Crama Ratesti ~ Cabernet Sauvignon
Un vin intens, corpolent, cu arome de coacaze negre, cacao si vanilie, maturat in barrique de stejar timp de 24 de luni. Temperatura de servire: 16-18°C. Se poate consuma alaturi de preparate mai condimentate, carne rosie, ciuperci si branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Crama Ratesti ~ Feteasca Neagra
Feteasca Neagra din colectia Ratesti impresioneaza printr-o culoare rosie-rubinie, avand arome de fructe de padure si prune uscate. Per total este un vin fin, elegant si condimentat, cu un postgust lung si aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Se asociaza perfect cu carnea rosie cu textura fina, tochitura ardeleneasca sau snitel vienez. Vinul a fost maturat in baricuri de stejar romanesc, cu grad de prajire mediu, timp de 12 luni. Recomandam decantarea vinului timp de cel putin o ora inante de consum.