar, branzeturi nematurate, pui, peste, somon, scoici, creveti.
-6%
Închide

Strunga ~ Chardonnay 2017

36,00 lei 34,00 lei
Energia acestui vin amplu si vesel, obtinut din terroir-ul Calda, se infusează in detalii urzite subtil de esente minerale translucide. Îmbinand arome de fructe tropicale, flori de portocal si un post-gust cu un finisaj neted, imbietor, vinul dezvaluie o personalitate puternica. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: paste in sos alb, pizza vegetariana, branzeturi tinere, piept de curcan, pui, peste, fructe de mare, salate.
-6%
Închide

Strunga ~ Feteasca Alba 2019

36,00 lei 34,00 lei
Ispita valurilor care mangaie malul și vechea poveste a apelor minerale de la Strunga s-au întâlnit în noua Feteasca Alba, intr-o editie limitata de 4.000 de sticle. Un vin rotund, complet și plin de voiosie ce revigorează mintea si corpul cand soarele si pofta ard impreuna. Descopera rodul pamantului in echilibrul perfect! Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: paste in sos alb, pizza vegetariana, branzeturi tinere, piept de curcan, pui, peste, fructe de mare, salate.
-5%
Închide

Strunga ~ Muscat Ottonel 2018

39,00 lei 37,00 lei
Un vin neinfricat, ca inima de haiduc, care readuce fiorul vechilor balade si gustul pentru libertate. Un vin inspirat din viata si tabieturile boierilor de altadata, perfect armonios intre nota sa distinsa si tinuta robusta. Savurat într-o maniera „holistica”, acest vin dezvaluie amprenta locului si echilibrul dintre componentele aromatice si cele gustative, îngemanarea acestora conferindu-i un caracter stralucitor si proaspat. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: paste in sos alb, pizza vegetariana, branzeturi tinere, piept de curcan, pui, peste, fructe de mare, salate.