Afișez toate cele 6 rezultate

Filtru
Închide

Vincon ~ Comoara Pivnitei Cabernet Sauvignon 2008

57,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin rosu sec, maturat in budane de stejar vreme de minim 24 de luni si invechit in sticle inca 12 luni. Asadar, in acest vin s-au conturat timp de peste 10 ani complexitatea aromatica a fructelor negre de padure: coacaze, mure si afine, perfect completate de taninurile de stejar. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: gratie gustului bogat-fructat, cu note de cirese coapte, vinul roșu caramiziu merge de minune cu preparate din carne rosie, branzeturi si nuci. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Comoarea Pivnitei Feteasca Neagra 2012

57,00 lei
Feteasca Neagra este un vin roșu sec, catifelat, cu arome de prune uscate, in care sunt bine integrate note condimentate de scortisoara si cuisoare. In timp ce in gust se simte catifelat cu note aromate de prune si coacaze negre, cu aciditate echilibrata si un postgust lung si elegant. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din carne de vita, porc sau berbec, ori alaturi de un platou de branzeturi si struguri. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Cabernet Sauvignon

29,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin care a petrecut 4-6 luni la maturare in barrique, apoi o perioada de inca 6 luni, in sticle, la invechire. Asa a fost obtinuta culoarea de rosu granat si aromele fructate, de afine, cirese negre, coacaze rosii si ciocolata amăruie. Lor li se adauga, cand il gusti, note de ghimbir si cuisoare predominante intr-un postgust prelung. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de porc si vita, vanat sau branzeturi cu nuante condimentate: Roquefort si Gorgonzola. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Chardonnay

29,00 lei
Chardonnay este un vin sec de exceptie, maturat cel putin 2 luni in barrique si invechit in sticle inca jumatate de an inainte sa ajunga in paharul tau. Vinul capata astfel cele mai intense arome: mar verde, citrice, fructul pasiunii, note florale de iasomie. In timp ce gustativ se simte catifelat, rotund cu note sublime de mere verzi, citrice si un postgust lung in care predomina untul. Temperatura de servire: 8-9°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de pasare, fructe de mare si peste, salate, preparate din legume sau orez.
Închide

Vincon ~ Egregio Feteasca Neagra

29,00 lei
Feteasca Neagra este un vin rosu rubiniu exceptional, medaliat cu aur. Vinul a fost maturat 8-10 luni in barrique si invechit inca 6 luni in sticle. Astfel isi desavarseste gustul complex de prune uscate, coacaze negre, cacao si piper negru. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de vanat, vita, porc si rata, afumate sau crud-uscate sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Cabernet Sauvignon 2013

39,00 lei
Cabernet Sauvignon este vinul pe care neaparat trebuie sa-l gusti! Un vin de culoare roșu rubiniu caruia timpul i-a adaugat reflexe caramizii si i-a alaturat note exotice de cafea pentru a sublinia aromele fructate de cireșe negre si coacaze negre. In timp ce in gust se simte corpolent, extractiv cu note bine conturate de visine si cafea, cu taninuri bine integrati, tuse discrete de vanilie si piper, cu un postgust lung. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate pe baza de carne rosie sau vanatoresti, branzeturi maturate sau deserturi din ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.