Afișez toate cele 8 rezultate

Filtru
Închide

Crama Gabai ~ Feteasca Alba 2018

46,00 lei
Feteasca Alba din colecţia Gabai este un vin alb sec cu o culoare galben aurie deschisa, cu un nas de lamaie proaspat stoarsa, caprifoi si ardezie. In gust, vinul detine balansul perfect intre aciditatea proaspata, notele minerale si fructe tomnatice foarte coapte. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: biban de mare la plita, carne de curcan sau rata. #editielimitata #2665
Închide

Crama Gabai ~ Muscat Ottonel 2019

52,00 lei
Tanar si proaspat, Muscat Ottonel 2019 produs de Gabai se remarca ca un vin cu o culoare galben aurie cu tente verzuri si un nas imbietor cu arome predominante de flori de portocal, soc si coaja de lamaie. Corpul este plin, revigorant cu note finale persistente de dulceata de gutui in postgust. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: salate cu dressing de lamaie, preparate gastronomice din bucataria asiatica sau sushi. #editielimitata #5240
Închide

Crama Gabai ~ Riesling Italian demisec 2017

37,00 lei
Tanar si nonconformist, varianta demisec pentru Riesling Italian incanta printr-o culoare galben aurie, urmata de un nas matur, unde se intalnesc arome de ananas, lime, coaja de lamaie si piersici coapte. In gust, vinul este demisec, rotund cu aciditatea crescuta specifica soiului si note finale de miere si mango. Temperatura de servire: 7-9°C. Asocieri culinare: paste in sos alb, branzeturi tinere sau preparate culinare din bucataria asiatica. #editielimitata #5320
Închide

Crama Gabai ~ Riesling Italian sec 2018

35,00 lei
Vin tanar si reconfortant cu o culoare galben-verzuie ce iti impresioneaza mirosul prin notele minerale si aromele delicate de nuci prajite. Aciditatea medie spre ridicata il fac sa devina crocant ca apoi sa iti dezvaluie un gust de greapfruit roz, lamaie si mar verde. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: este un vin creat pentru peşte şi fructe de mare sau piept de pui in sos de smantana cu ciuperci. #editielimitata #5300
Închide

Crama Gabai ~ Rose 2019

44,00 lei
Un vin elegant obtinut exclusiv din struguri Pinot Noir, culesi manual, cu o culoare roz somon pal spre mediu, aciditate ridicata care il face crocant, recomfortant, dar totodata este foarte catifelat pe palat, caracteristic soiului Pinot Noir. Aromatic intalnim arome de fructe rosii, fragi, cirese, iar gustativ gasim arome bogate de fructe proaspăt culese, completate cu note parfumate de petale de trandafir şi accente minerale, foarte aromat care il recomanda pentru zilele calduroase de vara. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate culinare din bucataria mediteraneeana, creveti cu sos alb, quiche cu branza de capra si spanac.
Închide

Crama Gabai ~ Sauvignon Blanc 2018

46,00 lei
Gabai Sauvignon Blanc este un vin cu o culoare galben aurie aromat datorita fermentarii in tancuri de inox si in acelasi crocant cu note de grapefruit, fructe tropicale si iarba proaspat cosita. Olfactiv dezvaluie arome tropicale si citrice, urmate in gust de arome de pepene galben, grapefruit, tarta de lamaie si mar verde. Impresia finala este de vin mineral, cu aciditate crescuta. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: carne alba la gratar, salate proaspete de primavara, peste sau fructe de mare. #editielimitata #5066
Închide

Crama Gabai ~ Sweet Pinot Rose 2020

52,00 lei
Sweet Pinot Rose demidulce este vinul care te incanta inca de la prima privire printr-o culoare roz somon pala, urmata de un nas cu arome persistente de fructe rosii de padure coapte. In gust vinul este demidulce si bine echilibrat datorita aciditatii crescute. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: tarta de fructe, placinta cu fructe sau cu branza dulce si stafide. #editie limitata #1440
Închide

Gabai ~ Mozaic 2019

46,00 lei
Complex si rafinat, Gabai Mozaic 2019 este un vin obtinut din struguri Merlot in procent de 70% si Cabernet Sauvignon 30%. Culesi si sortati manual strugurii trec printr-un proces de presare directa si fermentare la temperatura controlata joasa, pentru pastrarea aromelor. Se regaseste mult soare si caldura in culoarea roz de intensitate medie spre ridicata. Olfactiv intalnim arome de coacaze negre, zmeura, cirese Maraschino, aciditate mediu+, corpolent, iar gustativ regasim arome de capsuni, visine, rodie. Pe scurt, un rose gourmet, echilibrat. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: salate de sezon, branzeturi tinere, paste in sos cu fructe de mare sau pastrav cu legume la gratar. #editielimitata #3466