Gramma ~ Cuvee Visan Alb 2019
Cuvee Visan Alb este precum un dansator pasionat al iubirii, fericirii si armoniei. Vinul are o culoare verde-galbuie stralucitoare, cu un usor rest de dioxid de carbon ce-i conferă o usoară perlatie. Asamblajul alb este vinul in care regasim impletindu-se armonios aromele vegetale de Sauvignon Blanc, eleganta Fetestii Albe alaturi de mineralitatea soiului Aligoté. Mirosul este surprinzator de aromat si completeaza gustul matasos, fiind urmat la final de postgustul imbracat in arome de pere coapte, menta si migdale caramelizate.
Temperatura de servire: 6-8°C.
Asocieri culinare: este ideal pentru paste sau risotto cu ton sau somon, batog de peste sau branzeturi usor maturate.
Gramma ~ Feteasca Regala 2018
Precum femeia, delicata, diafana, dar și acida uneori, vinul este desavarsit cu delicatețea, finetea, savoarea si eleganta specifica acestei creatii. Vinul are culoare verde galbui cu reflexii aurii. Prima impresie olfactiva aminteste de citrice si fan proaspat cosit, urmata de arome autolitice, caisa și ananas completata de prospetime in gust. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: antreuri, pui, peste sau fructe de mare.
Hermeziu ~ Madame Bleu 2019
Vin petiant alb, obtinut prin cea de-a doua fermentare in rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Madame Bleu are o culoare galben pai cu reflexii verzui si perlaj fin. In gust are arome de flori proaspat inflorite, moale si armonios, urmate de un echilibru intre arome si aciditate. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: antreuri, gustari reci, preparate pe baza de peste sau in loc de aperitiv.
Hermeziu ~ Mademoiselle Rose 2018
Vin petiant rose, obtinut prin cea de-a doua fermentare in rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Are o culoare rose somon, fin si distins. In miros este floral la prima impresie, in gust este foarte proaspat cu note de capsuni si piersici. Temperatura de servire: 5-6°C. Asocieri culinare: preparate din peste, fructe de mare. risotto, sushi.
Hermeziu ~ Thrubilo Brut Natur 2018
Thrubilo este un vin spumant cu gust proaspat si vioi care se remarca printr-o culoare galben-pai, urmata de arome discrete fructate citrice. Corpul este echilibrat cu perlatie fina si note finale placut cremoase. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: poate fi consumat simplu sau alaturi de salate sau fructe de mare.
Hermeziu ~ Thrubilo Sec 2016
Varianta sec din colectia Thrubilo exprima un vin spumat prietenos si delicat care se dezvaluie printr-o culoare galben pai si un nas intens cu arome de coaja de lamaie si caise. Corpul este mediu cu o perlatie fina si un postgust cu note finale autolitice discrete de biscuit. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: poate fi consumat simplu sau alaturi de branzeturi tinere, peste sau pui.