Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Crama Ratesti ~ Cabernet Sauvignon

44,00 lei
Un vin intens, corpolent, cu arome de coacaze negre, cacao si vanilie, maturat in barrique de stejar timp de 24 de luni. Temperatura de servire: 16-18°C. Se poate consuma alaturi de preparate mai condimentate, carne rosie, ciuperci si branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Crama Ratesti ~ Feteasca Neagra

36,00 lei
Feteasca Neagra din colectia Ratesti impresioneaza printr-o culoare rosie-rubinie, avand arome de fructe de padure si prune uscate. Per total este un vin fin, elegant si condimentat, cu un postgust lung si aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Se asociaza perfect cu carnea rosie cu textura fina, tochitura ardeleneasca sau snitel vienez. Vinul a fost maturat in baricuri de stejar romanesc, cu grad de prajire mediu, timp de 12 luni. Recomandam decantarea vinului timp de cel putin o ora inante de consum.
Închide

Crama Ratesti ~ Pinot Noir

27,00 lei
Ratesti Pinot Noir este de culoare rosu-rubiniu, cu parfum discret de cirese si condiment de lemn. Gustul este lung de fructe rosii in care predomina ciresele si visinele usor vanilate. Temperatura de servire: 16-18°C. Se poate consuma alaturi de branzeturi moi, ciuperci si carne de rata, miel sau purcelus de lapte. Vinul a fost maturat in baricuri romanesti de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 12 luni. Recomandam decantarea vinului timp de cel putin o ora inainte de consum.