Afișez toate cele 8 rezultate

Filtru
Închide

Corcova ~ Cabernet Sauvignon & Merlot 2016

34,00 lei
Un vin cu arome intense, de fructe rosii si negre de padure, imbogatite de arome subtile, lemnoase. Un cupaj prietenos si echilibrat, puternic fructat si foarte placut. Este bine structurat, dar fara taninuri dominante. Este suplu si suculent, un vin de o corpolenta medie, cremoasa. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este excelent alaturi de mezeluri fine usor afumate din carne rosie, branzeturi maturare, preparate la gratar din carne de porc sau vita. Savuros cu ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului cu cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Corcova ~ Chardonnay 2018

31,00 lei
Are aromele puternice de caise si piersici, completate subtil de tuse de migdale dulci si briose. Un monocepage alb, foarte proaspat si totusi cremos fara a fi invechit in baric. Un Chardonnay vioi si cu note finale de fructe exotice. Pe scurt, proverbialul vin de cursa lunga. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: antreuri usoare din fructe de mare, branzeturi proaspete sau preparate pescaresti servite cu mamaliguta ca la cherhana.
Închide

Corcova ~ Dessert 2014

35,00 lei
Un vin foarte dulce, de o culoare superba de chihlimbar, cu un gust intens de caramel, lemn dulce si citrice. Este placut, racoritor si seducator cu arome puternice si complexe de gutui, lime si flori de soc, completate elegant cu accente de fructe exotice. Vinul este fermentat din struguri "atinsi" de mucegaiul nobil (botrytis cinerea), si are un continut foarte ridicat de zahar obtinut natural din coacerea boabelor. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: branzeturi cu mucegai albastru de tip Gorgonzola sau Roquefort, mousse-uri si tartine de fructe, clatite cu gem de gutui sau placinta cu branza si stafide.
Închide

Corcova ~ Feteasca Neagra 2017

39,00 lei
Un vin rosu prietenos, “de vara”, extrem de fructat, usor si proaspat, fara a fi maturat in baric. Are arome imbietoare, si-ti desfata simturile cu note de fructe rosii coapte, de coacaze si mure. Este un vin suculent si savuros, cu tanini moi, si are un gust remanent foarte lung. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: confit de rata sau curcan cu sos de fructe de padure, carne de porc la gratar langa salata de rosii si paine cu maia.
Închide

Corcova ~ Reserve Chardonnay 2016

49,00 lei
Corcova Chardonnay Reserve este un vin elegant (fermentat in butoaie de 400 L si maturat in baricuri de 225 L din stejar frantuzesc), onctuos, corpolent, amplu si rotund. Are arome intense de fructe coapte (caise, mere golden, banane), imbogatite de accente lemnoase subtile. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: ideal cu paste cu sosuri albe si ciuperci, pui la rotisor, somon la cuptor in crusta de fistic sau homar tras in unt. Face o “partida buna” cu branzeturi tari si semitari usor afumate.
Închide

Corcova ~ Reserve Cuvée Racoveanu

59,00 lei
Un vin rosu puternic, robust si bine structurat (maturat aproape 1 an in barrique din lemn romanesc si frantuzesc), amplu si generos, cu arome intense de fructe uscate cu accente de cacao si ciocolata neagra, lemnos si delicat afumat. Are taninuri ferme si un gust remanent foarte persistent. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se combina foarte bine cu vita marinata, carne de vanat cu trufe si ciuperci salbatice, pizza Diavola, branzeturi fine moi.
Închide

Corcova ~ Rose 2019

31,00 lei
Un vin rose, lejer, proaspat si aromat, ideal pentru zile insorite. Are o identitate aromatica aparte, florala si seducatoare, distinct fructata de fragi, mure si citrice. Este placut, foarte bine echilibrat cu un postgust lung si fructat. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: tartar de ton sau sushi, sashimi sau preparate vegane sau vegetariene.
Închide

Corcova ~ Sauvignon Blanc 2019

31,00 lei
Un vin cu arome complexe, placute si fructate de citrice, papaya, mere verzi, si kiwi, imbogatite cu note delicate, vegetale si ierboase. Este un vin alb de o tipicitate clasică pentru acest soi. Este vivace și de o aciditate ridicata ce-i confera prospetime și intensitate. Senzatia finala remanenta este prelunga, cu note de merisor. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: perfect de servit înainte de luarea mesei ca aperitiv, dar și în asociere cu carne de peste gatita in abur sau la cuptor, cu ierburi sau în frunze de palmier.