Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Crama Ratesti ~ Rose demisec

27,00 lei
Ratesti Rose prezinta o culoare roz somon deschis si stralucitor in stilul vinurilor de Provence, alaturi de note parfumate de capsuni coapte si zmeura, cu o efervescenta delicata. Un vin polivalent, cu arome de fructe rosii caramelizate, amplificat de zaharul residual. Temperatura de servire: 6-8°C. Se poate servi in diverse asocieri culinare precum pizza, paste sau salate cu crustacee.
Închide

Crama Ratesti ~ Sauvignon Blanc demisec

28,00 lei
Ratesti Sauvignon Blanc este un vin de culoare galben-pai, cu reflexii verzui, savuros in gust, placut si bine echilibrat, cu note intense de fructe tropicale si soc. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: se armonizeaza perfect cu paste, peste si fructe de mare.
Închide

Crama Ratesti ~ Traminer sec

29,00 lei
Un vin expresiv cu o culoare galben aurie intensa, din struguri culesi tarziu, particular si fin, ce isi dezvaluie de la inceput aroma deosebita de petale de trandafir. Gustul este complex, corpolent de fructe citrice, sustinut de o aciditate moderata. Temperatura de servire: 8-10°C. Se recomanda alaturi de peste, fructe de mare, salate sau deserturi usoare.